reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Rozczochrana :-D:-D:-D:-D:-D moj Pitek stwierdzil ze w takim stroju to by chcial zebys mu otwierala codziennie drzwi :-D:-D:-D:-D:-D . pieknie wygladalas no ale ładnemu we wszystkim ladnie:tak:.

reklama
Nooo w końcu mam chwilkę.
Wybaczcie że tak tylko przelotem wpadłam ale nie wiedziałam kompletnie za co się zabrać.
Jelitówka grasowała u nas od piątku więc nie miałam sił nic napisać. Przeszła przez każdego domownika prócz starszego syna. Tylko tak wypatruję jakiś niepokojących sygnałów.

Rozczochrana swojemu nawet zdjęcia nie pokazałam co by nie lamentował że mu się taki niewypał trafił w porównaniu do Ciebie

Trzymam kciuki za wszystkie które rozpoczynają cykl starań oczywiście udany a jak :-D a tym samym za siebie również :-D Coś czuję że jak zaczniemy wklejać przeogromnie radosne zdjęcia to jedna po drugiej i z zaczniemy już w tym miesiącu :-D :tak: a więc kobietki do dzieła. Ja zaczynam od weekendu mam nadzieję że do tego czasu wycieknie bo póki co leci jak oszalałe.

Do jutra :happy2:

Witajcie,
koniec obżarstwa na dziś grrr... dostałam od teścia świeżą dostawę przetworów ogórkowych i innych. mniam:happy2:

O laluniu rozczochrana świetnie!!!! ja sama pewnie bym Cie z łózka nie wypuściła;-):-D:-p
Wika jutro wizyta?

Wika &&& za wizytę!!!

Syneczki mam nadzieje ze juz wszyscy zdrowi !

no nareszcie w domu . Pati w siódmym niebie :-D nie mogl sie napatrzec na te wszystkie swiatelka. lece kapac malego a zaraz gdy pojdzie spac polece molestowac starego :-D:-D:-D

buzieczki i owocnej nocki zycze :)

Dzień doberek:-D

a ja codziennie prostuję włosy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja co dwa dni:szok: Wika trzymam kciuki za wizytę -> o której masz???:-)

Wybadali na USG, ale to na razie tylko podejrzenie, licze po cichu na to, ze to falszywy alarm:tak:

Calogera trzymam kciuki za Michałka, żeby to był fałszywy alarm:tak: no i kciuki zaciśnięte mocno za ten cykl i owocne staranka:-)

jade na imprezke, wracam dopiero jutro na wieczór . zycze milej niedzieli i dzisiejszego weekendu buzka

Bunny już doczytałam, że imprezka bardzo udana:-) ja w sobotę byłam na urodzinach siostry i co prawda tańców nie było, ale super się bawiliśmy i poszliśmy spać o 3, a Bartek dał nam pospać tylko do 6 Łobuz mały:szok::-p na szczeście wczoraj spał do 8 to się wyspałam w końcu:-)

pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie nie. Ja, przyznam się, czytam was codziennie, czasami chcę odpisać na jakieś pytanko, ale mi głupio jak na co dzień nie piszę

Mama witaj i zaglądaj do nas częściej -> pewnie, że Cię pamiętamy:-)

Czesc dziewczyny :-) chwile mnie nie bylo ale prace mgr mam skonczona :-D:-D:-D po srodowym spotkaniu z promotorem, zalamalysmy sie z dziewczynami, bo nam wszytko prawie poskreslal, kazal przyjechac z gotowa praca 2 listopada, ale my sie zawzielysmy, zostalam z kumpelami u innej kolezanki w KRK na noc i od 19.00 - 6.30 rano dzialalysmy :-D gotowe oprawione prace oddalysmy ok poludnia :-D ale sie ciesze, teraz nauka :-)
Mi super minal weekend, moja siorka sie wczoraj zareczyla :-):-):-):-):-)

Maron to czekamy na termin obrony:-) i gratulacje dla siostry:-)

Trzymam ogromne kciuki za wszystkie staraczki i testujące niebawem:-) Wacek wczoraj wrócił, więc Go zmolestowałam i dopóki nie wyjedzie to będzie się działo:-)

a ja cieszyłam się, że młody nie choruje, a tu w poniedziałek po południu zonk :baffled: smark, więc siedzimy w domu i się po domowemu kurujemy. Jak nie przejdzie, to trza się wybrać do doktora, zeby osłuchała czy to nie cos poważniejszego :confused:

witam
rozczochrana no zaje****** wygladałas no no
wiecie co mam jakies przeczucie ze w tym miesiacu bedzie duzo IIkreseczek na forum robi sie zimno wszyscy wskakuja duzo pod kołderki
no i po wolnym

wika no szybko pisz co i jak !!! snilo mi sie dzis ze napisalas ze sa trojaczki :-D:-D:-D:szok::szok::szok: i mnie ciekawość teraz zżera czy na wrozke sie pisze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry