First BIKE Ania
Fanka BB :)
A w ogóle Moje Drogie muszę powiedzieć, że sprawiacie się świetnie w roli testujących Mam reporterek :-)
Mało tego, że macie śliczne dzieci to przesyłacie świetne zdjęcia i fajne relacje :-)
Jestem pełna podziwu dla Waszej pomysłowości, intuicji, kreatywności, poczucia humoru i dla Was jako Mam :-)
I pogoda też nam sprzyja. Jeszcze ten weekend także ma być piękny - słoneczny i ciepły. Juuuupiiiii!!!!
Mało tego, że macie śliczne dzieci to przesyłacie świetne zdjęcia i fajne relacje :-)
Jestem pełna podziwu dla Waszej pomysłowości, intuicji, kreatywności, poczucia humoru i dla Was jako Mam :-)
I pogoda też nam sprzyja. Jeszcze ten weekend także ma być piękny - słoneczny i ciepły. Juuuupiiiii!!!!
dokumentujący dzisiejszy poranek. Po przełomie w domu, nastąpiła kompletna katastrofa na podwórku. Hania nawet podejść do rowerka nie chciała więc rowerek wrócił do domu i będzie służył jako pokojowy dopóki nie wzbudzi w córce więcej zaufania, a ona nie nabierze pewności, że sobie poradzi.[video=youtube;sTkgcpSTnCw]http://www.youtube.com/watch?v=sTkgcpSTnCw[/video]
Jest ciekawiej, można się zawsze czegoś dowiedzieć, pooglądać inne dzieci jak sobie radzą, czasem nawet laptopa powykręcać dla lepszej widoczności

, tylko na kunszt firstbike'wca małego