reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja żadnych włosków dodatkowych jeszcze nie mam, a i na nogach mam wrazenie że rosną wolniej...też strasznie chciałabym dziewczynke :)

Ostatnio cos mnie kłuje i boli w brzuchu i troszke spanikowałam, umówiłam sie na jutro na USG, trzymajcie kciuki,żeby było wszystko dobrze..

Acha i witam nowe mamusie :) dużo jużnas :) Ktos moze liczył ile?
kasia580 moje dziecko też będzie pracoholikiem, oboje z męzem jestesmy, a w tamtej ciązy w sumie przestałam pracowac miesiac przed porodem i to nie z własnej decyzji tylko dlatego, że wylądowałam w szpitalu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Acha i witam nowe mamusie :) dużo jużnas :) Ktos moze liczył ile?
kasia580 moje dziecko też będzie pracoholikiem, oboje z męzem jestesmy, a w tamtej ciązy w sumie przestałam pracowac miesiac przed porodem i to nie z własnej decyzji tylko dlatego, że wylądowałam w szpitalu...

to tak jak ja :-) w tamtej ciąży pracowałam do 8 m-ca później skapitulowałam bo już brzuszek mi przeszkadzał i małej było niewygodnie....

Widzę ze terminy USG zbliżają się wielkimi krokami.Ja tez w czwartek pierwsze USG i boje się okrutnie, ale co ma być to będzie i tak nic nie pomogę jak się będę bała :-)Mnie właśnie piersi tez swedza to trza by było gdzieś zakupić kremik jakiś chyba. W pierwszej ciąży przytylam tylko 8 kg i żadnego rozstepu nie mam nigdzie, no ale raz ze to było 10 lat temu a dwa ze startowalam z waga 52 kg i przytylam tylko 8 kg. Teraz startuje z waga 56 kg i już obecnie waga pokazuje 57,8 kg:no:No ale mam chyba jakiegoś tasiemca w zoladku bo non stop jestem glodna. Zwariować można. A no i latam co nic 4 rano na siku. Chyba sobie nocnik zainstaluje przy łóżku. :-)

Ale o co chodzi z tym sikaniem? Mnie w poprzedniej ciązy sie w głowie nie miescilo, jak ktos pisał na forum, ze budzi sie w nocy po kilka razy na siusiu. Ja do konca nie wstawałam. A tu proszę początek ciązy i latam do kibelka jak szalona, w nocy jeszcze nie wstaje, ale 6 rano, pierwsze co to siusiu...

goldenlucy...tez masz termin na 24 czerwca? tak sobie patrze na twój suwaczek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
B_margot nic nie tracisz wstając w nocy na siku, ja chodzę 2 razy i to jak w budziku raz między 1:30 a 2:00 a drugi raz przed samą 6 rano, ostatnio nawet pisałam że mąż już budzika nie nastawia taka jestem punktualna ;-)

reklama
witajcie poniedziałkowo,
Troszkę się dziś narobiłam, ale już mam czas dla siebie!

Zaraz mała jeszcze ubiorę i pójdziemy się przejść, póki jest jeszcze słoneczko i w miarę ciepło.
Do później!!

Do góry