reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku chcialam dziesiejszy odcinek,ale juz sobie wieczorkiem obejrze:)
Madbebe tutaj wstawiaja na MC za darmo...moj m bedzie sobie robil ...on ma liche zeby,wlasnie jest w gtrakci robienie dwojki,ktora mu sie kiedys tam ukruszyla,koszt 350e,ale on 90e zaplaci bo reszte MC refunduje...ma jeszcze dwa zeby z tylu do wyrwania,jak to porobi,bedzie mu dentystka brala miare i tyl wstawiala.
MC mamy do konca listopada,ale juz na stronie jest ze nam przyznano kolejna,jeszcze nie wiem na jak dlugo,bo jeszcze mi do domu karty nie dotarly:(.
A co do mojej dwojki,to wyglada coraz gorzej:baffled:powiem wam szczerze ze jestem zalamana....juz widze jak mi ja wyrywa i chodze szczerbata:baffled:
Aga Natalia do ktorej dentystki chodzisz?

Szym daje do wiwatu,jestem zmeczpona jak diabli,wrocilismy ze spaceru i wlaczylam mu bajke,to tak skakal po fotelu ze zje**ł sie z niego i wyl:baffled::baffled:....mental hospital mnie czeka:sorry2:
Malo tego Nilli scisnal palce w drzwiach,myslalam ze do rozszarpie...

reklama
Hejoo,
wczoraj pojechaliśmy sobie do lasu na spacer. 1,5h zleciało nie wiem kiedy. Efekt końcowy usnęłam na sofie nie doczekawszy wyników z Must be the music.

Aniaa, mam nadzieję że mężowy po tyłku ci nachlasta za brak wyników.
:angry:

Wiesienka, zdrówka. Haha ja sanki kupiłam już..uwaga..w lipcu, koleżanka była autkiem w Pl więc mi je przywiozła.
:tak:

Anineczka, weśśś nie dygaj mnie że nie będzie śniegu! Toż to ja się już psychicznie nastawiam na wojne na śnieżki ze starym.
:sorry2:Troche zalazł mi za skórę i muszę sobie ulżyć.:evil:
Dlaczego mężowy zabrał Ci dekoder od tv?

Tichonku, czyli rozumiem że mam już nie iść do sklepu obok swej pracy by sprawdzić cene żyrafki?
:sorry2:
Dziś wzięłam skierowanie dla Marcela na testy alergologiczne, musze wysłać je na adres do szpitala. Jak długo będę czekać to nie mam bladego pojęcia, lekarka mówiła że nawet i do pół roku..

Ewelcia, współczuję bólu zęba. Ale masz z Szymem
:-(.
Ja też spodni nie kupiłam, a byłam w 3 Lidlach, wyruszyłam z domy o 10. Same dziewczęce się zostały. Do h&m w weekend też nie pojechałam, jakoś nie było nam po drodze. Może w tą sobotę się wybiorę.

Madbebe, szybkiego powrotu do zdrowia. Kurcze, a ja myślałam że jak się ma MC to wszystkie leki, te na recepete oczywiście, to płaci się 50c, a tu taki zonk, szczerze to nie bardzo rozumiem łaj...
:confused:.
Ja ósemek nie leczyłam, jak dla mnie to strata kaski.
;-)

Barmanko a ja leczylam ósemki,niby wygladaja dobrze,ale jak juz kiedys pisalam cos mnie pobolewala,dentystka mowila ze najpierw siodemke zrobimy i zobaczymy czy to czasem nie 7,ale jajestem przekonana ze to ósemka mnie boli...bylam umowiona na srode na rwanie,ale dzis zadzwonili ze nie da rady.Jade w poniedzialek na 10:rofl2:
Przy okazji sie spytam co dalej z dwojka:angry:

Margaritta-a no nie malowałam,ale taki zabiegany(bardzo przyjemnie zresztą)dzień miałam:)
Ewelcia-współczuję...ach te zęby:(
Tichonek-Tobie i Matiemu zmagań również-niech moc będzie z Wami:)
Aaniu-witaj"w domku";)
Anineczko-dobre słodycze nie są złe,ale bez tv to nie dałabym rady;)A promy-kto mi pożyczy 450e-bo za tyle na święta znalazłam!!!!!
Madbebe-to co za lekarz porządnej recepty Ci nie wystawił?

Ewelcia ale dlaczego rwanie dwójki od razu,jak się trzyma to może się da wybielic,albo licówkę założyc?

Barmanko bo nasz dekoder już prawie 7 lat ma i niestety zaczynał życ własnym życiem :baffled: po za tym ja go wynajmowałam z cyfry i co miesiąc 10złociszy za wynajem płaciłam,a teraz zrobiłam aneks do umowy i stary dekoder oddaję,a kupuję nowy HD za 129zł już na własnośc :tak:

Madbebe ale,że doktorek nie wypisał recepty na formularzu od MC? Nie miał uprawnień czy mu się nie chciało?
A o kanałówce do ósemki pierwsze słyszę,ale może się nie znam :tak:

Wiecie co z tymi kombinezonami z Lidla to zapewne było tak,że się panie kasjerki jeszcze przed otwarciem sklepu na nie rzuciły,zapewne też miały zamówienia od znajomych na zakup i tak oto tym sposobem zostały ochłapy dla klientów :sorry2:
Choc powiem,Wam,że jak macałam ten przymały na Antka to wcale taki grubo ocieplany nie był :blink:

Ludzie jak mnie plery bolą,się naukładałam z chłopakami puzzli. :baffled:

Anineczko mam nadzieje ze jednak da sie cos z nia zrobic....ja dzis nie w humorze,wiec same glupie mysli po glowie mi chodza:sorry2:...malo tego dostalam @...:crazy:

Ewelcia ja chodzę do polskiej dentystki - Ilony? Też w Newbridge leczycie ząbki?

Anineczko
kasjerka z Lidla przyznała mi się, że wczoraj pracownicy odkładali sobie, a dziś nawet na 200 euro r-ki mieli, więc właściwie wszystko jasne.

reklama
Do góry