reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienko sanki bajeranckie:-), niech Wam dobrze służą
Anineczko biedna Ty, 5 dni szybko minie:rofl2:. A co do Ani to mycie włosów kiedyś nie było problemem, a jak się zrobiły dłuższe to okropnie się zaczęło dziać, ale to akurat nie problem, bardziej martwi mnie to, że nie chce do wanny i całą kąpiel płacze, jakbym jej krzywdę zrobiła:baffled:
Margaritta i po co było tyle na skype siedzieć:rofl2:

reklama
Tichonkowa gdzie ten link?
Anineczko u nas bylo ponad -3...laski maja racje,zagladaj na bb..bedziemy cie tulic-cmok;-)
Asienko duzo cierpliowsci..moj sZym lubi sie kapac wiec nie wiem co poradzic.
Margaritta snilas mi sie:-palez Ty ostra mamuska dla Niki jestes-odpusc kapeczke:-D
Ogolnie snilo mi sie ze autobusem do Ciebie pojechalam,ale ze do Radomia:szok::-D:-Dmialam w torbie pilmienki(te al'a uszak,o ktorych pisalam)nie moglas wyjsc z podziwu ze takie to dobre.
A chate jaka mialas wielka,chyba 6 pomieszczen naliczylam,ale jakos w niej smutno,ponuro,zimno,okna pozaslaniane itp:-p:-D....czestowalas mnie jakims ciastem chwalac sie ze Ty upieklas,a potem G wparowal i mowi ze to jego dzielo:-D
Tichonku no to widze ze Matt bedzie mial ciezkie zabkowanie.....u nas jedna 5 juz jst,a na gorze mlodemu na dziasle zrobila sie sina gorka,meczy sie straszni,nie chce mu sie przebic ten zab i tez mamy meksyk,tylko tyle ze spi w nocy,a w dzien daje czadu:baffled:wlasnie ryczy!!!!!

a ja jestem bez humoru,zab mnie napierdziela....pisalam wam o tej nieszczesnej dwojce i co?od wczoraj zmienia kolor,dzis juz bardziej jakby fioletowa...:angry::angry::angry:i tak mi pewnie zostanie...masakra..jestem wsciekla

aaa bylamw lIdlu kolo 11 i dooopa,po kombinezonach...byla jedna kurtka,ale zamala,spodnie kupilam,ale dla dziewczynki,czarnesa wiec nie widac ze damskie:-p
mialam rano jechac,ale zab mnie bolal strasznie,a potem po 9 kolezanka mi corke podrzucila na 1h,pozniej kawka i tak zeszlo...zaraz mam Nille

kochane wy :-):-)
,kupiłam sobie czekoladki na osłodę samotnych nocy :baffled: i chyba again przeczytam całą biblioteczkę,bo filmów to nie umiem ściągac z neta :-D

Kombinezonów niet w Lidlu,tzn.był jeden na 2-4 lata,ale taki mi nie potrzebny tylko większy,ale on nawet na mojego 4 latka za duży,tak więc Szym ewelcia by się utopił :sorry2:

Współczuję ząbka,mi też jedynka ściemniała kiedyś po kanałowym leczeniu,ale już nie ma problemu,połamała się na kostce lodu i mam inny ząbek.Takie ciemniejące ząbki są bardzo delikatne tak więc uważaj :tak:

Kurcze jakie tanie są promy na kwiecień,kto ma pożyczyc 436 euro?? :confused::-D

AsieńkoR może jakieś nowe zabawki do wanny? Albo są takie gadżety,jak np.mazaki do wanny? Może to ją skusi? A może jakąś lalę weźmie do kąpania i powiesz,że ją też trzeba wykąpac??

Margarett wiem,że byś mnie wytulała,już lecę :-)

Tichonku biedny synuś oby jak najszybciej mu wyszly ząbki,to sie nameczy.
Ewelcia współczuje bólu zeba,twojemu synusiowi takze zycze oby wyszedł szybko ząbek,
A ja siedze i kawke spijam,mam dzis dobry humorek:-)Igorek na ogródeczku,sprzyja mu swieze powietrze,spi.:tak:
Miłego popołudnia.

Ja byłam po 9tej i u nas w Lidlu już nie było już kombinezonów.

Pojechałam do Kildare i udało mi ostatnie spodnie kupić dla Natalki.

Ewelcia współczuję bólu zęba i łączę się w bólu. Ja w środę leczyłam i dziś zaczął boleć.

U nas na szczęście ząbkowanie w miarę bezproblemowe.

Ostatnia edycja:
hej!
szybciorem,bo nie mam za wiele czasu :sorry2:
Z ginekologicznych wiadomości:mam poważniejszą infekcje :baffled:Dostałam leki,zostawiłam 60e i tyle.Jeszcze jak głupia miałam nadzieje ze chociaż leki na MC wykupie,a tu zonk.Musza być wystawione na specjalnej recepcie,a nie na podstemplowanej kartce papieru,wiec 50e nie moje:nerd: Mam nadzieje,ze pomogą.

Chyba bede musiala lecieć do PL,zrobić porządek z moja ósemką,bo wrażliwa na zimne/cieple,wiec pewnie kanałówka się kłania.Jestem w kropce,bo po tej samej stronie nie mam 6ki,wiec gdybym chciała wyrwać 8ke,na bank trza by wstawić 6ke,choć i bez tego by się przydało...Macie jakieś doświadczenia z wstawianiem zębów?Czytałam co nie co,ale niewiele się dowiedziałam.Nie no jedno wiem-na implanty mnie nie stać :blink:
anineczko-tulam w Twej 'samotności'..Szybko zleci:tak:
Tichonek-dzieks raz jeszcze:tak:

Za tymi ciuchami w lidlu,to chyba trza sterczeć od rana,przed otwarciem sklepu.Co się nalatałam swego czasu za przeciwdeszczowymi kompletami,to moje :baffled:

reklama
Do góry