reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

ewelcia
ale sen miałaś :baffled::-D no i ten Radom :confused: zaciemnione, puste, szare - to jakby nie moje :-D ale chwila- w Radomiu mam mojej ś.p. babci rodzoną siostre- moze jakiś spadek w postaci kamiennicy się szykuje :szok::-D udanego dnia w center;-)

lubiczanko ze jaki zlot czarownic?? i juz dawno miałam pytać - masz instruktorke fitnes pod ręką i nie wykorzystasz tego? jak sie miewa najmniiejsza ślicznotka?

anineczko jak pierwsza nocka bez mężowskiego? jeszzce tylko 4 ;-)

julia28 to zalezy czego szukasz - tam raczej takie tkaniny - zaslonowo, firankowe. Bo na kanape i fotele to mi sie jakis grubszy materiał kojarzy nie? ale zajrzec do Ikea nie zaszkodzi- zawsze cos kupisz :-Dniekoniecznie to co chciałaś:sorry2:;-)

madbebe o widzisz - i ja identycznie od swojej dentystki sie dowiedziałam- 2 uzupełnienia 1 wyrwanie i limit na rok wyczerpany. Chociaz... czy kazda przychodnia moze rządzic się swoimi prawami odnosnie MC? no bo jak za free robią rózne takie to ja tez chce;-) implant nie dośc ze drogi to ... musiałabys zobaczyc "filmik" albo magazyny które pokazywał mi dentysta w PL na temat tego, jak taki implant sie mocuje - o rajuśku:baffled: never:baffled:

czy ja Wam juz wspominalam ile nauki jest w pl szkole :confused2: szok

Tichonkowa obejrzałam 863 i niby nic a i tak wylam :sorry2: zwłaszcza jak Mateusz spał z butami-:sorry2: jak Mati Twój- lepiej tej nocki? przebiło sie coś?

dzis juz pranie na zewnatrz nie poschnie... nic to - udanego dnia

reklama
Bry
Wczoraj obyło się bez kąpielowej histerii, uff, zagadałam ją, pośpiewałyśmy troszkę i po 5 minutach od ubrania już spała:-p

Margaritta dużo nauki mówisz:-p. U nas w sobotę Akademia na 11 listopada:-p, dyro już ma stresa od soboty, ja dopiero zaczynam:-D. M-kę i ja oglądałam, ale ten o śmierci, szału nie było:-p

Szaro, buro i ponuro:angry:

Dziń dobry
jakie pędzące jeże z Was dziś;)))
Byłam dziś w lidlu-i u nas sa te kombinezonki,ale...szczerze powiem nie wydają mi się super jakościowo( o grubość mi np chodzi),więc się cieszę,że zakupiłam Młodemy w tym heatonsie-zwłaszcza,że tam za komplet zapłaciłam mniej niż tu za same spodenki;)))
Margaritta-a Marta zorganizowała i mnie zaprosiła:)))))A fitness-to nie instruktorka a własciciel obok mieszkqa...natomiast ja się za kinecta wzięłam i od paru dni mnie mięśnie "nawalają";)))Młoda-jutro ważenie:)a tak poza tym-super:)
Madbebe-a to kicha z tym ginekologiem:/Ale oby leki poskutkowały:)I nie siwiej mi tam-za młoda jesteś na przypruszoną "śniegiem"czuprynę;))))
No idę-Trzeba się Młodymi pozajmować(nie mówiąc o pokoju Dadzi,tzn o ścianach w jej pokoju,które na malnięcie czekają;)))Do miłego i miłego Wam

Dzień ponury, niby sie wyspałam ale taka jakaś zmęczona jestem. Dobrze, że tylko zupe musze ugotować.
Zuzi ubranka wyprane. Chyba kawke wypije.

Asienka_r jak tam Ania
Tichonek a jak Matti, jakas poprawa, coś wyszło??
Gliwa a kiedy lecisz?? Napewno wszyscy czekaja ze zniecierpliwieniem na Was, a przedew wszystkim na Igorka.

Asienko a dziękuję, jakoś leci. Wczoraj ładnie dała się umyć, szybciutko zasnęła, rano poleżałyśmy w łóżku, poprzytulała się do mnie, poczytałyśmy książkę. Uczulenie raz lepiej, raz gorzej, dużo chyba od pogody zależy. Jak już w końcu te ostanie piątki wyjdą chociaż troszkę to może będzie dobrze

Witam.
Dzis juz od 8 na nogach,obiadzik powoli robie.Dziś Łazanki.:tak:Ponuro na dworzu,bedzie chyba padać.
AsienkoM lecimy w grudniu na Swieta,ale dokladnie ktorego to niewiem.:-)Oj czekaja na Igorka babcie i dziadek i rodzeństwo moje.:tak:
Tichonku jak tam Mateuszek,przebiły sie ząbki.
Miłego Dzionka.

Witam

I ja próbowałam wczoraj obejrzec ten 863 odcinek M jak... na necie,ale zabrakło mi darmowych minut :-D

Margaritta w zasadzie to 3 nocki bo w piątkową już będę miała męża w łóżku :blink::tak:

Lubiczanko o widzisz,czyli dobrze prawiłam,że te kombinezony to tak średnio grube.Trza szukac dalej :baffled:

ponuro na dworze,ale +9 stopni było,nie trza rozgrzewac auta przed jazdą :-D

Bry:-)
Ciemno jakuś:baffled::errr:
Dzięki dziewczynki,Matt dziś spał pięknie całą noc,tak spokojnie,że aż zagladałam czy żyje:baffled::-DDostał na wieczór czopek i Nurofen i dał radę:tak:Katar nadal ma po pas i wieczorem rzadką kupkę zrobił więc ząbki w natarciu:tak:Ząbek ruszył bo widzę go coraz wyraźniej,ale nadal się nie przebił:no:Stukam co rano łyżeczką plastikową jak nienormalna ale odpowiedniego odgłosu brak:sorry2::-D
Idę obiad kończyc bo Radka ze szkoły o 13:10 odbieram a na 14:10 z powrotem go do szkoły prowadzę na art and craft:tak:Niech się dziecko rozwija bo gad nie cierpi rysowac,wycinac może jakąś motywację będzie miał:tak:Tym bardziej,że tanio jak barszcz:-)
Anineczko dlatego ja nie oglądam on-line tylko ściągam odcinki na kompa
:tak:

Witajcie :) Kiedyś tu do Was zaglądałam i wywiad robiłam w sprawie wyjazdu do Irlandii :) Niestety z wyjazdem nie wypaliło, ale mam do Was wielką prośbę o głosik dla mojego synka w konkursie. Jeśli nie macie swojego faworyta, to prosimy o klik na nas :) Mam nadzieję, że mnie nie wyklniecie :D Ale bardzo nam zależy :) Pozdrawiam Was :)

Calgel

[URL]https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel//index.php?link_do_zdjecia=28

reklama
Gliwa no my tez lecimy na święta i to ma być niespodzianka więc lecimy 22 grudnia:-) i wracamy 8 stycznia w Zuzi urodzinki:-)
Lubiczanko też zastanawiałam się nad komblinezonikiem dla Zuzi ale ona narazie nie chodzi tylko jeżdzi w wózku, a ma śpiworek:blink:. Ale jedziemy do Polski na 2 tygodnie, na sanki też byśmy poszli jak będzie śnieg i się zastanawiam. Za to mój P zastanawia się nad kupnem takich sanek jak pokazywała wiesienka a tam jest śpiworek więc chyba kombinezon nie potrzebny.

U P w pracy troszke lepiej bo już zostali w trójkę więc troszke dłużej był w pracy do 15.

Do góry