reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
wczoraj pojechaliśmy sobie do lasu na spacer. 1,5h zleciało nie wiem kiedy. Efekt końcowy usnęłam na sofie nie doczekawszy wyników z Must be the music.

Aniaa, mam nadzieję że mężowy po tyłku ci nachlasta za brak wyników.
:angry:
A no nachlastal :-p

Madbebe zdrowka zycze
Ewelcia wspolczuje bolu zeba
AsienkoM przyjdzie czas to i zabki wyjda,buziak dla Zuzienki
Asienko dobrze ze Anulka lepiej,moze miala gorszy dzien i tyle....
Tichonek oby zebulki szybko wyszly
Renni jak tam Natalka?no i Ty jak sie czujesz,lepiej?

Ja juz na swoich smieciach:tak:Mezowskich sie stesknil za swoim babincem:-D,prezenty dostalysmy,Natalia nie odchodzi od tatusia nawet na krok wieczorkiem kolacyjka tylko we dwoje dziewczyny padly po podrozy byly bardzo zmeczone
Podroz ogolnie minela dobrze z tym ze malo brakowalo a bysmy nie polecialyprzez korki ostatnia torbe zdawalam i bylam pewna ze bede musiala doplacic torba wazyla 23 kg babka tylko dala naklejke ze jest ciazsza i tyle takze jakies 240-260 zl w kieszieni i poszlo na szczescie a oprocz tego mialam dwie podreczne i wozek spacerowy.Teraz trzeba sie przestawici wpasc w swoj rytm w kraju pogoda super a tu ciemno szaro:-(
Uciekam obiad konczyc

Milego popoludnia

reklama
Lubiczanko ja dopiero na 14 ale trza byc wczesniej co by sie ustawic w kolejeczce. ha ha ha strasznie bizyyyyyy tzn te wieczory mam bizyyy bo rano jakies sprzatanko albo sklep poxniej trzeba Olive zabawiac i dzis wieczorem skoncze jedna rzecz, a od jutro zabieram sie za Twoje i jeszcze Margarittowá butelké musze gdzies wcisnac:-D i na kolczyki mam zamowienie:szok:

piszecie o sankach, więc spodziewacie się tej zimy duużo śniegu??

Aniaa witaj
Ewelcia spokoju życze.

Pogoda do bani, Zuzia markotna, co chwilę pokrzykuje, naszczęście teraz śpi, sama bym się położyła i zasnęła bo głowa zaczyna boleć.

ooo P przyjechał.

ello!

Margaritta-kto tam za nimi nadąży.. Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby wszędzie było inaczej.
Te dwie plomby rocznie,to normalne,białe?Bo dla A. wstawił najtańsze,czarne :baffled:

lubiczanka-u mnie się siwe włosy świecą jak ta la la.Przy skroniach szczególnie. Ale jakoś nie chce mi się farbować póki co :blink:

anineczko-to coś wcześniej musiałaś obgladac czy jak?Bo tam chyba 72min można obejrzeć,później trza poczekać jakiś czas,godzinę chyba i można znowu.Ja obgladnelam,ale tylko końcówkę,bo wtedy mi wywaliło odcinek :confused:
Ogólnie ściągnęłam jakieś 5Gb,a na stronie eircom widnieje,ze ponad 20Gb:szok::wściekła/y: Nic to.Na dniach ma przyjść koleś,zrobić porządek z naszym kompem.

ewelcia86-wiem,ze pisałaś,ale nie pamiętam :zawstydzona/y::sorry2:-W jakich dni i w jakich godzinach ta dentystka przyjmuje?To jest w Newbridge,tak?
Nie chce Ci się zwalać,tym bardziej ze sama nie pojadę zapewne,ale dzięki za propozycje :tak:

Co do Szyma- pomyśl,ze ja mam dziewczynkę i na pewno wiele od niego nie odbiega.Zapytaj Zgagi z reszta,bo ja się wstydzę pisać nawet jak ona się zachowuje:no::wściekła/y: Nie wiem,próbuję rozgryźć dlaczego,ale nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.Najgorsze jest to bicie..

my już po obiadku,fryty z paluszkami rybnymi,dzieciaki mają radochę,ja też że nie muszę stac przy garach :-p:-D

madbebe no tak,musiałam obejrzec jeszcze odcinek poprzedni,ale że po godzinie już można oglądac? myślałam,że po 24h :-D

Barmanko nie wiem jak to jest w N z tym dekoderem,a płacisz coś za wynajem miesięcznie?
M właśnie dzwonił,że bierze dekoder na własnośc za 100zł i dołączył do pakietu multiroom za 15zł miesięcznie,nie będę musiała się z dzieciakami telewizorem dzielic :zawstydzona/y::-D
myślałam,że będzie miał problem z tym wszystkim bo umowa jest na mnie,ale napisałam mu upoważnienie i bez problemu załatwi to :tak:

Aaania83 fajnie,że już jesteście razem,no i prezenty od męża fiu fiu.:rofl2:

Lubiczanko a nocka ok,dziękuję.
Jakoś mam tak w tej ciąży,że śpię jak zabita.Żadne tam chodzenie na siusiu czy coś.Nic a nic,normalnie aż dziwne w ciąży :-D

ewelcia ja nie wiem co poradzic na Szymona,aż tak źle?
Głowa do góry :sorry2:

Tichonku super,że młody pospał.A odpowiedni dźwięk to się chyba srebrną łyżeczką sprawdza ha ha.
Mój Antek to tylko kupskami dawał znac,że idą zębiska,no i podwyższoną lekko temp.A Matt to chyba wogóle nie dawał znac,wychodziły znienacka.

No i co tu robic? Dzieciaki oglądają bajkę Alosza,a ja nie wiem co z sobą zrobic :baffled:

Kasiuleczko-olej inne zamówienia;)))nie no żartuję;)))fajnie,że znajdujesz ochotę i siły na robienie wieczorami-ja zazwyczaj jestem wypompowana-wczoraj np.jak zasnęłam o 20tej to mnie J przebudził o 23,że idziemy do sypialni:sorry2:Ja na szczęście podpisik mam od 9.30 do 11-zawsze po odstawieniu dzieci do szkoły jadę:)
Madbebe-nie mów!!!Już ja Ci w siwe wlosy uwierzę-mhmm:no:
Ewelcia,Madbebe-marne pocieszenie,ale pomyslcie sobie,że Wy macie takie zywiołowe dzieci i jakoś dajecie radę,a mamki,które w porównaniu do Waszych pociech mają spokojne dzieci w jakieś depresje popadają i włosy sobie rwą z głów(to już wolę być siwa niż łysa;)))
AsieńkoM-niby ma być zima stulecia,ale ja tam w nia wierzę,jak w to najcieplejsze lato,które miało byc tego roku...ale śnieg chyba zawsze choć kilka dni nawet tu jest;)
Madbebe-o ile kojarzę to te białe plomby to chyba do czwórki"przysługują"...no chybaze zapytasz dentysty ile za biała z tyłu sobie zażyczy:/
Gliwa-ja tam w taką pogodę stronię od spacerów-moja Mama zawsze mówiła,ze takie"zgniłe"powietrze najgorsze dla dzieci jest-tzn najszybciej się przeziębiaja
A u nas otworzyli pl sklep-do bani:/Mało towaru-cena nie powala-a własciwie powala...wolę do clonmel sie wysilic...a najlepszy pl sklep to w port laoise jest-prawda Anineczko?

Lubiczanko my też w taka pogodę stronimy od spacerów, nic przyjemnego, jak nie muszę to nie wychodzę:rofl2:
Madbebe, Ewelcia to ja chyba przestanę na moją Anię narzekać:-p, ona żywiołowa i temperamentna, ale jednak dzieci nie bije i nie muszę się za nią za często wstydzić, że bardzo w towarzystwie rozrabia.

reklama
Lubiczanko,pogoda nie jest aż taka zła.Ogołem zimno nie jest.
Byłam sie z mały przejść,troche świezym powietrzem po oddychać.Kurcze dosyć pikantne wyszły mi Łazanki,ale bardzo dobre.Właśnie jadałam,troche mnie paliło.:tak::-)
Miłego podwieczorku.

Do góry