reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-dzięki Niunia za pamięć-póki co jest,ale pewnie po sklepach poszukam:)za to ja grochówe jako jedną z niewielu zup potrafię gotować;)
Madbebe-wow-zazdroszczę prezentu...dobre garnki faktycznie ciężko znaleźć...ale jakbyśmy do Pl autkiem się wybrali to może w ojczyźnie poszukam;)

reklama
kasiuleczko to ty mi byś musiała jeszcze wytłumaczyc czym ja mam te gwiazdeczki robic :-D
To znaczy szydełko gdzieś mam bo pasemka przez czepek się kiedyś wyciągało,ale w odpowiednim wątku napisz mi co musiałabym kupic,najlepiej wstawiając zdjęcia tych produktów.Szydełka też mają jakieś rozmiary,co nie?
natchnelo ,mnie chyba na szydelkowanie.....Kasiuleczko ja o to samo chce pytac,wiec tylko przylacze sie do posta Anineczki;-)

Madbebe w sobote tam przyjmuja na bank,bo Aurelia usuwala zeby,ale czy ta moja tez,to nie wiem,ale w piatek powiem m zeby sie zapisal bo on w piatek jedzie a ja dopiero w poniedzialek:)
ooo fajny prezent mamcia Ci zrobila:tak:...ja ze 3lata temu zakupilam garnki w Lidlu i nie narzekam,nie byly drogie,bo jakies 25e ale nic sie z nimi nie dzieje,byly bez pokrywek:rofl2:

Anineczko nastepnym razem tak zrobie,tzn spakuje do wozka i wyjde!!!!
Dzis z dwoch godzin,bawil sie ladnie tylko pol godziny,zaraz na poczatku,pozniej kombinowal:baffled::angry:ech...

ewelcia-ooo,to ja wole sobotę,A. nie musiałby brać wolnego.mi tam rybka do której dentystki.Obie Polki,tak?I chyba obie dobre,co?Dzieki wielkie za info i pomoc w tej sprawie! :*

Ja kieeedys tez kupiłam w lidlu,ale to chyba kiepsciochy były,raczki mi poodpadaly z czasem :rofl2: Poza tym zależało mi na większych nieco niż te ichniejsze komplety :tak:

Hej hej.
U nas sloneczko w koncu zadwiecilo! Odzyskalam dziecko!
Zdrowe, usmiechniete i wesole :-))) Ufff

Kasiuleczka apropo szydelkowania.Zrobilam dziewczynkom czapki z uszami:-)
Proste jak barszcz:-)) Fotka na FB :-) Moze za lilka dni w kIlla dni wrzuce na odpowiedni watek:-)

Gastone to super ze córcia wyzdrowiała.Widziałam foteczke na FB musze przyznać ze super czapeczka.Bardzo mi sie podoba.:tak:
A my wieczorek spedziliśmy miło,byliśmy w odwiedzinkach u Ani:-)pogadaliśmy i czas szybko minał.M własnie pojechał na lotnisko,bo naszego kolegi z którym mieszkamy kobieta przylatuje.A ja siedze na łózku i jem kolacyjke,mężulek mi zrobił kanapeczki.
Dobranoc.

witam
Gastone-super,że od Was płyną dobre wieści:))0Ja nie mam FB-wrzucisz tu focię???:sorry2:
Gliwa-a to macie współlokatorów?Jak Wam się mieszka?Dziecko mu/im nie przeszkadza?
Miłego dnia drogie Panie

witam sie druga;-)
Lubiczanka specjalnie dla ciebie wkradlam sie na kompa do J i prosze:(wszystkie podwojne oprocz trzykolorowej i tej fioletowej malej ;-)

Załączniki

• IMG_2482.jpg
    IMG_2482.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_0640.jpg
    IMG_0640.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0641.jpg
    IMG_0641.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0642.jpg
    IMG_0642.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_0646.jpg
    IMG_0646.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 51
gastone widzialam ostatnio na FB...daj czadu z tymi czapeczkami:)sliczne sa!!!
Madbebe tam oprocz wlasnie tej Ilony do ktorej ja chodze,jest jeszcze Iwona do ktorej moj m chodzi to jeszcze jest tej iwony maz-Polak:tak::-)...wszyscy [podobno sa ok:........masz w czym wybierac:-D

Szym mi o 7 zrobil pobutke:no:

Witam

pogoda do dooopy, buro, szaro, pada i wieje. Więc kolejny dzień w domu.
Zuzia w nocy troche niespokojna była, a o 6 położyłam ja do nas i tak mnie skopała. Asz ta moja wiercipięta.

Gastone fajne czapunie i świetnie, że córeczka juz uśmiechnięta i ty masz sie dobrze.
Gliwa nie ma to jak pogaduchy z koleżanką

Miłego, spokojnego dzionka życze

reklama
U nas zapowiada sie ladny dzien, mam taka nadzieje :-)
Nie bylam na dpacerze wieeeeki:-(

Ewelcia moje krolewny o 7 codziennie wstaja , zreszta Max i tak do szkoly wstaje.
Dla mnie to katorga bo ja nie lubie wstawac przynajmniej przed 9 ale coz wyspie sie chyba na emeryturze:-(

Do góry