Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Kasiulka_1980 no właśnie mi też się to nie zgadzało lekarz stwiedził że wygląda na to że musiała mi się opóźnić owulacja ale cięzko wierzyć mi w to że aż o tyle czasu. Dowodem na to jest plamienie 19.10, które oznacząło by że było to pl. implantacyjne czyli do zapłodnienia mogło dojść ok 13-15.10
Jeżeli owulacja była faktycznie tak późno, to teraz jesteś gdzieś w 6 tc, więc mogło jeszcze nie być widać zarodka. Ja byłam na pierwszym usg właśnie gdzieś w tym terminie i też był tylko pęcherzyk. Kolejną wizytę też miałam wyznaczoną za dwa tyg. Jeżeli chcesz się skonsultować z innym lekarzem, to nie idź za szybko, żeby się niepotrzebnie nie stresować, jeśli nadal nic więcej nie będzie widaćBardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Kasiulka_1980 no właśnie mi też się to nie zgadzało lekarz stwiedził że wygląda na to że musiała mi się opóźnić owulacja ale cięzko wierzyć mi w to że aż o tyle czasu. Dowodem na to jest plamienie 19.10, które oznacząło by że było to pl. implantacyjne czyli do zapłodnienia mogło dojść ok 13-15.10