Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za dobre słowo. Zdrówka życzęAle przykro
Współczuje bardzo![]()
Staram się podchodzić do sprawy bardzo medycznie aby nie psuć sobie głowy. Dlatego również uważam, że ciało wie co robi. Ja również przeszłam kiedyś poronienie samoistne ale bety nikt mi nie badał po poronieniu. Może to było zupełnie co innego nigdy nie wiadomo zwłaszcza, że beta całkowicie była przeczącaCzyli jednak… w tę stronę. Mimo wszystko jestem w szoku z tą betą. Ja po poronieniu długo dość schodzilam do 0 bety i w ogóle nie wiadomo było gdzie jest ciąża w momencie łyżeczkowania. Natura wie co robi chociaż to strasznie przykre. Trzymaj się!
Moze lepiej zgłoś się na oddział? Pisałaś ze masz skierowanie a nawet bez powinni Cię na izbie przyjęć zbadaćTak jak pisałam rano pojawiło się krwawienie ze skrzepami jednorazowo jak się okazało ponieważ od tamtej pory nic się nie rozkręciło…spodziewałam się conajmniej kilkudniowego krwawienia i to mocniejszego a tu póki co cisza. Zaczyna mnie ta sytuacja niepokoić
Tak dostałam skierowanie w razie gdyby coś się działo ze względu na ten długi weekend i zamknięte gabinety.Moze lepiej zgłoś się na oddział? Pisałaś ze masz skierowanie a nawet bez powinni Cię na izbie przyjęć zbadać