reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

To dobranoc happy i ikaa. Zycze przespanej nocki - a co to, zabki znowu?
Adasiek to tak syropki wszystkie pije jakby to najlepsze soczki byly :-) Teraz ma antybiotyk w zawiesinie i tez z checia pochlania...

Jutro koniec laby, do pracy ide, wiec mnie nie bedzie w dzien. Za to w piatek znowu wolne :-p

reklama
Ale są fontanny na dziedzińcu Luwru- moje ulubione miejsce:-D- dzieci by sie pluskały,a my winko na murku:-D
Ale fakt,w Lyonie nie byłam...kto wie?Może kiedyś się uda?ale to jak byśmy na Południe jechali,co nie jest niemożliwe:tak:
Eliza- tak,wygląda mi to na ząbki...

Happy i właśnie dlatego w nocy wole dać czopek. Choć mojej się pozmieniało i od szpitala soczki pije jak najlepsze nalewki. Jej nawet Zyrtec smakuje. :szok:

HAPPY ja wolne piwnice w Beaujolais niz winko na murku. ale swoja droga nic nei stoi na przeszkodzie cobys przyjechala na 2 dni:))))) w kazdym razie zapraszam:) zabierz z Pl ogorki kiszone na zagryche:)))))))))))) wlasnej roboty:)))

Witam Wszystkie Mamusie i pociechy serdecznie, jestem tu nowa, ale i można powiedzieć że stara:-D kiedyś udzielałam się bardzo na tym forum, niestety przez problemy małżeńskie musiałam usunąć konto:zawstydzona/y: Troszkę się tu pozmieniało. Jestem ola i mam dwie córeczki, roczną i 3 letnią. Mam nadzieję że uda mi się znów z kimś zaprzyjażnić:-)

WItaj

beti wędrujesz a do Łodzi zawędrować nie chcesz:-)
aale dla nas bys wyjatek zrobila i zawedrowała:-)

Nocka tylko z dwoma pobudkami na smoczek i piciu,a jeszcze śpi.Mnie i tak nie dane było się wyspać jak nie dziecko to chłop maruda że go ręka boli i już ledwo nią rusza tak sobie nadwyrężył w robocie że musi do ortopedy iść bo przestanie ruszać.O dziecko się budzi

Dzień dobry,Elwirka:-)
A krowy tam jakies koło siebie masz?Bo wczoraj mamaagusi to mnie jakimis krowami i kurami kusiła:-D.
Co do małża,to ciesz sie,że chce iść do lekarza.Mój od lat narzeka na kolana- nieraz bolą go tak,że samochodu nie może prowadzić.I co?I nie zaciągniez wołami:baffled:
Ciesze się,że nocka znośna.U nas też- jeszcze przed północa się obudził,ale potem już spała do 7.00.dostała mleczko i dalej śpi.
Dziulka- ogórki kiszone do wina???:szok::szok::-DAle no problem,zawsze mam zapas(nie moje,mojej mamy:tak:).A swoją drogą,to dałam właśnie teraz M. troche maminych "dobroci",żeby się z Aminą podzielił,bo,wiadomo,kiełbaski im nie zawiezie,bo nie zjedzą;-).To smakowały im pikle z curry,ogorki korniszony,pigwa w syropie ,dżemiki,a kiszone nie bardzo:-p.Nie wiedzą,co dobre:-D.
Dawidowe- u nas po czopku zaraz kupa,więc nigdy nie wiem,czy się wchłonął,czy poooszedł w pieluchę:baffled:.Syropem pluje,ale to widzę mniej- więcej,ile wypiła.Zawsze coś tam przełknie jednak.

reklama
Do góry