reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

hallo,
widzę że wieczorkiem ostro tutaj plotkowałyście a mnie nie było:-).
Wczoraj posprzeczałam się dwa razy z G. ale w sumie chyba wszystko już jest ok. Tak w ogóle dzisiaj po południu mnie nie będzie bo najpierw G. mnie gdzieś zabiera( nie wiem jeszcze gdzie bo nic nie mówi) a potem jedziemy do znajomej aby uczcić wczorajsze urodziny i wypić trochę % w doborowym towarzystwie:-).

Przed chwilą wstaliśmy i jeszcze nic nie ogarnęłam a mam trochę prasowania bo chcę spakować torbę gdyż na weekend wyjeżdżamy do rodziców. Może któraś chętna przyjechać na dobrego torta dzieła mojej mamy?:-)

reklama
Dzień dobry, melduję się że żyję, nadrobić się postaram w sensie napisania czegoś sensownego później...(jak wena powróci) a teraz chciałam złożyć życzenia - Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin Doris, dużo radości, miłości, szczęścia, pociechy z synków, spełnienia marzeń !!! i powitać nową mamę Olenę.
I zmykam...

Ostatnia edycja:
Wiecie co?Zrobiłam sobie kolację- tak,jak lubie- ciepłe mleko i bułka z dżemem.no i jem,jem i sobie myślę"Cos ten dzem bez smaku jakiś":confused:.wreszcie zajarzyłam,że nie posmarowałam tym dżemem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:rofl2:

padłam:-D:-):happy2::rofl2:
happy jeszcze nie ale niedługo pewnie zniknę a jutro szczepienie na 11

Trzymam kciuki

No to jestem ale z doskoku. Normalnie nic pozytecznego znowu nie zrobilam. Mam wyrzuty sumienia.
Zaczne gotowac jakis obiad.
Adaska dopiero polozylam na druga drzemke a tu juz wyglada jakby wieczor byl :baffled: A taki dzisiaj wygwizdow, ze hej. Nawet na spacer nie dalo rady wyjsc. I zimnica sie zrobila.
No, nie wiem czy pospi mi jeszcze dziecko, bo cos poplakuje. Z rana sie tak wyspal, ze szok. Ponad 3 godziny spal. Ale za to jaki szczesliwy sie obudzil :-) Bezustannie sie do mnie usmiechal podczas obiadku, hehe.

Niestety, na winko troche za wczesnie jeszcze... :-p

Fajnie się czyta: obiad o 22:05;-)(naszego czasu). A na wino zawsze jest dobry czas. Do obiadu,czy przed,żadna różnica:-D
Nocka tylko z dwoma pobudkami na smoczek i piciu,a jeszcze śpi.Mnie i tak nie dane było się wyspać jak nie dziecko to chłop maruda że go ręka boli i już ledwo nią rusza tak sobie nadwyrężył w robocie że musi do ortopedy iść bo przestanie ruszać.O dziecko się budzi

Super,że Oliwka dała pospać. Szkoda,że tym razem chłop marudzi... Ojjj,jak ja bym chciała,żeby mi chłop w łóżku już pomarudził:-(

Prezydencie Dorisku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!

Ostatnia edycja:
DORISKU sto lat, sto lat żyj nam w szczęściu i miłości!

images.jpg

NAT też nie wiem kiedy nadrobię :-(

Dziękuję wszystkim mamusiom za ciepłe przyjęcie,
dawidowe ja byłam tu ostatnio jakieś 2,5 roku temu, byłam na "stare i nowe znajome mamuśki", "dzieci urodzone we wrześniu 2008" i na kilku innych, pamiętam martille, welonke, xtosie, ewelke, ale nie wiem czy się jeszcze udzielają bo przy dwóch nicponiach nie miałam się kiedy zorientować.
happybeti to tak jak ja :-)

U mnie dzień jak co dzień mąż od rana do późnego wieczora w praccy, a ja z dziewczynkami w domku, Starsza to Zuzia a młodsza Amelka. amelke jeszcze karmie piersią i mam straszny problem z odstawieniem jej, jak nie chce jej dać to strasznie krzyczy i płacze aż się sina robi. Jestem na urlopie wychowawczym więc jedyną moją rozrywką jest zabawa z dziećmi, mam jedną koleżanke w okolicy, ale to singielka:-);-) i o dzieciach nie pogadam za wiele, chociaż zawsze mogę na nią liczyć. Znalazłam sobie hobby, a mianowicie konkursy na fb czy też jakieś darmowe próbki które przydadzą się w domu, już nawet 2 razy dostałam wielką pake pampersów:-) byłam szczęśliwa bo w domu się nie przelewa:-( Teraz zdjęcie amelki bierze udział w konkursie, dawidowe może się orientujesz czy jest tu jakiś konkursowy wątek może ktoś by mi pomógł, bo nie chcę się wam narzucać i spamować, i proszę nie myślcie sobie że dlatego tu jestem, bo ja poprostu szukam przyjaźni, kogoś przed kim będę mogła się otworzyć.

witam. u nas w nocy 1 pobudka także spoko luż bo ogólnie wstałyśmy o 8. teraz ja jem śniadanie, bo Agusia już po. ale dziś brzydka pogoda. coś czuję, że padać będzie i ze spaceru nici.
doris wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń kochana

bardzo się cieszę, że tylu osobom podobała się dyskusja o krowach:-D

reklama
olena- no to mamy dwie Amelki:-):tak:(jeszcze jakieś były,ale coś się Dziewczyny nie udzielają).
A co do konkursów,to my chętnie głosujemy na "nasze dzieciaczki",ale reguły są różne,nieraz "kto pierwszy,ten lepszy",nieraz tylko jeden głos można oddac w danym konkursie,więc wiesz,jak to jest...
Makuc,Nat- spoko loko,jak mówi Dawidowe:-D- dużo plotłyśmy,ale posty króciutkie,dacie radę:***
mamaagusi;-):-D

Do góry