reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no to ok przeleciałam mniej więcej i powiem tak: KROWY mnie rozwaliły, DORIS na prezydenta tyż i ten dżem HAPPY :-p:rofl2::-D:happy: i wogóle fajnie tu wczoraj wieczorem było.
A i wiecie co ta nasza podłoga w salonie to chyba magiczna jakaś, bo wczoraj..... D. położył się na chwilę koło mnie jak przed lapkiem siedziałam i się UBLANOCIAŁ tak, że ni chu, chu go obudzić nie szło. Może zamiast w sypialni to ja Alkę na dywanie spać kłaść zacznę :confused::laugh2::laugh2::laugh2: i nie wiem co jeszcze. NAT gdzie się wczoraj wałęsałaś, że na BB czasu nie miałaś? :-(

reklama
no to ok przeleciałam mniej więcej i powiem tak: KROWY mnie rozwaliły, DORIS na prezydenta tyż i ten dżem HAPPY :-p:rofl2::-D:happy: i wogóle fajnie tu wczoraj wieczorem było.
A i wiecie co ta nasza podłoga w salonie to chyba magiczna jakaś, bo wczoraj..... D. polozył się na chwilę koło mnie jak przed lapkiem siedziałam i się UBLANOCIAŁ tak, że ni chu, chu go obudzić nie szło. Może zamiast w sypiali to ja Alkę na dywanie spać kłaść zacznę :confused::laugh2::laugh2::laugh2: i nie wiem co jeszcze. NAT gdzie się wczoraj wałęsałaś, że na BB czasu nie miałaś? :-(
No właśnie!:tak:
Makuc,a Ty????;-):-)

HAPPY a jak myslisz? :zawstydzona/y::-p tyle, że tym razem bardziej kontaktowa byłam i zamiast o 3 to o 23 do sypialni poszłam :-D

wogóle to moje dziecko na jakiś mega skumulowany lęk separacyjny cierpi. Wyszłam wczoraj na 3h z domu i Alut przez ten czas D. ryczał i nawet się odłożyć na podlogę nie dał a jak wróciłam to banan na twarzy i szaleństwa :no:

Ostatnia edycja:
mamaagusia z jakiej strony masz sówaczki? bo ja się zarejestrowałam na zasówaczkach ale narazie nawet potwierdzenia nie dostałam
happybeti dziękuję za odpowiedź, jak będę miała później trochę czasu to napewno chętnie skorzystam z waszej pomocy

A ja zaraz na zakupy jade i po powrocie będę z moimi dziewczynkami będę piekła rogaliki:-) zuzia będzie bardzo szczęśliwa że może pomóc, a amelce dam miskę z mąką i łyżkę i będzie miała pół godzinki zabawy:-Dbałaganu przy tym od groma ale ile dzieci mają zabawy :tak:

Happybeti to może ja pokusze Pałacem Kultury i Laurką hahahah a i obok bloku ktoś trzma koguta którego musze budzić jak wychodze bo on o 5 nie wstaje tylko o 6. Zawsze mi się wydawało że koguty to o świcie a ten jakiś opóźniony.

A co do czopka podobno szbko wchłania się się do krwoobiegu.

mała mi to życzeudanej imprezki. To może ja przyjade na torta i przyokazji rzeczy do prasowania przywioze bo mnie jakoś nie ciągnie do tego zajęcia

Doris wszystkiego naj naj pani prezes

olena chwila moment i będzie sięczuła jak od zawsze

dziś niunia wstała o 5 ale udałam że nie widze, posiedziała, popatrzyła na mnie i sie położyła.Okryłam ją i dospałysmy do 6,30 a teraz mnie klockami maltretuje (take wkładane z różnymi klockami).
Narazie lece niuni parówe ugotować i ją ululam

reklama
Do góry