reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej Dziewczynki:) Troszke mnie nie było.. U mnie nic nowego, w poniedziałek mam miec usg... juz nie moge się doczekać, a zarazem strasznie się boję, chyba chciałabym mieć już to za sobą i dowiedzieć się, że z dzidziusiem wszystko dobrze... Od paru dni męczą mnie mdłości, ale nawet się ciesze, wolę to niż brak objawów:) Buziaki i miłego dnia Wam życzę;)

reklama
Teraz już pójdzie z górki zobaczycie :) raz dwa minie do końca roku a od nowego roku też zima szybko minie potem tylko wiosna i juz :)) Zawsze kumpele - matki mi mówiły ze na początku sie dłuży a po 1 trymestrze zanim sie obejrzaly juz na porodowce i zalowaly ze tak szybko minelo ;)

A ja osobiscie nie mogę się doczekać fotek brzucholców naszych :)

cieszę się dziewczyny z każdej udanej wizyty, z każdego bijącego serduszka! Myślę, że czym dalej w las tym będzie coraz więcej radosnych wiadomości, mam nadzieję, że okres smutnych wydarzeń już się skończył. U którejś z was na pasku przeczytałam coś, co mnie bardzo na duchu podniosło, mianowicie, że jeśli są jakieś wady rozwojowe płodu to najczęściej ujawniają się do 9 tygodnia, czyli jak już wszystkie dotrwamy do 10go to już będzie szansa, że wszystkie zdrowo i hurtowo dotrwamy do 40go! tego życzę wam i sobie z całego serca :)
Ja raczej nie czytam tego co pod suwaczkami pisze:D ale dobrze że to napidsałaś bo ja już skończyłam 11 tydzień dzisiaj :D

w 14 tyg ciąży to ja byłam na weselu w mega obcisłej sukni i nie chcieli mi wierzyć, że nie mogę pić bo jestem w ciąży. za to jak mi w 5/6 miesiącu zaczął się powiększać to tak w 8/9 myśleli, że będą bliźnięta, ja miałam przeogromny brzuch; Ja się za to nie mogę doczekać pierwszych kopniaczków ale to z tego co pamiętam to dopiero w 17 tygodniu poczułam

HEJ DZIEWCZYNY.Macie jakiś sposób na wzdęcia wczoraj tak mnie wywaliło,że szok -zjadłam jabłko i nic, piłam dużo i nic, ruszałam się i nic a brzuch jak bania wielka aż spodnie musiałam rozpinać prawie w pracy mi z tyłka spadły:-) .

w 14 tyg ciąży to ja byłam na weselu w mega obcisłej sukni i nie chcieli mi wierzyć, że nie mogę pić bo jestem w ciąży. za to jak mi w 5/6 miesiącu zaczął się powiększać to tak w 8/9 myśleli, że będą bliźnięta, ja miałam przeogromny brzuch; Ja się za to nie mogę doczekać pierwszych kopniaczków ale to z tego co pamiętam to dopiero w 17 tygodniu poczułam
mi też tak w 5/6 wywaliło brzuch :D szybko zleci teraz koniec 3 miesiąca i jeszcze tylko 2 zostaną:D Ja też kopniaka poczułam w 17 tygodniu hehe do 17 tygodnia też już niedaleko :D szybko czas leci

Dziś moja siostra ma 2 letnia córke moją chrześnice i bardzo dobrą figure po ciąży i ja mam nadzieje mieć taką samą...hihihi lekkie rostepy na brzuchu i tylko tu...i jeszcze co mamy rodzinne zero mdłości i wymiotów a brzuszki pojawiaja sie srednio kolo 5 miesiaca widoczne.

Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 64kg, teraz, 17 miesięcy po porodzie ważę 54kg. Ale długo Hanię karmiłam - tak naprawdę to karmię do dzisiaj bo moje dziecko jest uzależnione od mojego cycka :rofl2:

reklama
Do góry