reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

dawdowe- a niech męczy krowę, a jak dziatki takie chętne to trzeba korzystać, chociaż ja się boję świąt. Co do ciasta to ja nie mogę skonsumować bo to na poczęstunek dla rodziny mojej teściowej, może mi coś zostawi.
Happy- to ci rozrabiaka mała, moje ostatnio wyniosły serek i dobrze że nie wyszłam poza bramkę, ale poza kasą byłam :-)

reklama
kroma,właśnie,czy mogłabys mi wytłumaczyc jak krowie na rowie,jak zagłosowac na Olę (o ile mogę,bo juz na Concitę głosowałam).Już 3 razy próbowałam i albo ja nie umiem,albo nie mogę.Powiedz mi krok po kroku,jak to zrobić
Olena- na Amelke,niestety,nie mogłam- nie mam FB:-(

dawidowe niema co zabierac rodzicom radosci z kupowania dla wnuczki zawsze to troche lzej dla ciebie;-)ja swoim tez nie bronie a niech kupuja ile wlezie
happy nie potrafi powiedziec zeby mama kupila to sobie sama wziela hehe

Happy ja już pisałam jak moja wynisła buta męskiego z Daichmana i musiała wracać się przez cały sklep.
A ja raz bym ukrała całą pake pampersów bo załadowałam na rączke od wózka. Wszystkoz koszyka i z pod wózka wyjełam, zapłaciłam i już przed bramla zauwazyłam że nie zapłaciłam. Pani się śmiała że ja nie pierwsza tak.

kroma,właśnie,czy mogłabys mi wytłumaczyc jak krowie na rowie,jak zagłosowac na Olę (o ile mogę,bo juz na Concitę głosowałam).Już 3 razy próbowałam i albo ja nie umiem,albo nie mogę.Powiedz mi krok po kroku,jak to zrobić
Mnie też... bo nie wiem czy można codziennie głosować czy tylko jednorazowo.

Dawidowe a śpi w żłobku raz tylko?
Happy ej tam nie wyrabiasz !!! Amelka zasnęła czy nadal jest walka?
Mamaagusi***
Olena
podeślij trochę tych rogalików.
Wioli
ehhh Ci fachmeni...szkoda że nic nie zaradzili.
To Polacy chyba nie byli?
Natolin wierzę w Ciebie, że nadrobisz. Mnie się udało to Tobie też :-)

Wczoraj narobiłyście mi smaka naleśnikami i dziś po obiedzie usmażyłam sobie na dwa dni, jutro będą z tuńczykiem a w sobotę z kurakiem...
Oliwia padła ok 19, bidulka miała dziś tylko jedną drzemkę i to około 11.
Właśnie skończyłam grzańca i sama nie wiem czy iść robić drugiego, czy kłaść się spać...
Odnośnie wynoszenia ze sklepu, to moja mama też dała kiedyś strzał, była z Oliwią na spacerze, wstąpiły do sklepu oczywiście było mało miejsca więc coś tam postrącała wózkiem, jak była przy kasie to zapłaciła za towar i wyszły. Po 5 minutach wróciła, bo się okazało że do koszyka pod siedzeniem wpadła bombonierka...Pani oczywiście w sklepie mówi do mojej mamy "No myślałam że Pani to widziała, a Pani sobie jak gdyby nic wyszła".... ehhhh co za baba... przecież gdyby widziała że jej tam wpadła to y odłożyła na miejsce i tej całej sytuacji by nie było.

Ostatnia edycja:
Kania moja wógole śpi raz po śniadaniu między 10-11. I o 18 idzie spać. Spi raz 25 minut raz 2 h. Dziś spała od 10 do 12,22. :szok: W złobku też jest różnie od paru minut do 2h

dawidowe niema co zabierac rodzicom radosci z kupowania dla wnuczki zawsze to troche lzej dla ciebie;-)ja swoim tez nie bronie a niech kupuja ile wlezie
happy nie potrafi powiedziec zeby mama kupila to sobie sama wziela hehe
To niech sie nauczy:-p:-D
Happy ja już pisałam jak moja wynisła buta męskiego z Daichmana i musiała wracać się przez cały sklep.
A ja raz bym ukrała całą pake pampersów bo załadowałam na rączke od wózka. Wszystkoz koszyka i z pod wózka wyjełam, zapłaciłam i już przed bramla zauwazyłam że nie zapłaciłam. Pani się śmiała że ja nie pierwsza tak.
Pamiętam,jak sie zastanawiałysmy,po co Laurze taki but:tak::-D
A ja raz bym ukradła siatkę ziemniaków,bo pod wózek wrzuciłam- w ostatniejh chwili sobie przypomniałam:-D
Mnie też... bo nie wiem czy można codziennie głosować czy tylko jednorazowo.

Dawidowe a śpi w żłobku raz tylko?
Happy ej tam nie wyrabiasz !!! Amelka zasnęła czy nadal jest walka?
Mamaagusi***
Olena
podeślij trochę tych rogalików.
Wioli
ehhh Cifachmeni...szkoda że nic nie zaradzili.
To Polacy chyba nie byli?
Natolin wierzę w Ciebie, że nadrobisz. Mnie się udało to Tobie też :-)

Wczoraj narobiłyście mi smaka naleśnikami i dziś po obiedzie usmażyłam sobie na dwa dni, jutro będą z tuńczykiem a w sobotę z kurakiem...
Oliwia padła ok 19, bidulka miała dziś tylko jedną drzemkę i to około 11.
Właśnie skończyłam grzańca i sama nie wiem czy iść robić drugiego, czy kłaść się spać...
Amelka walczy:baffled:
Ja nad kubkiem z mlekiem siedze:-:)sorry2:
Na obiad biały barszczyk zrobiłam,to tak Amelce smakował,że nie wiedział,czym jeść,łyżką czy rączką:-D- komicznie to wyglądało,jak prawą ręką usiłowała jeśc łyzka,a lewą sobie sama przeskadzała,bo wpychała kawałki warzyw i mięska do buzi:-D

reklama
Hej hej hej jestem już:-)

Zacznę dzis od nas,no więc po szczepiniu ok jak narazie,Lenka była dzielna,troszkę zapłakała ale jak dorwała kalkulator piguły to już zapomniała że jakiekolwiek szczepienie było :-D no i nie chciała go jej oddać to pożyczyliśmy go na trochę co by na poczekalni ją ubrać ale że tam dzieci byly to łatwo dała go sobie odebrać :-D.A i najważniejsze był PRIORIX a nie tak jak w książeczce pisze MMR:-D:-D:-D:happy:

Doris spóźnione ale szczere -wszystkiego naj naj naj,spełnienia marzeń

makuc
ta podloga wasza cos musi miec w sobie tak jak piszesz magicznego i czaruje was :tak:Ile ja bym dała żeby na trzy godz wyjść z domu:-(zazdraszczam
dawidowe ja też czasmi rano udaję że śpię jak Lenka się obudzi i raz poraz się udaje ta sztuczka:-D parówa u nas też dziś królowała rano:-D
czarodziejka no no no podziwiam za zmiany mój to by się nie dał tak i trzymam kciuki oby na dluuuuuugo tak zostalo:-)
cambria mu jeszcze smoczka mamy ale glownie do spania i czasami jak go w dzień dorwie to doi ale i tak za chwile leży na podlodze wiec myśle że nie jest źle.
kahaaa zdrówka dla wszystkich i L4 może co?
rysia przykro mi z powodu bratanka,biedny maluszek
wioli fachowcy pożal się boże
mamaagusi nie wiem co ale nie smutaj się
kania co tak wcześnie spać chcesz iśc?
happy a bułkę z cżemem gdzie masz do tego mleka?;-)

no o jeszcze jednej ważnek rzeczy zapomniałam że Lenka zacyna coraz więcej sama chodzić wkoncu:-):-):-)

Do góry