reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka lalunie

ja na chwilkę, głowa mnie boli i muszę teściowej ciasto zrobić, a nie mam jakoś weny na nie.

Doris- odpowiem na zamkniętym.
Zdrówka, dużo szczęści i radości, kasy i sto lat dla ciebie Doris.
Kania- oj ty to napisałaś posta, super :)

dobra masa położona mogę coś zkleić

Rysia- a ile ten siostrzeniec ma, to ten co się urodził, biedne maleństwo. Oby mógł żyć z jedną nerką i czekać na dawcę. Mam koleżankę co od dziecka miała tylko jedną zdrową nerkę i w wieku 20 lat zrobili jej przestrzep.

Ostatnia edycja:
rysia85 bądźcie dobrej myśli moja kuzynka jak była malutka też była w takim stanie, wycieli jej jedną nerkę a drugą podkurowali, teraz ma 18 lat i niezła z niej laska:-) wszyscy byli załamani ale młodziutki organizm lepiej to przejdzie i sie obroni :-D

cambria my jeszcze nie niech sobie jeszcze troszke podudla cambria niewiem czy mnie pamietasz wiesz ze mieszkamy blisko siebie?
czarodziejka dobrze ze postawilas meza do pionu tak trzymaj
dawidowe ja nie patrze na wiek tylko czy niema np jakis malych czesci zeby nie polknal i kupuje tylko z sprawdzonych firm
doris moj tez waga piorkowa jak byl maly to wygladal pulpet teraz grymasi strasznie jak musi zjesc o siostrze to nawet nie bede wspominac bo wstyd
kania syper ze u was wszystko dobrze a bratu corka kiedys sie odwdzieczy za te klapsy ja wychodze z zalozenia ze klaps to najprostrza rzecz ktora do nieczego nie prowadzi ja dzis juz lepiej sie czuje przynajmniej fizycznie
kahaa ja bym poszla do lekarza zdrowka dla malego
rysia bardzo mi przykro nie rozumiem tego...
kroma robisz ciasto dle tesciowej?ty dobra synowa jestes
nat gdzie bylas jak cie nie bylo
emis i jak ksiazka?

naczekalam sie na tych ''fachowcow''przyszli zobaczyli obklelili tasma i stwierdzili ze musi przyjsc ktos inny do sciagniecia go no masakra:wściekła/y:caly przedpoludnie w tylku bo sie naczekalam na nich a i tak nic nie zrobili zaraz jade do szkoly pozniej musze pouczyc sie z bartkiem bo jutro ma test i kiedy ja mam miec czas na bb?!czy tak trudno to zrozumiec ze musze byc na biezaco?napisze na nich skarge!

Moje rogaliki są już gotowe:-) dziewczynki szczęśliwe amelka właśnie zasnęła, a zuzka normalnie nie je rogalików ale robiła je sama i je już drugiego:-D Polecam mamom niejadków żeby wciągnąć dzieci w prace przy przygotowaniach posiłków, a napewno chętnie będą jadły:tak:

wioli- teściowa mi zawsze piecze sernik, więc ja nie będę gorsza i też jej coś zrobię, tym bardziej, że ona teraz ciągle pracuje i nie ma czasu, a ja taki łatwy biszkopt z masą z bitej śmietany i galaretką.

Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka bardzo dobra urodziła dziecko o 3 mce szybciej, miała wysokie ciśnienie i nie dała rady donosić a ona po przeszczepie nerki jest. Aż mi się ryczeć chce.

My po drzemce.Przeczytałam wszystko,ale tyyyle odpisac nie dam rady na razie,bo trzeba podwieczorek dac dziecku i na spacerk .ale na szybko:
Rysiu-
baaardzo mocno tulam ....niewesołe te wieści o bratanku.Ale może jak Dziewczyny pisza,z tą drugą nie będzie tak źle?Mocno sciskam kciuki za Maleństwo:***
Wszystkiego najnajnaj z okazji urodzinek dla Twojego M
....no i zapomniałam,co więcej:zawstydzona/y:- wyszłam do kuchni po jedzenie dla Amelki i wszystko z łepetyny wylatało,o...:no:
To do wieczorka:***

reklama
Do góry