cambria my jeszcze nie niech sobie jeszcze troszke podudla cambria niewiem czy mnie pamietasz wiesz ze mieszkamy blisko siebie?
czarodziejka dobrze ze postawilas meza do pionu tak trzymaj
dawidowe ja nie patrze na wiek tylko czy niema np jakis malych czesci zeby nie polknal i kupuje tylko z sprawdzonych firm
doris moj tez waga piorkowa jak byl maly to wygladal pulpet teraz grymasi strasznie jak musi zjesc o siostrze to nawet nie bede wspominac bo wstyd
kania syper ze u was wszystko dobrze a bratu corka kiedys sie odwdzieczy za te klapsy ja wychodze z zalozenia ze klaps to najprostrza rzecz ktora do nieczego nie prowadzi ja dzis juz lepiej sie czuje przynajmniej fizycznie
kahaa ja bym poszla do lekarza zdrowka dla malego
rysia bardzo mi przykro nie rozumiem tego...
kroma robisz ciasto dle tesciowej?ty dobra synowa jestes
nat gdzie bylas jak cie nie bylo
emis i jak ksiazka?
naczekalam sie na tych ''fachowcow''przyszli zobaczyli obklelili tasma i stwierdzili ze musi przyjsc ktos inny do sciagniecia go no masakra

caly przedpoludnie w tylku bo sie naczekalam na nich a i tak nic nie zrobili zaraz jade do szkoly pozniej musze pouczyc sie z bartkiem bo jutro ma test i kiedy ja mam miec czas na bb?!czy tak trudno to zrozumiec ze musze byc na biezaco?napisze na nich skarge!