reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

doris ja myślę że Łuki po prostu chciałby spotkać się na wspólną zabawę z Dodo.:-)
kania no normalnie w szoku jestem. Ja to przy moim łobuzie nie byłabym w stanie tyle tego wszystkiego ogarnąć i zawsze coś pomijam:-). A wczorajsza wizyta w żłobku Oliwci była udana?
cambria my jeszcze nie odzwyczajamy od smoczka, chociaż używa go tylko do spania,ale wydaje mi się że jeszcze nie nastał ten moment aby mu go zabrać.
kahhaa ja to chyba skonsultowałabym z lekarzem, bo z tymi biegunkami to nie żarty.
olena to będziesz miała sprzątania po tej zabawie z mąką , no ale ile to radości da dziecku:-D

reklama
ja tylko przeciągiem...
Dorisku nie będę ci życzyła tego, co nie możliwe. Nie wyślę ci kwiatów i czekoladek, lecz z całego serca pożyczę Ci zdrowia mnóstwo, bo to najważniejsze.Szczęśliwej rodziny, bo to napędza życie oraz dużo uśmiechu na twarzy na co dzień, byś zarażała nim innych:)
A jeśli to wszystko będziesz miała, to reszta sama zapuka do twych drzwi:)
imagesCA3UBA3U.jpgSto lat Kochana:):):)

Dorisku a tak poza tym to chciałabym Ci powiedzieć że mój M też dzisiaj świętuje swe urodziny...hihi fajnie że znam już dwie osoby z tego samego dnia:)aaa i udanego wypadu weekendowego do Sariski:-D

Mała_mi wizyta w żłobku udana, choć mało spała to w domu padła zaraz po przyjściu. Dziś jednak był problem z rana ale dałyśmy radę, i obyło się bez płaczu.
Ja też nie wszystkich dziś ogarnęłam ;-(

Kahaa zdrówka dla Ciebie i Tomcia, ja to bym pewnie już u dr siedziała.

Renata to masz niezłego agenta w domu, szkoda tylko że się tak przestawił i chodzi później spać.

Rysia Najlepszego dla Twojego M.

Doris udanego wypadu do Sarisy :-)

Ostatnia edycja:
renata borysek już próbowałam:-( niestety nie udało się, z pierwszą córeczką było o wiele łatwiej, ta jest taka przylepka mała że najchętniej by cały czas u mnie na rękach była. w nocy się budzi co pół godziny do cycka, jestem już poprostu wykończona:-(

Dziewczyny które się pytały o mojego małego bratanka...a więc dzisiaj przyszły wyniki i z nerkami jest źle:jedna jest w stanie beznadziejnym (nadaje się tylko do usunięcia) a druga miała być zdrowa a okazuje się że też jest w kiepskim stanie:(nie wiem co to będzie-tak bardzo mi szkoda tego Maleństwa:(

kurcze czuje się jakbym dostała obuchem...nigdy przenigdy nie zrozumiem dlaczego dzieci muszą cierpieć i dlaczego często tak poważnie chorują????

reklama
Ja tylko na chwilke bo dziecko mi nie daje ..

Dorisku kochana wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje,ze J. przygotuje dla Ciebie dzis jakas niespodzianke
:tak: i spedzisz miło ten dzien

Znowu ten edytor...:wściekła/y:

Do góry