reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris ej tam ej tam, i dobrze bo by było nudno hehe :-)
Mamaagusi w szok się wprawiłaś???
Bo ja sama jestem w szoku że tyle się udało sklecić i to w miarę do kupy :-)
A teraz wracam do pracy i będę na bieżąco, co by takich zaległości nie mieć.

Ostatnia edycja:
Sarisa ja wcześniej się udzielałam, kilka lat do tyłu jak byłam w ciąży z pierwszą córeczką i jak się urodziła przez długi czas:-)
Kania78 właśnie wróciłam z zakupów i biorę się za obiadek i pieczenie
dorisday2512 niestety kłopoty nadal są i nie wiem czy nawet nie większe niż kiedyś:-(

Jeśli któraś z mamuś byłaby tak miła i pomogła w konkursie na fb to będę wdzięczna, dziewczyny mówiły że mogę tu napisać Będę wdzięczna za głos na moją amelke w konkursie, trzeba polubić stronę https://www.facebook.com/AlgidaBigMilk?ref=tsa potem oddać głos na zdjęcie https://www.facebook.com/AlgidaBigMilk?sk=app_113043912110644 na nazwisko Olena Szustak będę bardzo wdzięczna

hej dziewczyny
ja tylko na chwile, bo u mnie szpital. tomcio ma kaszel jak gruźlik i do tego nic nie je. wczoraj za cały dzień wypił 180 mil mleka i zjadł może ze 4 łyżeczki kaszki, sniadania nie tknął, obiadu też nie, podwieczorkiem nakarmił psa. do tego jeszcze ma biegunkę, ale nie wiem czy to normalna biegunka, czy po prostu robi wodniste kupki bo po takiej diecie trudno o inne. więcej ich ilościow nie jest. nie wiem czy już panikować czy poczekać jeszcze troche. sama mam 39 st gorączki i powinnam iść juztro do pracy, ale nie wiem czy się zwleke.

kahaaa witam:-) twój tomcio napewno na rozwolnienie napewno przez to że tylko mleczo pił i dodatkowo jeśli mu jakieś leki dajesz, nie jestem zwolenniczką chodzenia od razu do lekarz, ale biorąc pod uwagę że przed nami długi weekend to polecałabym się wybrać na wszelki wypadek, i przy okazji sobie chorobowe wziąć;-)

witaj olena
dzięki za rade. u nas nie ma dlugiego weekendu bo ja w UK mieszkam. do tego lekarze tutaj to zwykle każą czekać, leki dają w ostateczności, pewnie kazałby mi dbać o to, zeby się nie odwodnił i nie przegrzewać, bo to główne rady...

reklama
Trzecie moje podejście dzisiaj by odpisać na głównym,za drugim razem musiałam biec do łazienki bo jakiś specyficzny dzwięk chlupania slyszałam i trzeba było łowić moje kosmetyki z WC:wściekła/y: a tak w ogole to moje dziecko od poniedzialku dziala według nowego rozkładu jazdy gdzie o 16 jest dodatkowa godzinna drzemka skracając tym samym poludniowa o połowę i lądujac w łóżeczku o godz 23 uffff

A w ogóle to dzien dobry

Olena witaj:biggrin2:,doczytałam o karmieniu piersią.Ja tez karmię jeszcze i kilka mamusiek tu na forum też jeszcze zostało na placu boju.2 tyg temu w sobote rano postanowiłam że Borysek dostaje ostatnie mleko z cyca a nastepne bedzie dopiero po kąpaniu.Cały dzien biegałam i wymyślałam mu coś do jedzenia aby nie zglodniał bo wtedy zaczął by się ryk i by bylo "po ptakach" i dotrwaliśmy do 20:rofl2: i tak jest do dzisiaj,w dzień jest jedzionko i tyle!Moze spróbuj tak:tak:

Happy
ja na pobocznych jestem codziennie i na bieżąco a tu na głównym też czytam cały czas ale jakoś nigdy nie moge się zebrać by każdej odpisać.A co do zwierzątek tych krów i innych wszelakich do zapraszam do mnie u nas jest całe mini zoo:-D

E-lona
kilogram w trzy dni,biedaczek aby szybciutko teraz nadgonił

Cambria
u nas smoczek tez tylko do zaśnięcia i na razie nie mam natchnienie odzwyczajać

Dawidowe
a wiesz że ja też tak kiedyś się zastanawiałam nad tymi zabawakami bo np krzesełko uczydełko FP jest od 12 m-cy,my dostaliśmy na chrzciny jak Borysek miał 5 m-cy i już wtedy była to ulubiona zabawka,tylko że wtedy musiałam pilnowac bo jeszcze za bardzo siedzieć nie umiał itp ale latem to już samją ogarniał

Dorisku z najlepszymi życzeniami STO LAT
:-D:-D:-D
A co do mieszkania to my mamy o tyle fajnie że to takie male miasteczko (ok 20tys)więc sklepy,przychodnie itp wszystko pod ręką a mieszkamy na koncu przy lesie i przy jeziorze
No to zabieram się za pranie,prasowanie i sprzątanie.Jutro moi rodzice i brat przyjeżdzają,jakiś placek,obiadek na jutro trochę mam do zrobienia

Do góry