reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ide sobie nałoże miche lodów śmietankowo czekoladowych a potem chyba zrobie kakao bo wkoncu mleko się zepsuje. Przegotuje to będzie i na jutrodo pogrzania dla mnie i niuni na sniadanie.

reklama
Kania,ale babsztyl:no::wściekła/y:!Głupie takie gadanie- to co,ona widziała i nic nie powiedziała i tak pozwoliła Mamie wyjść?Akurat!
Dosłownie tak było....
A barszczyk też dziś jadłam (kończyłam).
Oliwia z mężem jarzynówkę, po przyjściu z żłobka to jeszcze tyle zjada że szok a i tak o równej 5 pobudka na mleko...
Mnie najbardziej ostatnio rozbawiło jak Oliwia chapnęła kotleta z mojego talerza i szach prach do buzi, też popycha rączką jak nie wpadnie dobrze :-)
A i życzę, żeby Amelka już poszła lulu a Ty, żebyś mogła na spokojnie nadrobić wszystko :-)

Jednak zdecydowałam się jeszcze chwilę z Wami posiedzieć, póki mąż zajęty swoimi "sprawkami" :-)
Ikaa bo ja z tych co z kurami chodzą spać haha.
Cieszę się że jesteście już po szczepieniu a Lenka była dzielna, gratuluję jej coraz o odważniejszych poczynań w chodzeniu.
Wioli z kurkami nie jadłam ale wiesz zawsze może być ten pierwszy raz.

Ostatnia edycja:
wiecie laski ja też jestem durna, wynika z tego, że tylko raz można :biggrin2:

a wy tu korcicie jedna kurkami a druga lodami :-)

Witam się ja i warecki;-)

rysia,kroma trzymam kciuki za dzieciaczki:****
wioli książka dobra:tak::tak:. A co lajknięć,to mi nie chodzi,abyś mi dzięknęła przy każdym poście,tylko w tamtej sytuacji(kiedy się fochałam;-)),dzięknęłaś innym dziewczynom,a mnie nie;-)

dawidowe super masz rodziców(jeśli chodzi o zakupy). Ja też nie zabraniam mojej mamie kupować,czasem się pytam,ile jestem jej winna,ale ciągle słyszę:"daj spokój",albo żartobliwie"wszystkie pieniądze,jakie masz";-)
kania to skoro kasjerka widziała "spadającą bombonierke" to ONA powinna zwrócić uwagę,że czegoś mama jeszcze nie wyciągnęła:no:
ikaa super,że szczepienie ok:happy:

A ja jutro będę z Kubą robiła naleśniki. Uwaga! Będą to moje pierwsze w życiu naleśniki:tak:. Zawsze robił je mój mąż. U mnie naleśniki muszą być zawsze na słodko. Ponieważ ostatnio kupiliśmy z Kubą kakao rozpuszczalne i tam na opakowaniu jest przepis na naleśniki z tymże kakao(kakaem),więc jutro robimy;-)

A mój Franek od 2 tygoni ma jedną drzemkę w ciągu dnia-11-12. I tak już chyba mu zostanie:tak:

Co to ja jeszcze miałam? Aha, sariska,doris przyjemnego pobytu cuzamen:-D

Ostatnia edycja:
Ikaa buziaki dla dzielnej Lenki- za szczepienie i za chodzenie:)***
A nadrobię ( wsensie poodpisywania jak nalezy :tak:) chyba jutro...Heh...cos mi sie zdaje,że póki ja się nie położę,to i ona skakac będzie:baffled:- nieraz tak jest:crazy::sorry2:
A dzis nie z dżemem buła,tylko z kimbaskom:-p

reklama
Do góry