reklama
Kania78
...
Dosłownie tak było....Kania,ale babsztyl!Głupie takie gadanie- to co,ona widziała i nic nie powiedziała i tak pozwoliła Mamie wyjść?Akurat!
A barszczyk też dziś jadłam (kończyłam).
Oliwia z mężem jarzynówkę, po przyjściu z żłobka to jeszcze tyle zjada że szok a i tak o równej 5 pobudka na mleko...
Mnie najbardziej ostatnio rozbawiło jak Oliwia chapnęła kotleta z mojego talerza i szach prach do buzi, też popycha rączką jak nie wpadnie dobrze :-)
A i życzę, żeby Amelka już poszła lulu a Ty, żebyś mogła na spokojnie nadrobić wszystko :-)
Jednak zdecydowałam się jeszcze chwilę z Wami posiedzieć, póki mąż zajęty swoimi "sprawkami" :-)
Ikaa bo ja z tych co z kurami chodzą spać haha.
Cieszę się że jesteście już po szczepieniu a Lenka była dzielna, gratuluję jej coraz o odważniejszych poczynań w chodzeniu.
Wioli z kurkami nie jadłam ale wiesz zawsze może być ten pierwszy raz.
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Tak myślałam, więc głos wczoraj oddałam i dziś choćbym się troiła to nie oddam !!!wiecie laski ja też jestem durna, wynika z tego, że tylko raz można![]()
emiliab
Fanka BB :)
Witam się ja i warecki;-)
rysia,kroma trzymam kciuki za dzieciaczki:****
wioli książka dobra
. A co lajknięć,to mi nie chodzi,abyś mi dzięknęła przy każdym poście,tylko w tamtej sytuacji(kiedy się fochałam;-)),dzięknęłaś innym dziewczynom,a mnie nie;-)
dawidowe super masz rodziców(jeśli chodzi o zakupy). Ja też nie zabraniam mojej mamie kupować,czasem się pytam,ile jestem jej winna,ale ciągle słyszę:"daj spokój",albo żartobliwie"wszystkie pieniądze,jakie masz";-)
kania to skoro kasjerka widziała "spadającą bombonierke" to ONA powinna zwrócić uwagę,że czegoś mama jeszcze nie wyciągnęła
ikaa super,że szczepienie ok
A ja jutro będę z Kubą robiła naleśniki. Uwaga! Będą to moje pierwsze w życiu naleśniki
. Zawsze robił je mój mąż. U mnie naleśniki muszą być zawsze na słodko. Ponieważ ostatnio kupiliśmy z Kubą kakao rozpuszczalne i tam na opakowaniu jest przepis na naleśniki z tymże kakao(kakaem),więc jutro robimy;-)
A mój Franek od 2 tygoni ma jedną drzemkę w ciągu dnia-11-12. I tak już chyba mu zostanie
Co to ja jeszcze miałam? Aha, sariska,doris przyjemnego pobytu cuzamen
rysia,kroma trzymam kciuki za dzieciaczki:****
wioli książka dobra

. A co lajknięć,to mi nie chodzi,abyś mi dzięknęła przy każdym poście,tylko w tamtej sytuacji(kiedy się fochałam;-)),dzięknęłaś innym dziewczynom,a mnie nie;-)dawidowe super masz rodziców(jeśli chodzi o zakupy). Ja też nie zabraniam mojej mamie kupować,czasem się pytam,ile jestem jej winna,ale ciągle słyszę:"daj spokój",albo żartobliwie"wszystkie pieniądze,jakie masz";-)
kania to skoro kasjerka widziała "spadającą bombonierke" to ONA powinna zwrócić uwagę,że czegoś mama jeszcze nie wyciągnęła

ikaa super,że szczepienie ok

A ja jutro będę z Kubą robiła naleśniki. Uwaga! Będą to moje pierwsze w życiu naleśniki
. Zawsze robił je mój mąż. U mnie naleśniki muszą być zawsze na słodko. Ponieważ ostatnio kupiliśmy z Kubą kakao rozpuszczalne i tam na opakowaniu jest przepis na naleśniki z tymże kakao(kakaem),więc jutro robimy;-)A mój Franek od 2 tygoni ma jedną drzemkę w ciągu dnia-11-12. I tak już chyba mu zostanie

Co to ja jeszcze miałam? Aha, sariska,doris przyjemnego pobytu cuzamen

Ostatnia edycja:
ikaa29
Fanka BB :)
kroma one wszystkie zawsze czymś kuszą a zwlaszcza czymś czego się nie ma akurat w domu

Ikaa buziaki dla dzielnej Lenki- za szczepienie i za chodzenie
A nadrobię ( wsensie poodpisywania jak nalezy
) chyba jutro...Heh...cos mi sie zdaje,że póki ja się nie położę,to i ona skakac będzie
- nieraz tak jest

A dzis nie z dżemem buła,tylko z kimbaskom
A nadrobię ( wsensie poodpisywania jak nalezy
) chyba jutro...Heh...cos mi sie zdaje,że póki ja się nie położę,to i ona skakac będzie
- nieraz tak jest

A dzis nie z dżemem buła,tylko z kimbaskom

reklama