reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

z grouponu na solarium korzystam, jest spoko, ale mam tez groupon na zabiegi laserowe( przecenione niby z 1200 na 120zł), bylam tam raz, obsługa okropna, babka naburmuszona, poświęciła mi tylko ze 3 minuty!!!!!!!! serio- ( zmycie makijażu, laser krem) i po zabiegu, a w trakcie zabiegu powiedzialam, ze nie czuje ani ciepła ani szczypania podczas ekspozycji światłem laseru, a wiem ze powinnam czuć cokolwiek, a ona do mnie" to dobrze ze nie parzy i prosze przyjsc za 2 tyg to zrobimy jeszcze oczyszczanie maske i costam za 180 zł dodatkowo i wtedy jeszcze raz laser jeszcze heheheh ale nawet mi sie nie chcialo z nia gadac ani kłocic, wygladala, jakby nie byla zbytnio kompetentna, poza tym miala tłusta cere z tradzikiem, wiec nie wzbudzala we mnie zaufania, nie wiem czy pojde tam jeszcze, mimo ze w grouponie mialam 3 takie zabiegi w cenie ;) zła jestem na siebie, ze znowu dalam sie nabrac hehehe ale taki juz moj los ;)))))) mąż sie ze mnie śmieje, on by zrobił awanturę

ja tez bym zrobila afere :-)
Kupilam sobie dzis zabieg mikroderbazji jestem ciekawa czy mi twarz po nim nie skapcieje :eek:

reklama
Ostatnio podczytywałam temat kombinezonów, też się jakoś zdecydować nie mogłam, ale ostatecznie kupiłam: BOSKI KOMBINEZON WÓJCIK SECRET TREE (1916447509) - Aukcje internetowe Allegro

i do tego płaszczyk z tej samej serii:
WÓJCIK, PŁASZCZYK - FUTERKO 80 (1893026576) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko jest śliczne:)
Jeszcze tylko czaję się na komplecik z czapką, szalikiem i rękawiczkami:)

Zdec, piękne to futerko, napaliłam się na nie, właśnie szukam na Hanię ale drugiego w tym rozmiarze nie ma :-(

Ja wzięłam 80, ale jest strasznie duże. Moja nadal chodzi w kurtce zimowej z zeszłego roku rozm 74. Ale Wójcik ma zawsze zawyżoną rozmiarówkę

Dlatego coś czuję że w kombinezonie się utopi i będzie jeszcze na nast rok.

reklama
Do góry