reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam się i ja, tak na chwilkę

Cześć dziewczyny.U nas już lepiej,Fabian na szczęście przespał noc,a to baaardzo dużo:tak: Kaszle okropnie,ale już tak nie szumi w klatce.I trochę życia w nim.

Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać:zawstydzona/y: o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie:sorry:

Kankiya on po tych dwóch dniach w przedszkolu zrobił się taką przylepą,że szok.Wychodzi na taras i pyta czy go pilnuję,idzie do swojego pokoju i pyta czy będę go widzieć...i tak ciągle...

Moja Jula też zrobiła się przylep i jeszcze tylko mama i mama, od kiedy wyjechałam do koszalina

Madzienko, u nas na mikołaja słodycze, co roku kalendarze adwentowe są, a na gwiazdkę takie coś:
dla chłopców KUFEREK PLECAK MATA SPYCHACZ + 2 AUTKA Zip Bin MJ (1932984360) - Aukcje internetowe Allegro
dla dziewczyn czekamy na odpowiedzi z hurtowni jeszcze.

fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam właśnie tablicę motywacyjną...
Może cos to da.

a ja sama zrobiłam:tak::tak:

szkoda,że nie mieszkamy wszystkie obok siebie, wtedy my piłybysmy kawkę i plotkowały a dzieciaczki bawiłyby się razem i byłby problem z głowy:-D

oj szkoda....

Kokusia i jak przegląd zrobiony??

reklama
Madzienko nasza Hania ma takiego kotka:-)...to był jeden z bardziej trafnych zakupów zabawkowych... długo sie nim cieszyła i ciagle do niego wraca...na poczatku troche sie denerwowała bo tą buteleczke trzeba mocniej przycisnac zeby kotek zareagował:tak:.
Będą dziewczyny zadowolone:tak:

hej kochane...:)

zaraz sobie walne jakąś dobra kawkę...dziewczyny mam taką dziwną chrypę,że szok...gardło mnie w ogóle nie boli tylko skrzecze tak ze szok :-D:-D:-D

A tak się ostatnio zastanawiałam gdzie jest Olcia ??????

Witam;-)
u nas tak szaro i buri bleeeeeeeeeee i zimnoooo
Pyciolku zdrowka kup soebie cos na ta chrypkę
Madziu zdolniacho czekam na fotkę Twojej tablicy.

a u nas słonecznie...całkiem przyjemnie i mrozik :)
ale będe świnią i nikomu promyczków nie przeslę...kiedys przesłałam i zaczęło lać...:):-D:-D:-D
a że dzisiaj będę w terenie to nie może padać ;)
Madziu jak zrobiłaś tablicę...czekam równiez na relacje :)

moje dziecko dzisiaj wstało o 5.15, zaświecił sobie światło w pokoiku i zaczął się bawić...:dry:

Dzień dobry.

U nas mrozik jak codziennie z rana,ale słoneczko śliczne,więc za jakąś godzinkę wychodzimy:-) Pogoda bardzo przyjemna:tak: Fabiula przespał dzisiaj całą noc,aż byliśmy w szoku,bo ani razu nie wołał Mariusza:szok: Musiał być bardzo zmęczony.Kaszel i katar ma okropny,ale ogólnie widać,ze czuje sie dobrze.

Pyciolku to i tak masz dobrze.Jak moje dziecko wstaje to wpada do nas do pokoju i u nas zapala światło i rządzi:sorry2: I skacze po nas:baffled: To mniejsze zresztą też:sorry2::-D

reklama
Hejka
Witam z kawką;
u nas mroźno i szaro. My nadal w domu, pewnie w tym tyg przedszkola nie odwiedzimy.
My też ani w tym tygodniu ani w nastepnym:-(

Ania nasmaruj Fabianka smalcem z rozgniecioną polopiryną na noc...
Obiecałam Wam popisać:zawstydzona/y: o tych naturalnych sposobach na przeziębienia ale na razie nie mam czasu...wybaczycie:sorry:

fajne....ja prezent dla chłopców zostawiam mamom z trojki ktore mają synków...
dla dziewczynek kupujemy *AniMagic zwierzaczki niemowlaczki pies piesek 3+ (1922048114) - Aukcje internetowe Allegro
Wybaczamy
A te pieski super, chyba kupię takiego Madzi, w przedszkolu chyba tylko jakieś słodycze będa.

A tak się ostatnio zastanawiałam gdzie jest Olcia ??????
Mnie tak wczoraj wzięło na wspominki i też zastanawiałm, ze tyle dziewczyn już wogóle nie zgląda, Pytia, Olcia, Sawka, Dagula, Yoka itd....

U nas mrozik jak codziennie z rana,ale słoneczko śliczne,więc za jakąś godzinkę wychodzimy:-) Pogoda bardzo przyjemna:tak: Fabiula przespał dzisiaj całą noc,aż byliśmy w szoku,bo ani razu nie wołał Mariusza:szok: Musiał być bardzo zmęczony.Kaszel i katar ma okropny,ale ogólnie widać,ze czuje sie dobrze.
No to super, ze pogoda jeszcze dopisuje i że widac poprawę u Fabianka.

U nas juz było lepiej, ale zaczeła kaszlec, dlatego poszłam wczoraj na kontrol. W poczekalni masakra, miałam na 15:20 weszłam 2 godziny później, myslałam ze tam wyjdę z siebie, niby nic stwierdziła, a w nocy Madzia miała gorączkę, pewnie przez to siedzenie wśród tylu chorych:wściekła/y:
Jutro jade z chłopakami do poradni, zobaczymy czy mają tą dysleksję czy nie i mam nadzieję że mają, bo jak nie to nie wiem jak oni test szóstoklasisty napiszą:zawstydzona/y:, błąd na błędzie

Do góry