reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna widzę uderzające podobieństwo Twojej rodziny do mojej:-D na Tuśki dziełach wyglądamy podobnie tylko nasza kosmiczna rodzina jest obowiązkowo kolorowa;-):-D

reklama
o rety, oczy mi wychodza z orbit! mialam ponad 2godz takiego zmudnego przeliczania z kartek i komputera-uuufff!

Donus a sprobuj przelozyc jej kolczyki jak bedzie spala

o matko, nigdy bym sie chyba nie odwazyla, bo przeciez sie obudzi. a po drugie to nie wleze na piertowe lozko:-D

Justyna widzę uderzające podobieństwo Twojej rodziny do mojej:-D na Tuśki dziełach wyglądamy podobnie tylko nasza kosmiczna rodzina jest obowiązkowo kolorowa;-):-D

dokladnie tak.
my tez jestesmy podobni. i nie wiecz, moze sie myle, ale uwazam, ze sa to bardzo ladne rysunki jak na ten wiek.
ciekawe jak etraz rysuje Julka Asi, bo ona juz dawno ladne rysunki tworzyla.
Monia, Twoja Ola tez ma zdolnosci w tym kierunku, prawda?

witam na chwilkę
Justyna super rysunki rodzinki:tak:
Donkat Ola uwielbia rysowac ,malowac itp. no i wydaje mi się że wychodzi jej to bardzo ładnie;-)

pytaliście ostatnio o naukę literek w starszakach i o książki. Z tego co Ola mówi to mają jakieś Jesień ,Zima,Wiosna,Lato i już robią w zimowych ale literek tam podobno nie mają.Robią ślaczki,jakieś puzzle naklejkowe itd po za tym głoskują i sylabują

Witam witam
podejrzewam że młody na OSPĘ wrrrrrr jutro się okażę jestem pewna na 90%

Justyna
piękny ten rysunek podpisz i schowaj na pamiątkę za kilka lat mu pokażesz

Anecia jak mała??

Donkat
z tymi kolczykami to chyba trzeba poczekać aż młoda zapomni pewnie za jakiś czas sama przyjdzie że chce zmienić , może ona myśli że będzie tak jak przy przekłuwaniu

Donkat, ja nie realizuję żadnego programu z dziećmi (prócz angielskiego), bo jak ja przychodzę, to są już tylko zajęcia dodatkowe i swobodna zabawa i właśnie w czasie tej swobodnej zabawy robię z dziećmi co mi przyjdzie do głowy.

Justyna, Mateuszek lepiej rysuje niż Maciuś. :tak::tak::tak:

No ja nie mowie,ze obrazek jest brzydki,bo oczywiscie jako mama uwazam,ze jest cudny. Dzisija poprosilam zeby narysowal taki specjalnie dla mnie kolorowy to powiesze sobie na lodowce,bo ten dlugopisem jest narysowany na koncu listu do Gwiazdora. No i wisimy sobie czerwoni kosmici na lodowce:-D Wogole to ciesze sie,bo Mateusz nic nie rysowal, jakies kreski i bazgroly,a teraz jego rysowanki maja wyglad

Aneta cos kurna kreci sie kolo Tusi:-(
Nuska to juz bedzie mial za soba. W przedszkolu macie?
Donka a kup sobie takie wiesz syper blyszczace kolczyki i przekladaj zeby Julitka widziala,ze to nie boli i mow o kupilam sobie znowu nowe kolczyki, takie piekne i och i ach i jak tatusiowi bede sie podobala w nowych kolczykach, moze sie skusi

No niestety mała ma zapalenie oskrzeli i mamy antybiotyk:-( pani doktor zwróciła mi uwagę, że Tuśka w trakcie badania strasznie się spina i praktycznie jakby mogła to by nie oddychała a wówczas ciężko cokolwiek usłyszeć i dopiero jak zatkałyśmy jej nosek i była zmuszona głębiej oddychać to wysłuchała szmery:-( dostałyśmy kilka zadań do codziennego wykonywania żeby mała się nauczyła oddychać ładnie przy badaniu:tak: na szczęście wszystkie te zadania to same przyjemne zabawy więc mam nadzieję, ze do wtorku bo wtedy mamy iśc do kontroli już to wycwiczymy:tak: gorączkę naszczęście udało się zbić ibum i chłodnymi okładami:tak: trzymajcie kciuki bo szkoda mi tej mojej bidulki tym bardziej, ze jutro będe z daleka od niej w pracy:-( mam tylko nadzieję, ze tak wysoka temperatura już nie powróci:sorry2:

reklama
Do góry