reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aaaa... i wlasnie sie dowiedzialam ze znowu poszerzylo grono naszych
forumowych maluszkow...synek MAGDALENY sie urodzil....

Magdaleno GRATULACJE...

reklama
dzieki dziewczyny!!!!!!

co na obiadek dzis,chore pewnie nie maja smaku???biedne!!
ja wymyslilam cobie schab faszerowany pieczrkami i marchewka,ciekawe czy bedzie dobre!!

MamoMikolaja dasz rade napewno bedzie Ci ciezko bez dzieci ale szybko Ci zleci tym bardziej ze piszesz masz duzo zalatwiania.

dzieki dziewczyny!!!!!!

co na obiadek dzis,chore pewnie nie maja smaku???biedne!!
ja wymyslilam cobie schab faszerowany pieczrkami i marchewka,ciekawe czy bedzie dobre!!

MamoMikolaja dasz rade napewno bedzie Ci ciezko bez dzieci ale szybko Ci zleci tym bardziej ze piszesz masz duzo zalatwiania.

Masz racje...ja dzis nei gotuje bo ledwo na nogach stoje...i smaku tez nie mam...wiec moi domownicy sami sobie dzis beda musieli cos upichcic:rofl2:...w najgorszym wypadku bedzie polska kielbaska na goraco i juz...zamiast obiadu pl kolacja,hihi... a ja jeszcze troche i musze sie zwlec z wyrka bo po dzieci ktos musi jechac czyt; ja:-)

u nas sprawdzil sie pogrzewacz samochodowy- w kazdej chwili byla idealna woda tylko mleko dorzucic- a teraz sa bardzo tanie, u nas zakup byl bardzo udany- czesto jak tylko jezdzilismy mielismy do soczkow obiadkow itp :tak:;-)

aniu-zdrowka dla ciebie.. ;)

dziewczyny co zrobic zeby dziecko nie bylo wstydliwe?????
mam problem z wiki, ona od zawsze sie wszystkich wstydzila, nawet rodziny w PL- zawsze musi minac troche czasu az przywyknie, w przedszkolu niby nie placze ale wstydzi sie rozmawiac powtarzac a bez tego nie nauczy sie nic:baffled:

Aniu zdrówka życzę. Nie dawaj się chorobie!:tak:

Mamo Mikołaja, powodzenia w załatwianiu spraw.

niunia_2008, ja też jako dziecko byłam potwornie nieśmiała. Nie pamiętam by moja rodzina jakoś z tym walczyła. Z czasem z tego wyrosłam. Może taki okres poprostu ma. (Do zobaczonka;-))

Dzisiaj był na prawdę piękny dzień w Amsterdamie, słoneczko. Wybraliśmy się z Jankiem na długi spacer. Mój biedny mąż w pracy cały dzień, wróci bardzo późno. Ostatnio ma przechlapane, po goni go jeden projekt, a same utrudnienia napotyka po drodze. Wpuścili go dzisiaj do jednego laboratorium i biedak powiedział, że będzie siedział aż do zamknięcia, bo może mu się uda to skończyć wreszcie.

A tak z innej beczki...Co sobie zażyczyłyście na Mikołaja? ...bo mnie mąż podpytuje i nie mam pomysłu:eek:

Ostatnia edycja:
Witam.

A my dziś byliśmy u fotografa(drugi raz) zrobić Tymusiowi zdjęcie do paszportu.... jakieś udało się zrobić...ciekawe czy przyjmą bo ma usta otwarte...zobaczymy, pojedziemy w czwartek do Hagi i się wyjaśni.

Pozdrawiam i zmykam jeść kolacje.

u nas sprawdzil sie pogrzewacz samochodowy- w kazdej chwili byla idealna woda tylko mleko dorzucic- a teraz sa bardzo tanie, u nas zakup byl bardzo udany- czesto jak tylko jezdzilismy mielismy do soczkow obiadkow itp :tak:;-)

aniu-zdrowka dla ciebie.. ;)

dziewczyny co zrobic zeby dziecko nie bylo wstydliwe?????
mam problem z wiki, ona od zawsze sie wszystkich wstydzila, nawet rodziny w PL- zawsze musi minac troche czasu az przywyknie, w przedszkolu niby nie placze ale wstydzi sie rozmawiac powtarzac a bez tego nie nauczy sie nic:baffled:

Niuniu moj Erni jest/byl bardzo niesmialy - pani w przedszkolu powiedziala ze nic nie umie po holendersku mowic jak wychodzil z niego... a tydzien potem rozmawialam z wychowawczyna gr.1 to byla zdziwiona ze ja sie o niego martwie skoro on super sobie radzi z jezykiem...:rofl2: im wiecej go baba naciskala w przedszkolu to bylo gorzej a teraz po pierwszej wywiadowce'pani jest z niego bardzo zadowolona...

A ja na Mikolaja chce portfel:-) bo tamten juz skonczyl swoja zywotnosc...

pozdrowienia dla cioc z bb :)

DSC02173_resize.jpg poranna gimnastyka :)

reklama
Do góry