reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
carla Juz jestem zapisana w Luxmedzie ale dzieki za pomoc moze nast. razem sie przyda;-)

Oby już nigdy Ci się podobna sytuacja nie przytrafiła! O której masz jutro? Ja dopiero w sobotę...za to z samego rana 8.45 o ile dobrze pamiętam ;)...żebym nie zdążyła się zdenerwować...choć znając mnie wstanę o 3.00 i zapewnię sobie wystarczająco dużo czasu na stres ;)

Oby już nigdy Ci się podobna sytuacja nie przytrafiła! O której masz jutro? Ja dopiero w sobotę...za to z samego rana 8.45 o ile dobrze pamiętam ;)...żebym nie zdążyła się zdenerwować...choć znając mnie wstanę o 3.00 i zapewnię sobie wystarczająco dużo czasu na stres ;)
ja mam w piatek nie jutro ;-) na 9,45 czyli tez wczesnie:)

Kamila, współczucia z taką głupią lekarką. W 13 tyg wg mnie nie można na 100% sprawdzić płci. Moja Hania miała być w 13 tyg chłopcem... Ponoć w tym wieku łatwo pomylić fiutka z pępowiną

mój siostrzeniec do 8go miesiąca miał być dziewczynką... I powiem szczerze, że tak jakby mu się to troszkę udzieliło ;-)
hahaha jak to mu się udzieliło?
Współczuję rodzicom prawie do rozwiązania być w błędzie co do płci ;P ja w 8 miesiącu to pewnie będę miała skompletowaną całą różową wyprawkę dla córci ( o ile potwierdzi się moje przeczucie)

reklama
skubaniec ma 9 lat a jest taki pedancik, delikatny, aby się tylko nie ubrudzić, on chce kremik do rąk... Jak był mały to nie raz wyskoczył z pomalowanymi ustami lub rzęsami... twierdząc, że mama ma fajnie bo on też by chciał się malować...:rofl2:

Do góry