ELWIRKA 25
Mamuśka
dorbry nocka z 4 pobudkami.M poszedł do pracy w końcu
Co do jedzenia to zemnie dopiero francuskim piesek, ja nic nie lubie.
Co do jedzenia to zemnie dopiero francuskim piesek, ja nic nie lubie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

- jakbym swoją widziała
.
.I woda w miarę czysta,skoro Szczecin do picia bierze z niego
.Co prawda w maju to może być za zimno na kąpiel (aczkolwiek pamiętam jak kiedyś w długi weekend majowy w Krakowie na Kryspinowie szaleliśmy i woda była już ciepła.).No,ale są inne atrakcje,więc na pewno dzieciaczki by się nie nudziły.A my to już na pewno nie
;-)

.Ja tez bardzo chciałbym Cię poznac " w realu"

.Amelka jeszcze spi,to ide poskładac pranie,moze jak skończe,to wreszcie ktoś sie jeszcze zjawi do pogadania
:-)
- jak nie auto,to kasa,to terminy...ech...do Idy się zbieramy i zebrac nie mozemy,a to rzut beretem
nie wiem czemu tak mnie zmogło, liczyłam tylko minuty do 21, żeby móc firmowy tel wyciszyć, bo zazwyczaj jest tak, że jak chcę mieć święty spokój/ gdzieś wyjść to jak na złość wszyscy nagle czegoś chcą i o czymś sobie przypomminają
no i mam nielada problem, bo dostalismy pieniądze od teściówki, żeby coś Ali na mikołajki kupić. Wprawdzie nie jest to jakiś majątek ale na lepsiejszą zabawkę by wystaczyło. I nie wiem co... w sumie chciałabym jej jakiś fajny stolik z krzesełkiem zakupić (bo nie ma) ale to co dostaliśmy jest zdecydowanie zbyt mało. I ech. Ani w tą (bo kupić coś na odpierdzielsię uważam za besens) ani w tamtą (bo jak odłożę te pieniądze to "zginą" w gąszczu innych wydatków)
no nic. Nie marudam.
no i fajnie, że jakotako pospalyście. I też sie ostatnio zastanawiałam gdzie nam ELIZA zniknęła? :-( acha apropo mleka to ja tylko 2% piję. nie wiedziec czemu...
P.S. ja Cię kocham ale Ty mej miłości nie doceniasz ostatnio :-