reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

No i wytrzymałam kolejny dzień diety-ależ jestem z siebie dumna bo ja z tych co mają słabą silną wole (jeszcze tylko 11 dni:shocked2:i idę na kolejną:eek::eek:).Dzisiaj miałam niespodziewanych gości i tak zleciało mi z nimi pół dnia (chyba jestem mało towarzyska bo dla mnie to zdecydowanie za długo...achh a miałam tyle planów co dzisiaj zrobię:sorry:)no ale przyszli by się pochwalić że będą rodzicami więc wybaczam to ich zasiedzenie:-Dco jeszcze...mój Miłek już śpi od jakiś 15 minut (kurcze jakie to moje dziecko zrobiło się grzeczniutkie i posłuszne...ciekawe tylko na jak długo:cool:więc ja chyba wezme się za to co miałam zrobić wcześniej:tak:)
Kroma życzę Ci aby dolegliwości żołądkowe szybko ustąpiły:tak:
Iduś przykro mi że nie obyło się bez antybiotyku...hihi ale ja teraz też się abstynentuje więc w tej niedoli nie jesteś sama:tak:;-)Zdrówka:*
E-lona super że z dzieciaczkami lepiej,a szkolnego alarmu w taki mróz nie zazdraszczam:eek:
Natolinko zdrówka dla całej rodzinki:*

reklama
renata jakoś zawsze tak robiłam choć za młodu o 19 kąpałam ale nie dawałarady to przeszłysmy na 18. Wykąpana i ubrana jest włożona do łóżeczka i tak sobie leży i śpiewa a ja robie flache. Jak widzi butelke to sama pędzie na swoje stanowisko spania,przykrywam kocykiem, butla do konca smok i gasze swiątło. Zanim usiąde w fotelu to już cisza. Sączasem wyjatki ale nie częściej niz 1-2 na miesiąc.

mamaagusi czego Tobie i sobie życze ;-)

Kroma jak on przjedzie to będę albo tak stara i mi się nie będzie chiało zobawy przed połamaniem albo już bedę miała reumatyzm.

Happy moja wstaje 5-9 i spi koło 10 czasem 16 minutczasem 2h i koniec do 18. Chyba że chora to i po obadku z godzine załapie.

E-lona nie załuj sobie i szefowi. Zawsze chwila urlopu

Renata dopiero o 20-tej o rany !!!
Sheeney
i jak Tomuś, uspokoił się jak mężuś wrócił?
Ida
zdróweczka, zapalenie zatok tylko antybiotykiem wyleczyć trzeba.
Dawidowe moja też miała dziś dwie, w sumie tak ma od niedzieli.
Uciumaj Laurkę i jej kropeczki :-)
Jakie dziś drineczki serwujesz???
Ja mężusia po winko wysłałam, w końcu dziś ostatki.
Mamaagusi, Dawidowe przespanej bez pobudek nocki.
Alicja to na osłodę wygląda tak, że obrazeczek z chęcią bym zjadła :-)
Dareczka to super, Ci niunia niespodziankę zrobiła :-)
E-lona super że dzieciaczki lepiej się czują. Na Twoim miejscu to kurtkę bym zabrała (niedawno chora byłaś) a w ogóle co za poroniony pomysł z takimi ćw, w zimie.
Kroma oby dolegliwości żołądkowe odpuściły.
Rysia gratuluję kolejny dzień wytrwałości w diecie, a na drugą to jaką się wybierasz jak tą skończysz???

Oliwia śpi, idę włożyć zapiekanki do piekarnika.
Znów zostawiłam kupę kasy w aptece i jeszcze smoczki musiałam wymienić.
Poza tym nastrój jaki był taki jest, może winko zmieni i wieczór z małżem, mam nadzieję że z nim się nie pokłócę i spędzimy miły wieczór.
Dobrej nocki Wam życzę, buźka.

Ostatnia edycja:
kania to ja Ci życzę żeby zaświeciło u Was słonko!! :* Może dzisiejsza nocka będzie już lepsza od poprzednich? Zaciskam za to kciuki!
sarisa na serio robią teraz HIV na nfz? Popatrzcie przecież to ponad rok a tak się pozmieniało wszystko i jeszcze ta glukoza na początku ciąży. No a z tym przepuszczaniem w kolejce to niestety bywa tak jak opisujesz, smutne to.. No i liczę że jak będziesz w kraku u gina i będziesz miała pierwsze zdjęcia fasolki to się nam tutaj pochwalisz.
rysia super że nocka przespana, tak więc niech to juz wejdzie w nawyk u Miłosza:-) No i gratki za kolejny dzień diety, najgorsze są początki a Ty je masz już prawie za sobą.
ragna mi tak jak dziewczyny pisały pomaga dobrze na dłonie ten zielony linomag. Zresztą nawet mój małż go używa:-)
renata to życzę wytrwania bez smoczka dla Boryska;-) a nie myślałaś o przestawieniu dnia Borysowi żeby chodził trochę wcześniej spać? Kurde podziwiam bo ja już o 22 nie raz sama chcę iść spać, a nie wyobrażam sobie żeby Łuki do tego czasu buszował heh. Ja wieczorem muszę odetchnąć po całym dniu:-D
sheeney i jak tam nastrój Tomeczka? lepiej?
alicja to niezmiernie bardzo się cieszę!:-)
kroma to co Ty takiego najadłaś się że masz problemy żołądkowe?

Co u mnie? a no nic nowego. Mąż mi dzisiaj przyniósł kwiatka do domu pod pretekstem gratulacji. :-)
Łukaszek już śpi od 20 minut tak więc i ja jestem tutaj z Wami.

rysia- jaki mix i połączenie diet. Powodzenia
dawidowe- :-), wiesz ale będziesz miała mrowienie w żołądku, jesteś tak wyposzczona jak dziewica, ja bym tak sobie zrobiła przerw na miesiąc albo dwa, wtedy bym miała mega chcice.
mała mi- jaki kochany M, a co do mojego jedzenia to chyba za dużo było makaronu.

ragna- nma spierzchnięte i wiecznie wysychające dłonie wypróbuj Cerkoderm krem 15- bardzo intensywnie nawilża.mojej siostrze kosmetycka doradziła taki,mówiąc,ze jedynie wlaśnie kremy z mocznikiem sa skuteczne,choc nie kazda pani chce ich używac,ze względu na zawartość mocznika właśnie,że niby to takie błeee:-p:-D.Zapach ma w miarę neutralny.Cena - juz nie pamiętam,ale nie majątek.

Happybeti, dzięki za radę. Dzisiaj mam zamiar dokończyć zamówienie apteczne i zafunduję sobie ten kremik. Mnie mocznik nie przeszkadza. Jest w sumie w większości balsamów aptecznych, a ja tylko takich ostatnio używam.

ragna,ja z dłoniami w sumie większych problemów ostatnio nie mam,ale to "dzięki" AZS Amelki i kąpaniu jej w emolientach oraz smarowniu nimi- to i ja przy okazji "skorzystam".Ale mam problem z lewym łokciem.Nie wiem,dlaczego,ale "załatwiłam go" sobie przez czytanie w łóżku- zawsze się na nim opierałam ,po kilka godzin bez przerwy nieraz.no i skóra na nim stała sie tak okropna,twarda,sucha,pękająca...:no:A posmaruję Cerkodermem i ulga natychmiastowa,skóra robi sie normalna.Po czym zapominam smarować,bo jest ok i tak w kółko:zawstydzona/y:.Ale dobrze,ze tak od razu działa:tak::tak::cool2:.

reklama
Kania

mam drinki sobieskiego

mała mi wiesz co czy to padanie na HIV to nie wiem czy jest zgodne z prawami człowieka. Chyba nie powinno być obowiązkowe.

Kroma ja raczej byłam sama z tych niewyżytych i co mi przyszło. Jejku po takim czasie to sam dotyk ręki do brzucha i po finale :sorry:

Do góry