reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

My po USG i się potwierdziło że będzie dziewczynka, ładnego hamburgerka nam pokazała między nóżkami, nic nie dyndało, rozwija się prawidłowo, termin porodu przesunął się z 15.03 na 13.03 :), ilość wód prawidłowa, leży sobie w położeniu dowolnym, serduszko pięknie bije 144 uderzenia/min a waży ok 850gram :) i wszystko tak jak powinno być to jest, więc Roksanka została Roksanką :)

Ostatnia edycja:
reklama
My po USG i się potwierdziło że będzie dziewczynka, ładnego hamburgerka nam pokazała między nóżkami, nic nie dyndało, rozwija się prawidłowo, termin porodu przesunął się z 15.03 na 13.03 :), ilość wód prawidłowa, leży sobie w położeniu dowolnym, serduszko pięknie bije 144 uderzenia/min a waży ok 850gram :) i wszystko tak jak powinno być to jest, więc Roksanka została Roksanką :)
ooooo to kawal kobity :)))

lastpetunia gratulacje :)

ja juz po wizycie "pompuje sie co 30min" teraz to zniose ale w nocy...poczekamy zoabczymy a wyniki za 2 tygodnie bylam w szoku , pojeczalam poprosilam ze za tydzien mam wizyte z polozna i udalo sie 14/12 bede miec wyniki

reklama
Ewstra będziesz miała trening przed porodem :-D . Ja do Borysa co 45 minut wstawałam ;-)

Ja też dziś po wizycie . Serduszko bije , mocz i cukier w normei (ufff ) za to morfologia słabiej - ale to chyba standard ... Mam brać żelazo , zwiększyć magnez ( 3 razy po 2 tabletki :szok:)
Smiałam się do lekarki że nic innego nie będę robić tylko łykać lekarstwa ;-)
No i dostałam skierowanie na USG bo chciała jeszcze skontrolować czy te różnice w wielkościach malutkiej to norma czy będą się powiększać - pytała ile ważę i jak w poprzedniej ciąży tyłam - ale nie skomentowała tego :sorry:
Także kolejne USG mam 5 stycznia , a wizytę jeszcze w grudniu -22go

Do góry