reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny,ja nie znikam,jestem,ale...wole na razie posiedziec cicho.Rano napisałam posta i...wykasowałam go.Stwierdziłam,że lepiej na razie tak ,bo znów coś palnę.:zawstydzona/y:
makuc- "oberwało się " Wam w sensie,że jeszcze ja Wam swojej deprechy "dowaliłam",jakbyscie mało swoich problemów miały...Jeszcze żebym miała jakis konkretny powód....:*

reklama
Sheeney dzięki :*** ja trochu przeziębiona, odpocząć za bardzo nie mam kiedy :-( a z mężem ok :-)
Fajnie, że radość Ci towarzyszy w tym okresie, to bardzo ważne dla Was wszystkich :-)

Happy ***

roxi to nie strasz bo wawa ode mnie przecież niedaleko a mi się do śniegu nie pali...
mała mi to się relaksuj w takim razie
elwirka to pisz co u Oliwki, co robi itd choć ja chyba ostatnia powinnam ci rady dawać bo sama niewiele piszę... no ale ja też nie potrafię
renata to powodzenia w brzuszkach życzę, ja kiedyś też tak sobie postanowiłam ale po pierwszym dniu odpuściłam
beti a może pomyślisz o tych co chcą przeczytać twoje posty?? i wcale mi się nie podoba to, że chcesz siedzieć cicho...
kania to mam nadzieję, że jednak znajdziesz chwilkę żeby odpocząć bo się wykończysz
Agusia zjadła i teraz już się roi marudna więc idę ją położyć. mam nadzieję, ze zaśnie w miarę szybko. ząbek trzeci nadal się do końca jeszcze nie przebił ale już prawie. dzisiaj u nas piękne słonko więc proszę tu o śniegu nie pisać bo ja się denerwować nie chcę. wczoraj Agusia nam pomagała sok robić. wrzucała marchewkę i jabłko do sokowirówki i był najpierw 1 gryz a potem dopiero wrzucła. heh śmiesznie to wyglądało. ma teraz prawy dolny i prawy górny to ma czym ugryźć, a jaką zabawę przy tym miała. katar już i u niej i u mnie poszedł sobie więc jest super. no i na mikołajki dostała odkurzacz i teraz co chwilę go włącza i odkurza, żeby tak zabawki sprzątać chciała...

witajcie

ja nie dam rady poczytać was do końca, padam nie spałam od 1,30 i młody ryczał mi prawie do 6tej a zasnął ze mną na kanapie i wstał o 7,30. Jeszcze byłam u hennej bo wyglądałam jak pożal się Boże i teraz już mi lepiej.
Jeszcze Olka ma problem kupowy i zrobiła w maty taką twardą jak kamień, wstrzymuje mi i później są tego skutki,

Happy, Nat, Makuc- kochane wiem że was nie pocieszę bo wam ciężko na duszy, ale spójrzcie na swoje życie z zewnątrz i pomyślcie o tym co macie, a nie tego co nie macie i nie możecie mieć, szkoda żebyście się tak smuciły, wiem, że choroba duszy to poważna sprawa, moja mama pracuje z ludźmi co mają depresje w różnych postaciach, i wiem, że to ciężki temat. Ja zawsze myślę o mojej siostrze jak mam doła i szybko mi przechodzi ona chciała by mieć to co ja, chociaż przez chwilkę poczuć się że można wyjść gdzieś samemu i nie być przykutym od łóżka.

Happy kochana ty nie siedź cicho i postów nie kasuj tylko wysyłaj do nas jak komuś jest złe to ty zawsze starasz się pomoc daj nam się zrewanzowac jak tobie jest zle
Makuc widzę ze pomalutku wracasz super
Kania widzę ze troszkę lepiej bardzo się cieszę
Alicja nie no Mikołaj się spisał
Sheeney niepisalo zeby była jakaś promocja zaplacilam 60zl i ani centa wiecej niewiem czemu u ciebie aż tyle wyszło
Elwirka myślisz ze u nas to fajerwerki strzelają i klauni na sloniach w salonie jezdrza my mamy podobnie jak ty dzieci dom praca pisz o czym myslicz co robisz. Jakie masz plany co cię wkurza a co nie i tyle
Mała mi przykro ze nie pamiętali ale byłabym bardziej zdziwiona jakby było inaczej
Doris to straszne co się dzieje w pl oglądam tv to aż się wierzyć niechce niedługo człowiek będzie musiał płacić za oddychanie w uk ludzie po 60tce maja leki za darmo i tak powinno być w pl.doris jak Niemialas prezentu dla j to wystarczyło wziasc kokardke zawiązać wokół pasa i już :-D
Dawidowe jak Laura?
Kroma biedne dzieciaczki buziaki dla nich

To tyle co udało mi się nadrobić dzisiaj to już wogole czuje się tragicznie w uszach mi szumi tak ze tv nie słyszę muszę się jakos przemeczyc mój k pracuje do 16 a pózniej wraca chyba dopiero 10stycz ale super wkoncu odpoczne i się wyspie.akumulator mi padł musiałam do szkoły iść na piechotę niebyloby tak zle gdyby nie ten wiatr w sobotę muszę kupić nowy bo gdy tylko trochę zimniej w nocy to rano mam zonka to tyle u mnie

reklama
kania to mam nadzieję, że jednak znajdziesz chwilkę żeby odpocząć bo się wykończysz. Agusia zjadła i teraz już się roi marudna więc idę ją położyć. mam nadzieję, ze zaśnie w miarę szybko. ząbek trzeci nadal się do końca jeszcze nie przebił ale już prawie. dzisiaj u nas piękne słonko więc proszę tu o śniegu nie pisać bo ja się denerwować nie chcę. wczoraj Agusia nam pomagała sok robić. wrzucała marchewkę i jabłko do sokowirówki i był najpierw 1 gryz a potem dopiero wrzucła. heh śmiesznie to wyglądało. ma teraz prawy dolny i prawy górny to ma czym ugryźć, a jaką zabawę przy tym miała. katar już i u niej i u mnie poszedł sobie więc jest super. no i na mikołajki dostała odkurzacz i teraz co chwilę go włącza i odkurza, żeby tak zabawki sprzątać chciała...
O wykańczaniu nie ma mowy ;-) Śpi??? Śniegu Ci nie podeślę bo i mnie już stopniał ;-) Fajny prezencik dostała Agusia :-) Przede wszystkim super Ci pomocnica rośnie.

Happy napisz co u Was !!! jak zdrówko, nocka, Amelcia?
Kroma :*** współczuję nocki, ojej to rzeczywiście Olcia ma problem z tymi kupkami :-(

Elwirka Oliwia też beblion pepti pije ???

Wioli zdrówka dużoooo !!!
Mam nadzieję, że odpoczniesz a mąż się zajmie całą resztą ;-)

Oliwia teraz to tylko w sankach by siedziała (w domu) heh.
Mamuśka jednak przyszła ale stosunki między nami chłodne, dyplomatyczne.
Teraz Kundzia śpi, to ja kończę pracę i Was podczytuję i mam zamiar jeszcze okna pomyć zanim się obudzi.

Ostatnia edycja:
Do góry