reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Kasiulka widze że łóżeczko już kupiłaś, mi go wszyscy odradzili, kupiłam zwykłe...a powód jest taki że nasze dzieciaki są malutkie a to łóżeczko słąbo zabezpiecza przed spadnięciem jest niepraktyczne ja mam dość wysoką barierkę zabezpieczającą prawie dookoła łóżka a i tak boję się żeby Krzyś nie spadł jak w nim śpi

Kasiulka widze że łóżeczko już kupiłaś, mi go wszyscy odradzili, kupiłam zwykłe...a powód jest taki że nasze dzieciaki są malutkie a to łóżeczko słąbo zabezpiecza przed spadnięciem jest niepraktyczne ja mam dość wysoką barierkę zabezpieczającą prawie dookoła łóżka a i tak boję się żeby Krzyś nie spadł jak w nim śpi

Na razie na noc bede przystawiac moje łóżko do jej, żeby nie wypadła, zobaczymy jak będzie w praktyce jak przyjdzie

O kurcze, już dzieci do 'normalnych' łóżek przenosicie? Ja nawet o tym nie myślałam jeszcze :) Pola tak się w nocy rzuca i przekręca, że na pewno nie prędko ją do normalnego łóżeczka przeniesiemy ze względów bezpieczeństwa.. Może po 2gich urodzinach coś pomyślimy, ale na pewno nie wcześniej :)

O kurcze, już dzieci do 'normalnych' łóżek przenosicie? Ja nawet o tym nie myślałam jeszcze :) Pola tak się w nocy rzuca i przekręca, że na pewno nie prędko ją do normalnego łóżeczka przeniesiemy ze względów bezpieczeństwa.. Może po 2gich urodzinach coś pomyślimy, ale na pewno nie wcześniej :)
Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.

Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.

Kamil przez jakiś czas lubił wychodzić do połowy z łóżeczka i zasypiać z wypiętą dupką :-)

na podłodze dobre:-D:-D:-D

reklama
Do góry