reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.

Niezle :) U nas nie ma tego problemu, bo mamy łóżeczko z IKEI a w nim niestety lub stety nie da się wyjąć szczebelków...

reklama
Tak sobie analizowałam aukcje tego gościa- kiedy się kończyły i kiedy się ostatnio logował i przyszła mi do głowy myśl, ze może ten gość umarł :szok: Moze miał wypadek np.. Ale z drugiej strony konto na ktorym sprzedaje te zabawki zostało założone w październiu.... to podejrzane...:wściekła/y:

Tak sobie analizowałam aukcje tego gościa- kiedy się kończyły i kiedy się ostatnio logował i przyszła mi do głowy myśl, ze może ten gość umarł :szok: Moze miał wypadek np.. Ale z drugiej strony konto na ktorym sprzedaje te zabawki zostało założone w październiu.... to podejrzane...:wściekła/y:

hehe nie umarł i na pewno ma się dobrze. Jest forum poświęcone temu typowi, ponoć adres który podał na Allegro nie istnieje, tzn jest ale pusta działka pod tym adresem, on sobie to wszystko świetnie zaplanował. Najlepsze jest to, że był z Radomia, a te pierwsze paczki do wysłał, wysyłał ze Szczecina, hehe

Miał wszystko nieźle opracowane

Dziewczyny, które mają u siebie płytę indukcyjną, czy mogłyście doradzić jaką wybrać, na co zwracać uwagę przy jej zakupie? Dla mnie to czarna magia a muszę się na coś zdecydować:confused:

Dziewczyny, które mają u siebie płytę indukcyjną, czy mogłyście doradzić jaką wybrać, na co zwracać uwagę przy jej zakupie? Dla mnie to czarna magia a muszę się na coś zdecydować:confused:
Ja wybierałaś kiedys z kuzynka dla niej i ona wzięła taka na palniki:)Tak jej doradził fachowiec i powiem Ci ze w ogole nie załuje, ja tez bdę u siebie taka brała a kupowała w tym starym wrozamecie koło Marino!

reklama
Ja wybierałaś kiedys z kuzynka dla niej i ona wzięła taka na palniki:)Tak jej doradził fachowiec i powiem Ci ze w ogole nie załuje, ja tez bdę u siebie taka brała a kupowała w tym starym wrozamecie koło Marino!

masz na myśli płytę na gaz?? u nas nie ma przyłącza gazu do budynku, więc w grę wchodzi płyta indukcyjna, która jest tylko na prąd

Do góry