Witajcie,
mam do Was pytanie, bo wczoraj ktoś zwrócił mi uwagę że nie powinno się żuć gum do żucia jeśli się karmi piersią
pierwszy raz o tym usłyszałam i zastanawiam się czy Wy coś słyszałyście na ten temat. według mnie to nie ma żadnego wpływu na pokarm,ale.... kto wie 
u nas już jest co raz lepiej... moja Nadia ładnie śpi w nocy, budzi się o 1 i o 5,zjada w 40 min i idzie dalej spać
.w dzień czasami ma fazy nie spania,ale stwierdziłam,że ona jest po prostu bardzo towarzyska i chce trochę czasu spędzić z nami,a nie cały czas spać 
dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy 30min spacerek :-) oto dowód:

mam do Was pytanie, bo wczoraj ktoś zwrócił mi uwagę że nie powinno się żuć gum do żucia jeśli się karmi piersią
pierwszy raz o tym usłyszałam i zastanawiam się czy Wy coś słyszałyście na ten temat. według mnie to nie ma żadnego wpływu na pokarm,ale.... kto wie 
u nas już jest co raz lepiej... moja Nadia ładnie śpi w nocy, budzi się o 1 i o 5,zjada w 40 min i idzie dalej spać
.w dzień czasami ma fazy nie spania,ale stwierdziłam,że ona jest po prostu bardzo towarzyska i chce trochę czasu spędzić z nami,a nie cały czas spać 
dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy 30min spacerek :-) oto dowód:

Z pomocą mamy kupiłam piękną żywa choinkę, czeka w samochodzie aż D. wróci do domku i ją przyniesie:-)
Okąpaliśmy ją przed 20, dostała cycusia, podziękowała i poszła spać. Ok 21 kwiknęła, dałam jej smoczka i spała do 2!! O 2 pojadła- picie zajmuje jej teraz ok 10 minut, podziękowała, poszła spać i wstała o 7, wypiła i poszła spać:-):-):-) wstałyśmy po 9!! Zrobiłyśmy poranną toaletę, zjadła i poszła spać!!!! Wstała przed 13, zjadła i wybrałyśmy się na spacerek i jeszcze po nim śpi, ale myślę że już niedługo
No jedynie na spacerze dłużej pośpi. A chodzi spać 24.00 - 1.00. Czasem dłużej trwa usypianie. No masakra jakaś! No fakt potem śpi do 6.00-7.00, a po jedzeniu jeszcze dośpi do 10.00-11.00, ale cały dzień nic nie moge zrobić.