reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Pochwale sie wam dziewczynki ostatnim wypiekiem mojego syna :tak:
Piekne:-):-):-) Zdolne to moje dziecko niestety nie po mnie!!!

Załączniki

• DSCF5770.jpg
    DSCF5770.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
adienna co do depilacji.... lusterko i pozycje kombinowane:-D z Ala do konca ogarniałam się sama czasami nawet godzinę mi to zajmowało ale efekt mnie zadowalal:-D z pedicurem też sobię poradzę przecież nikt mnie nie pogania;-)

gkvip naprawdę masz zdolnego syna!!!!!!!! Pogratulować tylko!! i smaka narobiłaś:-D

sicilpol a probowałaś jeść codziennie owsiankę na ktoryś posilek? mi to pomoglo bo kiedys mialam duze problemy i leniwe jelita;-)

adienna co do depilacji.... lusterko i pozycje kombinowane:-D z Ala do konca ogarniałam się sama czasami nawet godzinę mi to zajmowało ale efekt mnie zadowalal:-D z pedicurem też sobię poradzę przecież nikt mnie nie pogania;-)

Zobacze jak to bedzie, póki co daje rade ;). Fajnie było by miec swoja kosmetyczke, ktorej sie człowiek nie wstydzi. Moja znajoma mieszka w Stanach i cala ciaze chodzila do gabinetu, wypinala tylek bez skrepowania i wychodzila gladziutka jak dziecko :-p
Przy pedicure owszem, nikt mnie nie pogania, ale od ściskania żoładka dostalam zgage , dlatego nastepnego juz nie robię sama.

sicilpol a probowałaś jeść codziennie owsiankę na ktoryś posilek? mi to pomoglo bo kiedys mialam duze problemy i leniwe jelita;-)

Ja robie sobie owsianki, ale niestety dzis mnie dopadła po niej mega zgaga:crazy:

ja po owsiance jeszcze nigdy nie mialam a z owocami jem:-D czasami z czekolada ale to ostatnio;-) co do depi mozna tez poprosic partnera albo kolezanke ktorej sie nie wstydzimy i ona za nas brzudna robote odwali;-)

reklama
Do góry