reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
kania no jakto mojito nie piłas???? No to zapraszam , zapraszam!!!!! Mój małż robi boskie.
sarisa to wyslij eska do malża zeby po drodze limonki , kruszony lód, brązowy cukier i najwazniejsze - świeżą miętkę kupil!!!
sheeney odkąd się poznałysmy z sariskami to nie wyobrażam sobie nie widywac z nimi. jak sie spotykamy to jest przede wszystkim kupa smiechu. Ewidentnie nadajemy na tych samych falach. Nasi panowie też.
renatka ja to nawet nie myslalam zeby pozyczac , ja tak skromnie mialam tylko nadzieje na fotkę i tym samym pomysla. Takze czekam ;-)
natolin uuuu to niefajnie z tym mlekiem... a okulista by Ci nie przepisał?

sarisa to wyslij eska do malża zeby po drodze limonki , kruszony lód, brązowy cukier i najwazniejsze - świeżą miętkę kupil!!!
sheeney odkąd się poznałysmy z sariskami to nie wyobrażam sobie nie widywac z nimi. jak sie spotykamy to jest przede wszystkim kupa smiechu. Ewidentnie nadajemy na tych samych falach. Nasi panowie też.
renatka ja to nawet nie myslalam zeby pozyczac , ja tak skromnie mialam tylko nadzieje na fotkę i tym samym pomysla. Takze czekam ;-)
natolin uuuu to niefajnie z tym mlekiem... a okulista by Ci nie przepisał?

renata borysek
Tak się śmieję
ale na serio to są takie laseczki co dojeżdżają z calym ekwipunkiem do klientki i wcale nie wychodzi to jakoś dużo drożej i dla mnie to wcale zły pomysł nie jest.
ale na serio to są takie laseczki co dojeżdżają z calym ekwipunkiem do klientki i wcale nie wychodzi to jakoś dużo drożej i dla mnie to wcale zły pomysł nie jest.renata borysek
no właśnie Kania mi o to samo chodzi,ja bym tez nie wysiedziała w salonie,zaraz obdzwonie jakieś i poszukam
Doris zaraz Ci wkleję na modowy
Doris zaraz Ci wkleję na modowy
dorisday2512
kania mój robi dokladnie tak : Mojito (mohito) - jak przygotować drink (przepis) - YouTube
a dziękuję z małzem całkiem , całkiem ;-) A jak u Ciebie?
renatka no to ja już dziekuję!
a dziękuję z małzem całkiem , całkiem ;-) A jak u Ciebie?
renatka no to ja już dziekuję!
Sheeney jakbys ja na zywo zobaczyla to jest dopiero wulkan pozytywnej energi i usmiechu....ja po weekendzie z nimi lzejsza jestem o kilka lez, bo nieraz placzemu ze smiechu(takie to wesole ludziska i humor ten sam).....
tego to ja akurat estem pewna,dlatego tym bardziej zazdroszcze
Renata jak ja bym chciala,zeby do mnie jakis fryzjer przyjechal bo moje wlosy wolaja o pomste do nieba (czy jak to sie mowi)
Doris ja zawsze chcialam miec taka zgrana ekipe znajomycch ale teraz to juz chyba za pozno ,zeby znalezc sobie takich przyjaciol
renata borysek
Sheeney no moje właśnie też a brwi-masakra koniecznie muszę cos z tym wszystkim zrobić

reklama
dorisday2512
kania no to bardzo się cieszę.
sheeney guzik prawda ,ze teraz się juz nie znajdzie towarzystwa. Widzisz , podałam Ci przyklad mój i sariska. Poznalysmy się w zeszlym roku... i jedyny problem to odleglosc,no i brak miejsca u nas(na razie!) do spania, bo pewnie widzielibysmy sie co weekend ;-)
nie mówcie mi o brwiach...sama sobie nie wyreguluję , bo płaczę przy tym jak dziecko
. Jedyna opcja to wosk.... ale to trzeba się umawiac , jeździć... cięzko jakos 
sheeney guzik prawda ,ze teraz się juz nie znajdzie towarzystwa. Widzisz , podałam Ci przyklad mój i sariska. Poznalysmy się w zeszlym roku... i jedyny problem to odleglosc,no i brak miejsca u nas(na razie!) do spania, bo pewnie widzielibysmy sie co weekend ;-)
nie mówcie mi o brwiach...sama sobie nie wyreguluję , bo płaczę przy tym jak dziecko
. Jedyna opcja to wosk.... ale to trzeba się umawiac , jeździć... cięzko jakos