reklama
ikaa29
Fanka BB :)
a ja się tez zastanawiałam co to za sloma 

tak szczerze?? osobiscie to lej na to komisyjnie cieplym moczem! ja bylam i ejstem soba, nie ma forumowej Dziulki, i prywatnej Dziulki. jestem soba, bez wzgledu czy mnie zje.biecie za cos, czy nie, bez wzgledu czy ktos mysli o mnie dobrze czy zle, bez wzgledu czy ktos mnie poprze czy zgnoi. LEJE na to. szczera jestem do bolu i nic tego nei zmieni.makuc a ja nadal nie wiem o co Ci chodzi, wychodzi na to że człowiek nie może mieć swojego zdania a co gorsze odmiennego od Waszego bo od razu jest już kimś gorszym itp.
zanim nadrobie wasza plodna dniowke to napisze tak: tworzenie kolejnej jakiej grupy zmakneitej to dla mnie to paranoja.wyslijcie sobie wiadomosci na priva, dogadajcie sie miedzy soba.
HAPPY mozliwe ze nei doczytalam, ale jesli pamiec mnei nie myli to chyba chodzilo o IDE i NAT ??????? jak nei to rozjasnij mi mozgownice prosze.
co do nas:
dzis skonczylam o 15h. w pracy dawalam czadu, zalozylam se lancuch choinkowy ktorym dekorujemy sklep i tak siedzialam ku radosci klientow ze w koncu ktos wesoly z pozytywna energia tu pracuje
po powrocie do domu zajelam sie glizdusiem
nagralam filmik jak chodzi pod paszki ale wrzuce jak was ponadrabiam i poodpisuje.
a co do meza...dogadalismy sie, skonczylo sie wszystko czuloscia i przeprosinami. opisze na zamknietym.
ide was nadrabiac
makuc
DZIULKA 

znowu wyrwałaś jakieś zdanie z kontekstu nie znając calej sprawy i oceniasz... doczytaj w miare mozliwości o co chodzi, proszę, bo szkoda odgrzewać stare kotlety. to nie ma sensu.
Ja przez tą drzemkę jakaś się "pobudzona" zrobiłam. Ciekawe o której zasnę?

znowu wyrwałaś jakieś zdanie z kontekstu nie znając calej sprawy i oceniasz... doczytaj w miare mozliwości o co chodzi, proszę, bo szkoda odgrzewać stare kotlety. to nie ma sensu.Ja przez tą drzemkę jakaś się "pobudzona" zrobiłam. Ciekawe o której zasnę?
Ostatnia edycja:
ikaa29
makuc wioli poprawiła i o e-lonę chodziło 

mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dobry wieczór, wróciłam z zajęć. Tak więc mam spokój aż do po Nowym Roku.
egzamin napisany, były pytanie które z góry wiedziałam, a były też takie które strzelałam. Sama nie wiem co będzie, okaże się jak wyniki się pojawią,ale na razie nie mam zamiaru o tym myśleć:-)
natolin doczytałam że wybrałaś prezent dla Pudzianka, powiem Ci że u nas Łukasz ma Szczeniaczka od czerwca i dopiero teraz zaczął się nim tak naprawdę interesować, ja go zawsze umieszczam na takiej półce a on pierwsze co rano to pokazuje mi palcem na niego i mówi "to" i trzeba mu go dać i potem chodzi z nim po domu, siedzi z nim w łóżeczku i kręci pupą do muzyki heh, tak więc mam nadzieję że Pudziankowi też przypadnie do gustu:-)
dziulka i tak właśnie mam zamiar zrobić;-) Dobrze że z mężęm sobie wyjaśniliście, w takim razie pójdę zaraz na zamknięty i doczytam co i jak.
W tej chwili to na razie tyle, bo właśnie zauważyłam że mąż sobie kanapek nie zrobił na rano bo za późno sobie przypomniał o tym że trzeba chleb wyjąć z zamrażarki i nie zdążył się rozmrozić tak więc lecę mu kanapki zrobić żeby po 1 w nocy nie musiał w kuchni urzędować
egzamin napisany, były pytanie które z góry wiedziałam, a były też takie które strzelałam. Sama nie wiem co będzie, okaże się jak wyniki się pojawią,ale na razie nie mam zamiaru o tym myśleć:-)
natolin doczytałam że wybrałaś prezent dla Pudzianka, powiem Ci że u nas Łukasz ma Szczeniaczka od czerwca i dopiero teraz zaczął się nim tak naprawdę interesować, ja go zawsze umieszczam na takiej półce a on pierwsze co rano to pokazuje mi palcem na niego i mówi "to" i trzeba mu go dać i potem chodzi z nim po domu, siedzi z nim w łóżeczku i kręci pupą do muzyki heh, tak więc mam nadzieję że Pudziankowi też przypadnie do gustu:-)
dziulka i tak właśnie mam zamiar zrobić;-) Dobrze że z mężęm sobie wyjaśniliście, w takim razie pójdę zaraz na zamknięty i doczytam co i jak.
W tej chwili to na razie tyle, bo właśnie zauważyłam że mąż sobie kanapek nie zrobił na rano bo za późno sobie przypomniał o tym że trzeba chleb wyjąć z zamrażarki i nie zdążył się rozmrozić tak więc lecę mu kanapki zrobić żeby po 1 w nocy nie musiał w kuchni urzędować

makuc
makuc wioli poprawiła i o e-lonę chodziło![]()

nie wpadłabym na to 
reklama
ikaa29
mala mi co do egzaminu napewno bedzie dobrze