reklama
Kania na zakupy dla siebie to chyba wole pojsc sama,zeby mnie nikt nie poganial ,moze po swietach cos kupie dla siebie(tzn jakas kreacje na sylwestra w domu
Dobranocka uszka tez moga byc
50 na godzine/?!!!!
Nat gdyby tu byly gdziekolwiek pierogi to tez bym ich nie robila ale tu nie znaja czegos takiego a ja swiat bez pierogow sabie nie wyobrazam dlatego MUSZE je jakos zrobic

Dobranocka uszka tez moga byc

50 na godzine/?!!!!
Nat gdyby tu byly gdziekolwiek pierogi to tez bym ich nie robila ale tu nie znaja czegos takiego a ja swiat bez pierogow sabie nie wyobrazam dlatego MUSZE je jakos zrobic

Kania78
...
Gdyby nie te przygotowania to bym nawet nie wiedziała że święta będą...Wy to jesteście niezłe z tymi przygotowaniami świątecznymi :-)
Gdybym ja takie rzeczy miała robić jak pierogi czy uszka czy coś w tym stylu to naprawdę bym nie znosiła świąt ;-)
Sheeney masz rację, na takie zakupy to ja też sama wolę chodzić.
Dobranocka nieźle śmigasz z tymi uszkami :-)
natolin
Fanka BB :)
Sheeney to rozumiem. U mnie robi to wszystko babcia. Gdyby nie robiła to na pewno byśmy kupili.
Kania dla mnie to nie ma uroku jak człowiek się zmęczy przygotowaniami.
Już zapowiedziałam mężowi, żebyśmy do restauracji w II dzień świąt poszli, bo nie chce mi się gotować.
Kania dla mnie to nie ma uroku jak człowiek się zmęczy przygotowaniami.
Już zapowiedziałam mężowi, żebyśmy do restauracji w II dzień świąt poszli, bo nie chce mi się gotować.
czarodziejkaM
Cześć dziewczyny.Jestem:-) Nie mam głowy do forum ostatnio,nawet nie bardzo do innych stron typu plotki czy wiadomości,które też lubię czytać.Ogólnie mam trochę spraw miedzy innymi rodzinnych i muszę to wszystko jakoś ogarnąć.Już tak mam,że przejmuję się tym co się dzieje dookoła,najbliższymi w szczególności,zresztą kto by się nie przejmował.Co i jak nie będę pisać bo sporo tego,ale dajemy ze wszystkim w miarę ok także prosze się nie martwić;-)Poczytałam trochę co u was i szczerze to utkwiła mi tylko sytuacja z nową grupą i kolejną aferą.Ja się nie będę do tego odnosić,bo nie lubię się mieszać w nie swoje spory,wierzę że wszystko się ułoży,że dziewczyny które czują się urażone wrócą na forum,a te skłócone,dojdą do porozumienia bo przecież wszystkie jesteśmy dorosłe i dogadać się trzeba,w szczególności,że idą Święta i Nowy Rok,który trzeba zacząć godnie,z pozytywnym nastawieniem do życia,siebie i innych ludzi.Jednocześnie chcę wytłumaczyć,że moja nieobecność wynika tylko z moich spraw,a nie z sytuacji na forum.Nie chcę abyście myślały,że mi się tu nie podoba to się nie odzywam czy coś takiego;-)A u nas ogólnie ok,mały super się sam sobą zajmuje,bawi się pięknie wszystkim co znajdzie,nawet zwykła zakrętka od słoika sprawia mu radość,no kochany jest
I jeszcze sie Wam pochwalę,że zorganizowałam zrzutkę od dziadków i chrzestnej Krzysia i kupiłam na Allegro sanki z materacykiem i jeszcze śpiworek,który pasuje do wózka i do sanek,jestem bardzo,bardzo zadowolona,bo śpiworek idealnie pasuje do wózka,nawet kolor i materiał jest identyczny.
Buziaki dla wszystkich
I jeszcze sie Wam pochwalę,że zorganizowałam zrzutkę od dziadków i chrzestnej Krzysia i kupiłam na Allegro sanki z materacykiem i jeszcze śpiworek,który pasuje do wózka i do sanek,jestem bardzo,bardzo zadowolona,bo śpiworek idealnie pasuje do wózka,nawet kolor i materiał jest identyczny.Buziaki dla wszystkich
emiliab
czarodziejka cieszę cię,że się odezwałaś:-)
:-)
. Fajnie,że pomyślałaś o zrzutce i Krzyś ma fajny,wypasiony prezent. Buźka:****
Co do świąt,to u mnie większość robi małż(np dzisiaj robi farsz na jutrzejsze krokiety) i mama. Ja tradycyjnie robię sałatkę warzywną i piekę sernika. Nat rozumiem cię z tym gotowaniem. Bo w końcu święta są po to również,aby odpocząć
. Ciekawa jestem,czy małż się zgodził na wyjście
:-)
. Fajnie,że pomyślałaś o zrzutce i Krzyś ma fajny,wypasiony prezent. Buźka:****Co do świąt,to u mnie większość robi małż(np dzisiaj robi farsz na jutrzejsze krokiety) i mama. Ja tradycyjnie robię sałatkę warzywną i piekę sernika. Nat rozumiem cię z tym gotowaniem. Bo w końcu święta są po to również,aby odpocząć
. Ciekawa jestem,czy małż się zgodził na wyjścieKania78
...
Ale jak ktoś to lubi??? ja się za bardzo nie przemęczam :-)Kania dla mnie to nie ma uroku jak człowiek się zmęczy przygotowaniami.
CzarodziejkaM fajnie, że się odezwałaś, częściej prosimy, super pomysł na prezent, oby teraz śnieg nam spadł, bo u Nas sanki na razie oglądają piwnicę.
Ostatnia edycja:
reklama
Sie witam ...
Ogladam na playu teletubisie
tzn. Zuu oglafa, bo ja nadrabialam i niestety czas sie moj skonczyl. Jak mala pojdzie spac to postaram sie zagladnac
Ooo Roxi, Rysia, Eliza, Czarus, Dobranocka ojestescie
...reszta pozniej
Ogladam na playu teletubisie
Ooo Roxi, Rysia, Eliza, Czarus, Dobranocka ojestescie