reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka wrzuce wieczrkiem i sama Twoje filmiki ogladne bona telefonie sie nie da ;)
Makuc brawo za pamiec. I trzymam kciuki za kolejnego lekarza...
Bo wiecie weszlam na chwile, zeby Wam powiedziec ze corcia moja oglada bajke opilcenoznej supa strikes- nosz siedze i z nia ogladam i zieje......

reklama
Kroma to u Was aż tyle śniegu, że na sanki poszliście? Podziwiam za tą 8, bo ja ledwo do przychodni się doczłapałam o tej godzinie.

dobranocka jak ty to robisz? Dwoje małych dzieci i jeszcze pierogi lepisz i uszka. Zazdroszcze energii i poukładania. Od jakiegoś czasu mam cheć zrobić pierogii bo nigdy nie robiłam. Nie mam niestety składników a narazie musze posiedzieć w domu.

Natolin u mnie uszka przynosi brat które sam robi a pierogi robi tata.Kebabu zazdroszcze bo narobiłas tylko smaka. Ostanio pysznego kupowałam na placu Zawiszy. A ty gdzie masz mete?

Czarodziejka no to życzepoukładania i wracaj do nas.

Doris to wpadnij i popakuj moje prezenty bo mnie się zwyczajnie nie chce. Nie lubie takich zajęc

Ragna i smutne i nie bo niestety jadą oni na własne tylko życzenie. Generalnie dla kasy. Dodatkowo jak żona jeśli ją posiada musi wyrazić zgodę męża na piśmie bo inaczej nie pojedzie. Nie mówiąc że wiedzą że jadą na wojne a nie impreze. Szkoda ludzi ale....

Moriam to proszek i główka z głowy hihih

Kania u nas też po śniegu

Sarisa i ja filmy nie widziałam buuuuuuu

Dobranocka fajnie że się zajmie sobą bo moja tylko wtedy jak mnie widzi a jak ide do kuchni czy łazienki to on drepcze za mną.

Rysia to ja mam tak identycznie z mężem. Albo się kłucimy na maksa albo miłośc aż do wymiotów.

Dziulka a co takiego mają na wigili we Feancji?
A co do chodzenia to spoko spoko pojdzie i bedziesz jeszcze chciała LEane siedzocą ;-)

Kroma zazdroszcze pośjscia nasanki

A moja już śpi od 17,30

Ragna i smutne i nie bo niestety jadą oni na własne tylko życzenie. Generalnie dla kasy. Dodatkowo jak żona jeśli ją posiada musi wyrazić zgodę męża na piśmie bo inaczej nie pojedzie. Nie mówiąc że wiedzą że jadą na wojne a nie impreze. Szkoda ludzi ale....

Też tak kiedyś myślałam, ale moja koleżanka, której mąż jest żołnierzem właśnie mi tłumaczyła, że tak naprawdę to niewiele w tym dobrowolności, że jak nie pojedziesz, to jesteś skończony... No ale ile w tym prawdy, nie wiem... Generalnie zgadzam się z Tobą w tej kwestii.

Ragna wierz mi nie ma tym nawet ziarenka prawdy. Nie to nie bo chętnych kase nie brak

Chodze i myśle co bym zjadła i kurcze nie wiem co. Najlepiej cos czego nie mam

Zjadłam właśnie 1/4 owej bombonierki. Została jeszcze 1/4 ;-)
Zaraz odpiszę, choć za wiele nie ma - dziewczyny! Wracajcie! Koniec porządków, gotowania itd :-p

reklama
Ikaa nadrabiaj, a reszta dziewczyn niech wpada na BB, bo co mamy same pisać tu we trzy?? :-p
Dawidowe nie mam specjalnej mety. Mieszkam w centrum, więc dużo tu kebabów ;-) A ja lubię prawie każdy. Chociaż... Najbardziej uwielbiam ten:
Amrit Kebab Restaurant - Najlepszy kebab w mieście!

Wiecie co odkryłam - moje dziecko ma dwa nowe zęby już przebite przez dziąsełka i jeszcze jeden chyba idzie. Może stąd te kupki?? Jak to jest z tymi kupkami przy ząbkowaniu??

Do góry