reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kobitki sprawdzilam moje dzisiejsze wyniki morfologii i moczu juz w neie sa. no i wyszla hemoglobina , hematokryt za niski i ciezar wl moczu tez za niski:eek: wie ktos o co kama. z hemoglobina to zelaza pewnie mam za malo i pewnie lykac bede. a ta reszta?od czego to?

Też miałam hematokrytów za mało,ale lekarz mówił,że normy laboratoryjne nie są dla kobiet w ciąży,jeżeli spadek nie jest duży to nie masz czym się martwić.

reklama
Dziecka samego na fotce bym nie dala bo wiadomo to raj dla pedof. Ale z rodzicem tak, jesli chodzi bo usg to nasze bobasy wygladaja b.podobnie. Wiec nie ma tu sensacji. Co do spraw ktore nie chce aby ujrzaly swiatlo dzienne to trzymam dla siebie i w realu i necie.
Podchodze jednak do tego tak ze jest mala szansa na to zeby sie komus chcialo mnie szukac..

Ale jak widac my tu nie tylko o dupie maryny, bo pierwsza uzewnętrzniła się Kamila, potem były jakies inf o tym ze ktos od kogos odszedł ktos kogos zostawił.. zaczynamy sie otwierac i nie zawsze zdajemy sobie sprawe, kto to czyta. I nie lecimy wtedy na zamknięty. I od wypisywania na pv jestem daleka bo potworza sie niepotrzebne grupy a to niczemu dobremu nie słuzy.

Po prostu kazda sama wie co jej moze zaszkodzic a co nie, wiec mowi to co uwaza za stosowne, ale zgadzam sie trzeba uwazac na to co sie pisze bo to nigdy nie wiadomo:-)

Ja tez pisalam o swoim rozwodzie albo raczej sie tym chwalilam, bo to nalepsze co mnie spotkalo, nie liczac mojego obecnego meza oczywiscie i dzieci:-)

Hej Dziewczyny,
widze, że poważna dyskusja:tak:
Ale Paulina nie wypali calkowicie zamkniety watek czerwcowek:no:
Kazda ma prawo byc czerwcowka i na pewno jeszcze ktos bedzie chciał dolaczyć i co wtedy?? Bedzie zamkniey i nikogo nie przyjmiemy bo juz bedzie dla nas podejrzany??
Kazdy watek jest otwarty:tak:
Mam zamkniety ale tam nikt nic nie pisze.
Ja np. dolaczylam do Was jak juz 2 tygodnie wiedzialam, ze jestem w ciazy bo nie chcialam pisać, bo wiem ze buszuje po bb bardzo zyczliwa dla mnie osoba, niestety...nie chcialam, zeby sie dowiedziala, ze jestem w ciazy jako pierwsza bo wygadalaby moim rodzicom a ja chcialam sama to powiedziec, do konca nie wiedzialam czy to przeczyta ale wolalam nie ryzkować:no:

tak jak pisze Kamila a wiadomo czy teraz nie ma jakiegos trolla wsrod nas??:sorry:Absolutnie nikogo nie podejrzewam i bez obrazy ale roznie bywa.

Ja dalej bede normalnie pisala, wiadomo nie o wszystkim bo niekorzych rzeczy nie chce by ktokolwiek wiedział :) tak jak pisze mamina sa rzeczy, o ktorych się nie chce mowic :)

Nie ukrywam, ze wolałabym żebysmy pisały na zamkniętym, ale wola wiekszosci... nie rozumiem tylko tego Waszego wzbraniania sie bo szczerze to taki zamkniety watek ma wiecej plusow niz minusow:sorry:

Viola dziekuje:) wynik hematokrytu mam 35 a norma jest od 37 , hemoglobine mam 10.8 a norma 11-16 wiec sa lekko ponizej wiec tak jak mowisz w ciazy pewnie jest inaczej(a przeciez to taki normalny stan podobno wrrr).z tym ze w porownniu z poprzednimi badaniem to spadly wyniki, ale czytalam gdzies przed chwila ze w 6 miesiacu najbardziej spadnie hemoglobina wiec pewnie jak poprzednio zelazo bede lykac. a z tym moczem to przeczytalam ze po prostu jak ktos pije za duzo to jest niski ciezar wl, a jak za malo to za wysoki i taka filozofia :) widac za duzo pije :D:D
a przed chwila dalam sobie kopa witaminowego i od razu mi lepiej jakos. zrobilam "czyszczenie lodowki" z owocow i zrobilam sok z pomaranczy, mandarynek, bananow, marchwi, gruszek i jablka...pyyyyysznyyyy.

a jeszcze cos wesolego apropos podladaczy na forum :) moj wspollokator kiedys wpadl na pomyzl zeby czytac to co pisze na pazdzierniku jak w ciazy bylam bo mu zawsze cos tam opowiadalam ze tamta ma taki brzuch a ja mam mniejszy i takie *******y :D a ze sam pisal na sportowym forum to myslal ze to tak samo... hahaha to sie zdziwil. przyszedl do mnie i powiedzial ze wlasnie po przeczytaniu paru historii o hemoroidach, zaparciach, nacinaniu krocza itp odechcialo mu sie i woli jednak sluchac tego co opowiadam :D

reklama
Haha dzisiaj moje pracownice lataja do sekretariatu i pytaja czy ja przypadkiem nie jestem w ciazy :-). Skladaly mi zyczenia ale mnie wstydzily sie zapytac. A poniewaz wlozylam jasnoszara obcisla sukienke z dzianiny to cos tam juz chyba widac :-) A tak w ogole to w szoku jestem. W pierwszej ciazy to w polowie 5 miesiaca bylo widac a w tej juz teraz :-)

Do góry