reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

laski wymiekam przy Was Wioli, Dawidowe,Kroma padłam

Doris ja niewiem coś się tak tych "cycków" swoim uczepiła ;-). A idź pod nóż tylko, zebys nie żałowała później................nawet rodzynki są pięknę, bo naturalne :-)

reklama
Kania buahhhaaa, ale sie uparłyście z tymi piersiami, że małe ,brzydkie, leżące na podłodze....Jedynie Korma trzyma fason i ma ochotę się wybzykać ;-)

a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.

a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.

dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(

dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(
Za taką kasę to ja pozostanę przy swoich "pryszczach" ;-)

za taką kasę Doris to ja sobie nakupuję takiej bielizny sexi, że M na te cycki już nie będzie patrzał :-), a jeszcze by mi starczyło na dobrego stylistę i do ciucholandu.

reklama
Do góry