reklama
Kania78
...
ja żeby się podbudować to też sobie wmawiam że małe jest piękne ;-)nawet rodzynki są pięknę, bo naturalne :-)
kroma
Fanka BB :)
a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.
dorisday2512
a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.
dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(
Kania78
...
Za taką kasę to ja pozostanę przy swoich "pryszczach" ;-)dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(
reklama
dorisday2512
kroma no i to jest mysl ;-)
Podziel się: