reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a co do watkow to pokasowac te, ktore juz sie nie uzywa ale nie wszystkie bo fajnie czasami zerknac w nie np. linki jak pisze macku i tam dopisywac inne:tak: I zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać:tak:, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza:tak: a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
No chyba ze chce je pousuwac to coż, usuwajcie:-D
Napisalam swoje zdanie tylko, bo kiedys kts wspomnial, ze moze to byc fajna pamiatka dla naszych dzieci:tak: i chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itp:)) a nie, ze kazdy usuwac, na ktory juz nie wchodzimy!

Jeśli chcecie, żeby jakiś temat skasować bądź przenieś to wystarczy poprosić mnie na PW to to zrobię bez problemu ;-)

Tak jak w temacie. Na ile lekarz może wypisac takie zwolnienie i czy jezeli jestem w 19 tyg ciązy ma prawo mi wogole odmowic jego wypisania?
No bo własnie bylam dzis u lekarza i mi odmówił. zastanawiam sie czy mial do tego prawo skoro teraz od pierwszego dnia ciazy mozna iść na zwolnienie lekarskie...

Ja poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu odkąd się tylko dowiedziałam o niej do rozwiązania. Czytałam, że chodzisz na NFZ. Jak chcesz mieć L4 to musisz niestety się wykosztować i iść do ginekologa prywatnie :-)

Pewnie moderator zrobił porządek :tak:

A zrobił :rofl2:

reklama
Kochane prosze mocno kciuki za nanulike trzymac! W piatek caly dzien mnie klulo w brzuchu... tak samo mnie klulo jak wtedy gdy zaszlam w ciaze... wtedy mnie klulo i po 13 dniach od klucia wyszly 2 krechy na tescie!
Boje sie ze sie nakrecam ale 3majcie kciuki,moze juz nie przyjdzie ciotka @ i znow ujrze upragnione 2 krechy! Oj jak bardzo bysmy tego chcieli!
oczywiscie trzymam kciuki :) dawan nam znać na bierząco :*

kamila - jakbys mogła to wez zmien ten post na wyprawce i mi to poprostu wypunktuj, bo tak to sie zrobi bałagan i jest mało czytelne. Jak poprostu wymienisz to ja bede dopisywała w 1poscie:happy: bedzie mi łatwiej
:tak:

reklama
PaulinaMaria- i tak podziwiam Cie, trzeba byc twardym, by samej byc w takim okresie, mi by strasznie brakowalo mojego, od stwierdzenia, ze nie tylko ja wtedy tam bylam...az po codzienne moje marudzenia, tak, by sobie ulzyc, a by facet skumal, ze to nie same fiolki...

Co do rodzenia, moj twardo chce byc ze mna, ale my obydwoje pierwszy raz, wiec pewnie takze obydwoje nie mamy zielonego pojecia w co sie ladujemy :eek:
Ja tylko licze, ze bedzie ze mna jak w moja mama, ktora mi opowiadala, ze to jest meczace bo nuzace i potem boli tak jakby sie chcialo biec do lazienki :baffled:
taka wersja mi odpowiada :tak:

Nanulinka- czekamy dalej :tak:

Do góry