reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witam i ja, południowo ;)
Frytki w piekarniku, dziecko u dziadka wiec mam chwile.
Duzo zdrowia dla malych chorowitkow, teraz infekcje szaleja, dlatego nie poslalam malego do przedszkola jak ja siedze w domu niech i on posiedzi - tam pewnie polowa zasmarkanych i kaszlacych jak zwykle. I tak widze ze cos ma migdal powiekszony i przez usta oddycha .
Ja nie odkrylam w sobie narazie talentu do haftowania ale moze z czasem...bo sie troche juz nudze.
Jezeli chodzi o dretwienie rak u siebie nie obserwuje, ani teraz ani w 1 ciazy nie mialam.
Trzymajcie sie dziewczyny a chorujace niech leza i pija ciepla herbate!!!

reklama
hejka
ja tez wlasnie wstalam i teraz jem sobie sniadanko. jutro wreszcie Xav idzie do przedszkola jupi ehh niech idzie bo ile to mozna siedziec w domu :)

karis szybciutko masz te usg, ja dopiero 9 stycznia

Mi rece nie dretwieja, ale leci mi z nich wiele przedmiotow, wiec na jedno wychodzi. Mam juz na koncie talerze, kubki, garnki, miski, mnostwo dlugopisow, spinki, ipada, komorke. Niektore przedmioty nie przezyly....

Sylwialublin witam. Tak zgadza się, mamy tę samą datę porodu. Chociaż jeden lekarz powiedział 21, a drugi że 20.

Odebrałam wyniki badań i na szczęście krzepnięcie się normuje więc poprawiło mi to humor zdecydowanie. Teraz uciekam bo prace domowe czekają i jako studentka trochę do sesji trzeba się pouczyć. Pozdrawiam i życzę zdrowia zarówno dla mam jak i dzieci:)

hejka
ja tez wlasnie wstalam i teraz jem sobie sniadanko. jutro wreszcie Xav idzie do przedszkola jupi ehh niech idzie bo ile to mozna siedziec w domu :)

karis szybciutko masz te usg, ja dopiero 9 stycznia
list ze szpitala dostałam 3 dni po pierwszym skanie, trochę tylko się martwię że tak długo byłam mocno przeziębiona i oczywiście nic nie dostałam od lekarza pewnie nie będę dziś spała...

Sylwialublin witam. Tak zgadza się, mamy tę samą datę porodu. Chociaż jeden lekarz powiedział 21, a drugi że 20.

Odebrałam wyniki badań i na szczęście krzepnięcie się normuje więc poprawiło mi to humor zdecydowanie. Teraz uciekam bo prace domowe czekają i jako studentka trochę do sesji trzeba się pouczyć. Pozdrawiam i życzę zdrowia zarówno dla mam jak i dzieci:)
oby tak dalej

Ostatnia edycja:
ja odrazu na 2 skan zapisałam sie na pierwszym skanie zeby miec spokoj. tez byłam przeziebiona przez miesiac czasu i teraz czasami kaszle ale czuje dziecko wiec az tak sie nie martwie, co ma byc to bedzie.

Witam i ja!
A ja dzis mialam kontrole z ZUS bo na chorobowym jestem...pan mi zyczyl zdrowia:eek: i szybkiego wyzdrowienia:confused2:. W domu bylam, protokol podpisalam i pan sobie poszedl:cool:

Pozdrawiam!

Witam:-)
W ramach poprawy nastroju postanowiłam się udać do fryzjera i wyprostować loki, bo farbowałam kilka dni temu. Idę na 13:30:-)

Zdrówka dla chorowitków!

Kontrola z ZUS mnie zadziwiła:szok: Sama "przechorowałam" poprzednią ciążę od lutego do kwietnia i nikt mnie nigdy nie sprawdzał.

reklama
Dziewczyny - prośbę mam: jeśli macie jakieś znajome, które prowadzą popularny kanał na you tube lub blogi to poproszę o namiary i linki. Nawiązuję właśnie współpracę z takimi dziewczynami w ramach reklamy Oriflame. Dwoma sukcesami już się mogę pochwalić i Was zaprosić na blogi, które nas polecają:

Tu możecie zobaczyć jak robić makijaże krok po kroku - piękne! ...Bo w oczach tkwi siła duszy...: Kosmetyki Oriflame - paczuszka od oripolska.pl

"Uwielbiamy szczere opinie i polecenia profesjonalistek. Atina to kolejna osoba, która zdecydowała się podjąć z nami współpracę i specjalnie dla Was przetestować na sobie wybrane kosmetyki Oriflame. Swoje wrażenia opisuje na blogu, na który serdecznie zapraszamy: Kosmetyki Atiny

Do góry