reklama

Maj 2012

reklama
Witam kobietki:) Dzisiaj spałam jak zabita ale nie ma co długo rano spać bo szkoda dnia a tyle rzeczy do zrobienia. Zaraz wybieram się po odbiór wyników krzepnięcia krwi, ponieważ mam jedno dzieciatko martwe w brzuszku więc muszą mi to krzepnięcie bardzo często kontrolować. Mam nadzieję że wyniki będą okej. Miłego dnia wam życze:)

Nie było mnie trochę ..... święta, sylwester, :) i tak zleciało ...... ale bede wpadala czesciej :)

Sylwina imienniczko witaj ... o i do tego ten sam termin porodu :) 21 maja ??
:) a jutro glukozaaaa az sie boje

Wszystkim mamusiom zycze miłego dzionka !! ja w czwartek pędzę na USG -- ciekawe czy dzidzia pokaze co tam ma

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
Iwa juz lepiej, tzn goraczka nie nachodzi, teraz zawitaly u nas kaszel i katar.
ja w nocy nie spalam bo gradlo mnie tak strasznie boli i katar mam, masakra, ciagle przeziebiona jestem w tej ciazy co sie wykuruje tydzien, dwa i znowu.

fiore zdrowka dla corci zycze

Witam Kochane!
Ale dziś pospałam, wstałam po 10.oo. R. rano mnie obudził, jak wychodził do pracy i później usnęłam jak kamień w wodę. W nocy kilka razy się budziłam bo coś mi było niewygodnie, spałam na plecach, w czasie snu się tak układam.
U mnie dziś piękna pogoda, świeci słonko, więc zaraz wybieram się do miasta.
Pieszczoszka mnie uświadomiła, że to już się zaczyna 6 m.c. Ależ ten czas leci :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny - witam po dość długiej nieobecności - w końcu życie mi zwolniło i mam czas na bycie w ciąży:)

Wciąż nie wiemy co się nam udało stworzyć - uparciuch/uparciucha upiera się pokazywać twarzyczkę jak ja podglądamy:)
Nie czuję też ruchów dziecka - tzn, może czuję, ale nie wiem które mam czuć;) Cały czas coś tam mnie ciągnie, zakłuje, burczy - ale ja nie wiem czy to to, czy wiatry:) Panikowałam trochę, ale na USG widziałam jak dziecko fika i mi macha więc sie uspokoiłam. Poza tym lekarka powiedziała, że dziecko ma dużo miejsca i dużo płynu, więc może dlatego udaje mu/jej się mamusi nie pokopać:)

A powiedzcie mi - czy Wam też tak drętwieją ręce? Ja nie mogę sobie z tym poradzić - bolą cały czas, nie mogę pięści zacisnąć, kubek mi wypada z rąk, boję się jeździć autem, jak tylko przez kilkanaście minut nic rękoma nie robię to przestaję je czuć... Powiedzcie mi, że miałyście tak i to przechodzi po porodzie...

Witam ja wlasnie po sniadanku zaraz zabieram sie za sprzatanie:tak:
Flaurka witaj! Mi czasami tylko dretwieja rece,ale zeby tak czesto to nie:no:
Witam nowa mamusie:tak:
As zdrowia zycze:tak:
Wiolka i Fiore zdrowka dla Waszych coreczek:tak:
Juz mam dosc smarowania malej:zawstydzona/y: Ona tez juz sie denrwuje:-(Dzis musialam sama ja smarowac bo G w pracy,a ona sie tak wierci ze potrafie jej utrzymac:-( Mam nadzieje ze choroba zbliza sie ku koncowi:tak:Patina a jak u Was?
Koncze bo nie zdaze z tym sparzataniem,jeszcze wlosy musze wyprostowac bo wygladam jak lew;-)Wczoraj umylam wlosy zelem pod prysznic:laugh2:

reklama
Witam w Nowym Roku;-)
Zdrówka dla waszych chorujących dzieciaczków, oj ja się nasiedziałam w domu przez tą ospę na szczeście już mamy to za sobą czego i Wam życzę:tak:
suzi tylko tak dalej ściskam Cię mocno
Witam nowe mamy na fajowych majówkach;-)
U mnie połówka ciązy właśnie za mną jupii no i uprzejmię proszę o trzymanie kciuków bo jutro mam w końcu wyczekany skan połówkowy:-) oby wszystko było dobrze

W końcu normalny stan rzeczy czyli syn w przedszkolu, prace domowe, córka śpi teraz mam chwilę dla siebie

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry