reklama

Maj 2012

reklama
Witam.
Sylwester minął - w sumie dość męcząco, cały dzień spać mi się chciało i ledwo wytrwałam do 24. a 15 po już spałam :-)
a dziś dzień jak co dzień..

As, dzięki za dobre wieści od Suzi:)
Pozdrów ją koniecznie :)
Ja właśnie ogarnęłam domek i trzeba byłoby zabrać się za obiad. Nasz mały też poszedł dziś do przedszkola ale opory do wstawiania ja miałam większe niż on.
Pozdrowionka dla Was:)

Witajcie Kochane!
As nieprzyjemna sprawa,przykro mi bardzo.Mam nadzieje,ze sie polepszy!
Suzi cieszymy sie razem z Toba,zreszta smski dostajesz to wiesz ;-)
Aghuska uwazajcie na siebie i jak sie lepiej poczujesz to sie odezwij Kochana!
Reszccie Mamusiek zycze wiecej spokoju i cierpliwosci,wyjscia z roznych chorob i dolegliwosci,wlasnych i dziecinnych.

U nas tez nie za dobrze.V obudzila sie dobrze,podjechalismy na zakupy,wrocilismy a ona w marudny placz,dotykam a tu goraczka,sprawdzam a tam przeszlo 39'C :-( Widze,ze pokazuje na buzie,myslalam ze to moze jakis zabek bo sa jeszcze 4 do wyjscia,ale dalam jej troche chlodniejszego jogurtu i zrozumialam,ze ja gardlo boli,bo przelykac nie mogla.Dostala na zbicie temperatury i zasnela.
Ja wczoraj wyszlam z siebie,zrobilam taka scene S w domu,ze dzis tylko siedze i plakac mi sie chce ze wstydu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wyladowalam sie na nim,a nic zlego nie zrobil.Nie zasluzyl na takie traktowanie z mojej strony.Nie nawidze moich wybuchow w ciazy-ja chce "dawna mnie"!
Co do mnie...jak bylo,ledwo sie poruszam,wiecej siedze niz stoje.Odwolalam dentyste,zajme sie zebami po porodzie juz.10stycznia mam wizyte u gina,mam nadzieje ze do niej dotrzymamy bez przewijania sie przez "e.r.".
Z pozytywnych rzeczy,skonczylam male dzielo-nie idealne,ale to praca moich rak ;-)
leobb.jpgciucbb.jpg
Milego popoludnia Majoweczki!!!

Kilolek koncze kroliczka z Disneya,ale kolor wlasnych intencji bo nie mam odpowiednich kolorow.Nawet nie wiedzialam,jak haft krzyzykowy moze relaksowac ;-) i juz nie siedze bezczynnie :tak:

Witam się i znikam, praca wzywa.. dziecko wzywa.. klasyczny poniedziałek;-)

As - super, że z Suzi i maluszkiem dobrze, kciuki zaciśnięte trzymam, aby się razem trzymali jak najdłużej.

wrublik 7 - postanowienia nie muszą dot. tylko diety;-)

Zdrówka dla chorowitków!!

Nie wiem, czy Wam pisałam, że 29.12. byliśmy na długim USG. Maciuś nadal jest Maciusiem, siusiak mu nie odpadł;-) Poza tym rozwija się prawidłowo, więc jesteśmy przeszczęśliwi:happy:

super ,że Maciuś jest Maciusiem .
A najważniejsze ,że zdrowiutki;-)
Witam!
Nie wyspałam się dzisiaj. Trzeba było sie z rana zerwać żeby do przedszkola iść. :baffled:Młody bez starszego marudny :baffled: a mnie półdupek boli tak, ze wyprostować sie nie mgoę. Chyba jakiś ucisk z kręgosłupa. Trzeba pomyśleć nad ortopeda albo masażem jakimś. Tylko co, pójde do salonu i poprosze o masaż tyłka? :-D;-) żartuje

Pozdrowienia dla suzi
Kręgosłupy to chyba wszystkie nas powoli zaczynają boleć ,bo mój też o sobie nie daje zapomnieć.;-)

witam Was majóweczki:) u mnie troszkę się działo ostatnio-powiem w skrócie-w piątek trafiłam z bólami brzucha do szpitala, dzisiaj wyszłam (więc i sylwester miałam szpitalny..:/). z ciążą i Dzidzia ok. unormowało się. może potem napisze wiecej bo teraz idę sie polozyc, zmeczona jestem. buzka noworoczna:-)!
Zdrówka dla Was.
Napisz coś więcej co się działo..:sorry:

Witajcie Kochane!
As nieprzyjemna sprawa,przykro mi bardzo.Mam nadzieje,ze sie polepszy!
Suzi cieszymy sie razem z Toba,zreszta smski dostajesz to wiesz ;-)
Aghuska uwazajcie na siebie i jak sie lepiej poczujesz to sie odezwij Kochana!
Reszccie Mamusiek zycze wiecej spokoju i cierpliwosci,wyjscia z roznych chorob i dolegliwosci,wlasnych i dziecinnych.

U nas tez nie za dobrze.V obudzila sie dobrze,podjechalismy na zakupy,wrocilismy a ona w marudny placz,dotykam a tu goraczka,sprawdzam a tam przeszlo 39'C :-( Widze,ze pokazuje na buzie,myslalam ze to moze jakis zabek bo sa jeszcze 4 do wyjscia,ale dalam jej troche chlodniejszego jogurtu i zrozumialam,ze ja gardlo boli,bo przelykac nie mogla.Dostala na zbicie temperatury i zasnela.
Ja wczoraj wyszlam z siebie,zrobilam taka scene S w domu,ze dzis tylko siedze i plakac mi sie chce ze wstydu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wyladowalam sie na nim,a nic zlego nie zrobil.Nie zasluzyl na takie traktowanie z mojej strony.Nie nawidze moich wybuchow w ciazy-ja chce "dawna mnie"!
Co do mnie...jak bylo,ledwo sie poruszam,wiecej siedze niz stoje.Odwolalam dentyste,zajme sie zebami po porodzie juz.10stycznia mam wizyte u gina,mam nadzieje ze do niej dotrzymamy bez przewijania sie przez "e.r.".
Z pozytywnych rzeczy,skonczylam male dzielo-nie idealne,ale to praca moich rak ;-)
Zobacz załącznik 421539Zobacz załącznik 421540
Milego popoludnia Majoweczki!!!
Zdrówka dla V i odpoczywaj.
Sliczne prace .

Fiore ładne poczatki, mozesz być dumna. Ja się zbieram do obrazu w sypialni (też krzyżykami) ale co chwila zmieniam koncepcję :sorry:
Ja też krzyżukuję i nad ostatnim obrazem też myślę ,myślę i nic nie mogę wymyśleć .
Bez przerwy coś mi nie pasuje ....:-D:-D:-D

Kilolek koncze kroliczka z Disneya,ale kolor wlasnych intencji bo nie mam odpowiednich kolorow.Nawet nie wiedzialam,jak haft krzyzykowy moze relaksowac ;-) i juz nie siedze bezczynnie :tak:
No przecież Ci mówiłam już dawno ,że to super odpręża i wycisza. ;-):-):-):-)

Witam się popołudniowo.
Otwieram nowy wątek .
Nasze rękodzieło i tam można się chwalić do bólu wytworem własnych rąk.
Zapraszam.:tak::-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry