reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo :)

Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście :tak: dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam :eek:
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę

I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.

KAmila to jamialam wczoraj zly dzien. nie mart sie to przechodzi samo na szczescie i bierze sie niewiadomo skad....glowa do gory!!! a dzisiaj tylka nie ruszaj i nacyzn nie dotykaj cobys komus krzywdy nie zrobila:p
Snoopy to jeszcze masz troche czasu do wizyty. ja mam 11 ale samo USG, a do gina pod koniec stycznia sie wybiore.
Katrina bo Ty chyba jestes najstarsza ciazowo z nas. ale masz racje. nie ma co sie sugerowac tym terminem za bardzo bo i tak dziecko sobie wyjdzie kiedy bedzie chcialo. raz sie przekonalam i juz terminom nie wierze :D

Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście :tak: dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam :eek:
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę

Ja jeszcze nie jestem zapisana bo idę prywatnie i tam zapisy są z dnia na dzień praktycznie więc jeszcze nie wiem o której będę szła :)
Pewnie jakoś za kilka dni się zapiszę więc wtedy podam godzinę :p

I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.

myślę, że na pewno któraś/któreś z nas urodzą w maju(te z datami na początek czerwca) , wiekszosc w czerwcu ale jakaś w lipcu tez sie moze trafić :)(te z datami na koniec czerwca )

Kamila w takim razie czekamy, jak już się zapiszesz to daj znać :tak: a co do terminu porodu to na pewno tak będzie że część z nas wcale się na czerwiec nie załapie za to kilka majówek i lipcówek przywitamy ;-)

reklama
Do góry