reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

same siusiaki mamy :) ciekawe ile jeszcze;p

Ja się nastawiłam na synka, a jest dziewczynka :-)

I oprócz tego, ze mam synulkę dowiedziałam sie jeszcze, ze mam nisko łożysko, co jeszcze o niczym nie swiadczy ale uważac na siebie

Gratuluje:-), bedziesz miala wesolo z chlopakami. Zazdroszcze ...

NO i odpoczywaj, ja mam łozysko wysoko, na tylnej scianie dlatego tak szybko zaczęłam czuc ruchy dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aha - siuber był na czworaka:eek: takiej pozycji to ja jeszcze nie widziałam, ale juz bynajmniej wiem co mi tak brzuch wypycha;-)
charakterek juz widac, doktor go gulałą w dół a mały do góryyy jakby sie przepychał :eek: :cool2::cool2:

Co do kremów - tak mi sie nie chce smarowac balsamem, ze szok:eek: jak mi sie zachce to krem idzie w ruch, ale nie po każdej kąpieli oj nie:sorry2:

łaaa Buziak piona:DD haha ale jaja:) wesolo bedzie tam u Ciebie :p Super:) Gratuluje juz oficjalnie siurka:)

Ja mam łożysko na przedniej ścianie ale bez cech łożyska przodującego tak pan doktor powiedzial ,wysokosc lozyska ok:)

Carla az mi sie lezka zakrecila jak zobaczylam Twoj suwaczek:) nareszcie masz swoje male wielkie szczescie ktorego nikt ci nei zabierze:)))

Aa na rozstepy mam kremy ale jeszcze nie uzywam... pewnie czy bede sie mazić czy nie to i tak bede miala bo przy dojrzewaniu mi sie zrobily na dupsku i cyckach:p

Kamila a czemu akurat takie daty? coś dla ciebie oznaczają?
carla super suwaczek :tak:
a co do rozstępów to ja staram się smarować oliwką johnsona ale to i tak jest uwarunkowane genetycznie więc może się okazać że dziewczyny które się nie smarują nie będą miały a te nasmarowane niestety będą w paski :sad:

Pewno znów wyskoczę z tematem jak Filip z konopii, ale bardzo męczy mnie ta myśl - ROZSTĘPY!!! Co robicie aby ich nie mieć? Jest to w ogóle możliwe? Ja smaruję się od 3 miesiąca olejkiem ROC i jak na razie jest ok. Ale wiadomo, że najgorszy czas dla skóry przede mną (przed nami).

Ja zawsze używałam kremów i oliwki, rozstepy po Ali mam tylko na biuscie ale dlatego ze skoczyl mi z A na D:-D i jakoś póki co nie mam i nie planuje miec;-)

Buziak Gratuluję synka:-D moja znajoma miała podobnie i za 3 razem udała się im córka:-D z tym ze najpierw jedno pozniej blizniaki i w koncu córa:-D smiałam się że jak by próbowali jeszcze raz to teraz znowu blizniaki ale dziewczynki by mieli:-D

Widziałam suwaczek, zwróciłam uwagę ze ładny i przede wszystkim inny i nie skojarzyłam:-) carla - wreeeeeszcie:happy2:

Dorota - teraz jak teraz, troche więcej resoraków pod nogami;-)
ale ja później to z garów nie wyjdę:eek: I chyba jednak sypialnia na górze z dziećmi to nie był dobry pomysł...

snoopy - ja juz chyba dam za wygraną;-) P tez sie smiał, ze córki są za czwartym razem ://
Tobie muszę tu podziękowac tutaj, bo nie widze opcji dziekowania w poście ;///

Ostatnia edycja:
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo :)
Ja też mam kiepski dzień... Co prawda nie ryczę i nie mam nerwa, ale cały dzień bym spała i czuję ucisk na żołądek a żreć się chce :eek:
Za to możemy sobie przybić piątke bo też mam pisiora jednak:tak::tak:
Czego jak czego ale lekarz tego jest pewien na 100% mówi, ze ptasior wyraźny:happy2: Także zostałam dzis zdominowana na maxa i mam swoją rodzinkę.pl :-D :cool2::cool2:
Gratki!!! :-)
Buziak...KRÓLOWO! Oł jeeeee!!!! :D

Jeśli idzie o rozstępy to leniwa jestem...jak sobie przypomnę to się maznę...
Nie poznałąm Cie!!! :szok:
Aa na rozstepy mam kremy ale jeszcze nie uzywam... pewnie czy bede sie mazić czy nie to i tak bede miala bo przy dojrzewaniu mi sie zrobily na dupsku i cyckach:p
Mi powyłaziły na biodrach... Ciekawe jak będzie w ciąży... To też nie jestem zbyt systematyczna w smarowaniu...:zawstydzona/y:

Buziak- nooooooo noooooooooooo gratulacyyyyyjeeeee :)
Jak ich dobrze wyuczysz, to będziesz mieć żywot miodzio :tak:
Gorzej tylko z tymi klapami uniesionymi :dry:
Ale fajnie :) Taka obstawa :)

reklama
Kamila a czemu akurat takie daty? coś dla ciebie oznaczają?
carla super suwaczek :tak:
a co do rozstępów to ja staram się smarować oliwką johnsona ale to i tak jest uwarunkowane genetycznie więc może się okazać że dziewczyny które się nie smarują nie będą miały a te nasmarowane niestety będą w paski :sad:

nom znaczą, moje urodziny, pozniej urodziny mamy pozniej dzien dziecka a pozniej imieniny mamy wiec fajnie by bylo zeby te daty sie jakos pokryły :)

Do góry