reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Karamija, Ty od tygodnia, a ja nawet nie wiem czy czułam, bo jak wydawało mi się, że czuję to zaraz bąka puszczałam-heheheeheh i czar pryskał:)
Pare razy nawet jak naciskałam brzuch to miałam wrażenie,ze mi odpukuje, ale potem tez zaraz bączek....więc już sama nie wiem.... Z Lila poczułam w 22 tygodniu:)

Ostatnia edycja:
reklama
a na te nosy to nic nie ma?? nie wiem cos dla dzieci albo homeopatycznego ???:eek: jak nie to lekką ulgę daje sól fizjologiczna:sorry:

No właśnie intensywnie od wczoraj czegoś szukam, ale wszystko jak na razie zakazane w ciąży. Ostatnio widziałam reklamę jakis kropli z wody morkiej czy coś, ale za cholerę nazwy nie pamiętam. Myślałam, że wygooglam i poczytam coś. Ponoć są naturalne.....

A wazelina to u mnie stoi na honorowym miejscu na szafce nocnej - świetnie nawilża usta.

a ja do tych witamin to w ogóle podchodze jakos tak obojętnie.. są to są i dobrze, jakby nie było to podobniez tez nic takiego by sie nie stało, bo i tak najwazniejsze jest to co sie je. Biore wit, wiadomo ze nie zaszkodza

asiia- nie tylko połozenie płodu, ale równiez kondycję, czas porodu itp. Mi sie wydaje, ze nie donosisz do 31maja, wiec z tą linijką u Ciebie to akurat inna sprawa:happy2:

ja mam przeczucie ze urodze na poczatku maja .. , ale mam nadzieje i modle sie o to by donosic blizniaki chociaz do tego bezpiecznego 37tyg :tak: ,bo dluzej pewno bedzie ciezko..
a powiedz mi prosze czy duza masz blizne po Swoich chlopakach ??

Super wieści! :tak:
To może na wizytę tam umów się na późniejszy termin, a na jakąś kontrolę dodatkową wybierz się w Pl?

Uważam podobnie. Tym bardziej, że jem wszystko, w tym sporo warzyw i owoców. :tak:

no wlasnie tutaj jest problem.powiedzieli ze tydzien roznicy przy maluchach to jest bardzo duzo.wiec powinnam byc na wizycie 16.
wlasciwie to teraz nawet 2 tygodnie nie minie od poprzedniej wizyty..
a w Polsce jestem juz umowiona na 10 stycznia do Mojego gina :tak: i zapewne zrobimy jeszcze w tym czasie polowkowe.
ale tutaj w Irlandi dla nich to nie ma znaczenia.bo to oni prowadza Moja ciaze i tyle.. nie ma zmiluj

No właśnie intensywnie od wczoraj czegoś szukam, ale wszystko jak na razie zakazane w ciąży. Ostatnio widziałam reklamę jakis kropli z wody morkiej czy coś, ale za cholerę nazwy nie pamiętam. Myślałam, że wygooglam i poczytam coś. Ponoć są naturalne.....

A wazelina to u mnie stoi na honorowym miejscu na szafce nocnej - świetnie nawilża usta.
Wpisz sobie w google sterimar, merimer albo jeszcze z nivea jest taka woda morska do nosa. ja mialam wszystkie te 3. normalnie je mozemy uzywac.

Buziak sorry, ale właśnie przez przypadek usunęłam 2 Twoje posty :szok:

wzięłas sie za porżadki widzę???
Az moj syn z kopytka wymach zrobił:happy2::happy2:

Asiia - ja prawie w ogóle blizny nie mam. Tną 10cm jak przy jednym dziecku i moja mi tak ładnie zrosła, ze jej prawie nie widac. Za to jak sie zasiedzę w jednej pozycji to mam większą linię pomiędzy fałdami:eek:

Macku - widzę, ze ty nie tylko na fb lubisz bałaganic:-p
jak nam wytniesz pół forum to Cie usuniemy z funkcji moderatora i sie doigrasz:-p:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........:szok:

wzięłas sie za porżadki widzę???

Dokładnie! :tak:

Bardzo się przejęłam funkcją moderatora ;-)
Sklejam posty, jeśli jedna osoba pisała 2 pod rząd. A czasem 3.... A rekordzistka miała 5 ;-)

reklama
W jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........:szok:

No właśnie też to zauważyłąam, ale przypisałam to jakiejś nieznanej mi przypadłości ciążowej, ż e sobie coś ubzdurałam:-)

Do góry