reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....

Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.

no to kurde ja tak nie chce przytyc, ale co jadlas tak na maxa czy co. W sumie ja teraz sie nie obzeram a jednak waga rosnie

reklama
skad wiem...w wielkim skrócie...napisałam na forum ,,ciaża i poród "wyniki mojej morfologi i nastąpiła wymiana zdań pomiedzy mną ,a jedną z dziewczyn znaną z tego na tym forum,ze się wszystkich czepia...no i nagle ktos pisze do mnie na tym forum, że najmądrzejsze są osoby, których ulubionym imieniem jest Lilianna....zaznaczam,że na tym forum jest inaczej niż na naszym i sie jest dużo bardziej anonimowym. Ten ktoś kto to napisal musi znać mój nick, bo używałam go w 2009 roku w ciaży z Lilą i musi wiedzieć dokładnie kim jestem. Ktoś przypadkowy z tamtych lat by mnei nie zapamiętał.

To tak wielkim skrócie.

no to kurde ja tak nie chce przytyc, ale co jadlas tak na maxa czy co. W sumie ja teraz sie nie obzeram a jednak waga rosnie

powiem ci tak do 6 miesiąca sie obżerałam potem nie,a itak tyłam. 2 tyg po porodzie zostało mi 7 kilo- uważam, że to były właśnie te pierwsze kg. które nabyłam w okresie pierwszych 5 miesięcy ciąży. To był tłuszczyk z obżarstwa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w ciąży z Hanią przytyłam 13 kg, po porodzie w szpitalu zostawiłam już 8kg, a potem straciłam jeszcze 13 kg (wynik długotrwałego karmienia)

Ciekawe jak to teraz będzie

a babki ktore maja druga ciaze to wy jak ile przytylyscie do polowy ciazy a ile potem? czyli ze co ze niby jak mam 4.5 teraz na plusie to jeszcze moge nabrac 15kilosow?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze to nie jest tak po polowie

mamina ja do polowy w poprzedniej przytylam 7 a w sumie 30... w ostatnich miesiacach po 4-5 kg miesiecznie...
a uciekam chyba bo tak mnie brzuch rozbolal ze siedze i sie zwijam. od godziny mam kamien a nie brzuch i rwie.

reklama
Apeluję do włąściciela MacDonalds o wycofanie kanapki zbójnickiej :>

Jest silnie uzależniająca :( :(

Od początku ciąży zjechałam 1,5kg ale czuję, że w ostatnim tyg wyrównała się waga :( przez te zbójnickie!!!!! wrrrr...

PS. Czy jest to jakaś mama, która jeszcze nie czuła ruchów dziecka?????

Do góry