reklama
My pigwowiec. Przynajmniej tak twierdzi mama ;-)pigwa i pigwowiec to dwie różne rzeczysok z pigwy robi sie baaardzo łatwo - zasypuje sie cukrem
a ja uwieeeeeeeeeeeelbiam nalewkę z pigwy!!!
![]()
Jak robisz nalewkę z pigwy? Ja uwielbiam nalewki! I w sylwestra mi ślinka leciała jak towarzystwo popijało moją tegoroczną naleweczkę z wiśni

:-(Macku obawiam sie ze dzisiaj to juz tylko ja zostalam. nawet moj ma gdzies ale nawet mi sie o tym gadac nie chce.
wiecie co mam dziurawy zaladek chyba...zjadlam miche tego ryzu, zagryzlam 4 kanapkami z serem
i powiem szczerze ze teraz bym zjadla jakis budyn ...chyba czas isc spac bo to sie dziwne robi. ciagle sie nie najadlam
![]()
Mam ten sam problem z jedzeniem

Owoce są podobne. Jak się wrzuci w google w grafikę i wyskakuje jak na moje oko i to i to...może to i dwie różne rzeczy, ja robię z takich małych żółtych jabłuszek to chyba z pigwy...
Wydawało mi się do tej pory, że pigwa to owoc pigwowca...
D
delwer
Gość
zaza witaj na forum....oj nie wiem jak ty wszystko nadrobisz
ja tez uwielbiam nalewke z pigwy
ja tez uwielbiam nalewke z pigwy
blond_20
Czarownica
ja to po prostu powinnam sie do jakiejs knajpy na czas ciazy przeprowadzic...
DZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie
DZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie
My na 100% mamy pigwowiecDZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie![]()

Pigwa i pigwowiec
buziak
Fanka BB :)
Buziak masz racje sprawdzilam w necie. my mamy pigwea nalewke z niej tez lubie. chyba kazdy kto probowal to lubi
An.ka w takim razie koniec z obieraniem tego dziadostwa.
Macku obawiam sie ze dzisiaj to juz tylko ja zostalam. nawet moj ma gdzies ale nawet mi sie o tym gadac nie chce.
wiecie co mam dziurawy zaladek chyba...zjadlam miche tego ryzu, zagryzlam 4 kanapkami z serem
i powiem szczerze ze teraz bym zjadla jakis budyn ...chyba czas isc spac bo to sie dziwne robi. ciagle sie nie najadlam
![]()
jeszcze nigdy nie najadłam sie ryżem

może to i dwie różne rzeczy, ja robię z takich małych żółtych jabłuszek to chyba z pigwy...
Wydawało mi się do tej pory, że pigwa to owoc pigwowca...
nie to dwie rózne rzeczy ale widze ze juz doszłyscie do tego.

My pigwowiec. Przynajmniej tak twierdzi mama ;-)
Jak robisz nalewkę z pigwy?
ja nie robie;-) ja piję

reklama