reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczyny gratki wizyt :):):)

ja tez tyje na potęgę, jakieś 10 kg przy wzroście 162 i od zawsze pulchniejsza budowa ciała wyglada komiczne .. najbardziej mnie martwią rozstepy których sie nie pozbede po ciąży :(

w ogóle doszłam do wniosku ze nie lubię być w ciąży.. Małego kocham ponad wszystko i fajnie jak wieczorej pobuszuje w brzuszku, ale cała reszta to nie dla mnie ;)
odliczam tygodnie do porodu, ktory bedzie kulminacja wszystkiego :sorry:

no i od kilku dni bardzo mi ruch dokucza, spiety cały, na spojeniu lonowym w jednym miejscu boli, w nocy jak sie chce przewrócić to tez boli, w ciagu dnia tez, a wyniki dobre, leki biorę (dzisiaj znowu kupiłam magnez) i jak mi nie przejdzie po kilku dniach to sie wsciekne normalnie.

no to sobie ponarzekalam :tak: ;)

pod koniec miesiąca idę na kontrole to zobaczymy co mi ten rozbujnik z wnetrznosciami wyrabia ;)

3mam kciuki za kolejne wizyty..!!!

reklama
sonisia jak moge zapytać ile etraz wazysz? Ja mam 164cm i juz waze 77 kg. Czyli 10 na plusie odkad jestem w ciazy. A biorac pod uwage ze przed zajsciem w ciąze byłam na diecie i udało mi sie zrzucic do 62,5kg to mozna powiedziec ze przybrałam 15 kg. Bo 4,5kg przytyłam jakies 1,5-2 miesiace przed ciaza. Ale mimo wszystko tyje na potege!

Ostatnia edycja:
augustynka wiecej ... ;) ale juz sie nie ważne więc nie wiem ile dokładnie, ale ja juz mam ponad 8.. pff

przed ciąża schudlam z ok 80 do 64 i krótko sie tym nacieszylam ;)

więc może dlatego wiecej tyjemy..? bo naprawdę staram sie uważać co jem :(

Tez własnie tłumacze sobie ze przez diete wczesniej etraz wiecej tyje. Nie wiem... Ale mam chore biodra i boje sie ze niedługo ciezko bedzie mi chodzić, bo juz teraz ciezko mi sie spio, bo bola biodra ja leze na bokach :/

dziewczynki ostatnio w szkole rodzenia położne mówiły, ze na przybieranie na wadze mają tez wpływ te wszystkie witaminy, które połykamy...wiadomo słodycze i inne "atrakcje zywieniowe" też robia swoje....

kasiu myslę, że to ma wpływ...powiedziały, że jezeli nie trzeba to lepiej nie brać witamin - no ale jak się zaczeło to nie wolno odstawiać...jezeli wyniki są doobre to szkoda organizmu na witaminy - wystarczy wzbogacić swoje posiłki w odpowiednie witaminy i będzie dobrze....no i po witaminkach podobno dzieci rodza sie większe...

reklama
Do góry