reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Widzę,że nie tylko Maćku ma ochotę na sprzątanie.

Buziak to ja jestem lepsza - nadal w szlafroczku i zamierzam robić nic

ale od razu masz inne załozenie:rofl2::rofl2: :tak:
ja mam sie dzis podniesc!!!! nawet wyjsc z domu na 10min - troche tlenu mi sie nalezy:cool: a Ty leniu****a za mnie ;))))

reklama
Dzień dobry...
Chyba na naszym forum zegar szwankuje bo widzę wpisy już po 14 a dopiero jest 13.38....:eek:..uffffff
już myślałam że może czasem zegary przestawiono mogliby na letni czas:-)
U Mnie biało i zimnnny wrrrr wiatr... i mi smutno .......:-(
Miłego dzionka:tak:

EDIT. Co do czasu właśnie wpisałam swoją odpowiedz i czas pokazał mi się normalny nie wiem od czego to zależy

Buziak to ja jestem lepsza:p ubralam sie pol godziny temu i sklep juz zaliczylam:p i oczywiscie solone prazynki...paka jak dla wojska ale nie moglam po prostu tak sie na mnie patrzyly...:zawstydzona/y:

Paulina mi czas sie normalnie pokazuje. a co Tobie dzisiaj ze taka smutna? tzn na fb oczywiscie cos mi przemknelo:cool:

Mamina my tez podrawiamy hihi z lozek bardziej. silujemy sie z koldrami :D ja zaraz bede latac na miotle :D tez jakis sport :p tylko uwazaj tam na siebie!!!

A ja dzis o 10 juz w pelni operatywna ;)

Teraz po obiedzie wciagnelam rozka pistacjowego i teeeego mi bylo potrzeba :)
zaczynam podkradac sie w kierunku lozka.. Bedzie spanko :)

Blond - ja juz włosy umyłam i nawet przez chwile miałam pomysł ZROBIC SOBIE HENNE NA BRWI ale mi szybko przeszło:confused2::confused2: za leniwa dzis jestem na takie szalenstwa, moze w pon zrobie, wkoncu henna nie zajac nie ucieknie:rofl2: Zaraz nałoże podkład i zrobie włosy - a wierz mi ze to straszne szalenstwo z mojej strony:happy::happy:
a Ty wyłaź spod tej kołdry!!! koniec seksu:-p

eee ja sie juz nie seksze bo moj do dzieci pojechal wiec sprzatam dalej...zreszta ile mozna:p
a co do henny to im poniej ja zrobisz tym dluzej sie utrzyma:pja robilam w czwartek. i juz nawet wygladam jak czlowiek bo pierwszy dzien to transwestyta:/
Sicilpol to Ty jestes najlepsza:D juz o 10 sie wywleklas z lozka:)

Witam się i ja:-D

Ja dzisiaj zerwalam sie przed 8 z łóżka:tak: Obudzilam męża, w miedzyczasie sie Kuba obudzil, zebralismy sie i pojechalismy do miasta:tak:

Kupilam sobie spodnie, tunike i bluzke i jak to przymierzalam to bylam zalamana, Boze jaka ja gruba jestem teraz:zawstydzona/y::szok::szok:
Po powrocie od razu na wagę i co?? doszly dwa kolejne kg:-(

za dwie godziny jedziemy na urodziny do kolezanki.

Karamija dziekuje i trzymam Cie za slowo:tak::-D

reklama
Witam i ja..

dzisiaj humor mam zjeb......dlatego czytam Was, ale będę mało pisać co by innym się nie udzeliło..

Jestem gruba:( nie mogę tego znieść- zwłaszcza tych grubych nóg:(Jużm amm 4, 5 kilo do przodu:(Od gwaizki utyłam 3 kilo!!!!1 kilogram na tydzień:( TSH jest ok, a ja wcale duzo jakoś nie jem.......cholera jasna.....jak tak dalej pójdzie to bęe wielorybem:( a tak sie głupia cieszyłam ze to 17 tygodnia utyłam 1, 5 kilo.....niech to:(

tak, tak wiem jestem pusta:(

Wczoraj byłam u fryzjera podciełam włosy, miałam sie dzieki temu poczuć lepiej i co i g......

Dzisiaj wstałam o 9 30, po wczorajszych urodzinach siostrzyczki, rozebrałam choinke, posprzątałam, ugotowłam pomidorową,zrobiłam kompocik, usmażyłam schabowe....zmęczyłam się okropnie........i czekam na masażystę ma być o 16......
ale dzisiaj mi nawet masaż humoru nie poprawi..............Co do płci dzieciaczków dziewcyzn, które mi o to pytały:)Niestety wróżka nie jestem, czasem mam takie olśnienia i one się najczęsciej sprawdzają= raz sie pomyliłam:). tak miałam w przypadku Kamili i Buziaka, po prostu któregoś razu przyszła do mnie taka myśl:)A tak na zawołanie to nie wiem...:(

Ostatnia edycja:
Do góry